NECROVATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
NECROVATION
Ponudzę trochę, znowu rasowy Swedish DM, znowu zajebisty i znowu prosty jak szwedzki death metal. Początek standardowy, epka, demo, splicik, a właśnie się ukazał debiut pt. "Breed Deadness Blood", który na pewno przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom takich melodii. Zaciągać/kupować, bo warto!
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- weteran forumowych bitew
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: NECROVATION
niedawno zanabyłem Breed Deadness Blood i nie jest to ani troche inwestycja stracona. Grzeje i gniecie jak diabli, doskonały szwedzki krążownik!
Wczoraj właśnie paczka przyszła, a w niej m.in "Breed Deadness Blood". Miałem na nich oko od początku, więc jak dowiedziałem się, że dorobili się długograja to wziąłem w ciemno. Kapitalna płyta! Uwielbiam taki właśnie death metal, a chłopaki nagrali dokładnie to co chciałem usłyszeć
Ugh!

- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Sprawdź Excoriate z Niemiec. Nie pożałujesz.Warcrimer pisze:Wczoraj właśnie paczka przyszła, a w niej m.in "Breed Deadness Blood". Miałem na nich oko od początku, więc jak dowiedziałem się, że dorobili się długograja to wziąłem w ciemno. Kapitalna płyta! Uwielbiam taki właśnie death metal, a chłopaki nagrali dokładnie to co chciałem usłyszećUgh!
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Prawidłowo.
How about Tribulation The Horror? Kolejny zachwycający album DM.

Tak samo, kolejny album do kupienia, nowy Unanimated tez do kupienia....masakra. Dobrze, że od maja do nowej pracy idę.Hellpiss pisze:Prawidłowo.How about Tribulation The Horror? Kolejny zachwycający album DM.
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Przepływ gotówki to podstawa. Pocieszę Cię, że ja za winyle płacę o wiele więcej jeszcze. Dodatkowo ten kurs obecnie jest tak przejebany, że wiele rzeczy jest nie do przejścia, a kupować trzeba, bo za miesiąc nie ma. 

Ja na szczęście preferuje CD, w winylowych planach mam tylko ten box Sorhin z NED. Oczywiście czasem i tak jakiś LP kupię, bo okazja albo po prostu na innym nośniku nie ma.Hellpiss pisze:Przepływ gotówki to podstawa. Pocieszę Cię, że ja za winyle płacę o wiele więcej jeszcze. Dodatkowo ten kurs obecnie jest tak przejebany, że wiele rzeczy jest nie do przejścia, a kupować trzeba, bo za miesiąc nie ma.
W temacie - mam nadzieję, że Necrovation nie spotka los Verminous.
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Jak wyłącznie winyle, jak wiesz. Nie ma wspanialszego nośnika.
Ja po cichu liczę, że Verminous się jeszcze odrodzi... Nie wiem kiedy, ale chcę wierzyć, że oni wydadzą ten drugi album. Necrovation na pewno w chiwli obecnej będzie aktywny, bo Blood Harvest już od niedawna zapowiada nowy MLP.

Ja preferuję CD. Mi się winyle zajebiście podobają, ale wolę bardziej praktyczny nośnikHellpiss pisze:Jak wyłącznie winyle, jak wiesz. Nie ma wspanialszego nośnika.Ja po cichu liczę, że Verminous się jeszcze odrodzi...

- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Problem w tym, że ja pisałem, ale kompletnie zero odzewu. Teraz w ogóle nie ma już chyba do nich maila kontaktowego. Brak jednego kolesia z Verminous grał zdaje się w Kaamos. Prędzej tą drogą...
O wyższości winyla na CD nie będę Cię przekonywał, ale wiem, że jak już byś zaczął kupować, to nie uwolniłbyś się od tego zgubnego nałogu.
Poowiem więcej; metal powinien się WYŁĄCZNIE ukazywać na winylu. 
O wyższości winyla na CD nie będę Cię przekonywał, ale wiem, że jak już byś zaczął kupować, to nie uwolniłbyś się od tego zgubnego nałogu.

Eeee tamHellpiss pisze: metal powinien się WYŁĄCZNIE ukazywać na winylu.

- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
oczywiście Hellpiss pierdoli... kaseta jest prawdziwym metalowym nośnikiem teraz. Winyle, już się znudziły.
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Przecież winyl jest bardzo praktyczny.