Od razu mówię, że jak ktoś takowego gatunku nie słucha/nie lubi/ nie wie o co w nim chodzi (niepotrzebne skreślić), to niech se daruje

info : http://www.metal-archives.com/band.php?id=17281
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
ale czy ja się wywyższam? no bez takich, mi tu wjechałeś, że ne znaju, to bez odsłuchania zdaje się żadne tam uszy ci nie pomogą w ocenie, luz xDdługopisyyyyyyyyyy pisze:pianino i metal.... hehe
a w ogóle to dlaczego nie mogę się włączyć do dyskusji i wyłożyć własnego zdania? mam swe uszy i swój umysł równy jak i inni. Nie rób z siebie mHAUSOWCA belfegorek. Wywyższanie się jest często śmieszne.
(nic do ciebie nie mam Belfegorek, ale zwracam po prostu na to uwagę)
grają w Trollmann... znaczy się nie mają problemu z wydawcą.Morph pisze:Ale było i tysiąc ciekawszych, ty wolisz słuchać przeciętniactwa zamiast gówna, ja mam wyższe wymagania, dla ciebie Unhglglalskalfsafslkkl jest w jakiś sposób fajne, dla mnie nie, a obiektywnym wymiarem wartości ich muzyki jest to, że przy obecnym hypie na drone/doom już dawno by znaleźli jakiegoś wydawcę.
no to teraz dowaliłeś do pieca ( ale przynajmniej topic mi się rozkręca XD) nie no, ja tam i tego Trollmanna i Ungla to praktycznie na równi stawiam - (chuj że akurat tę wybrałem pod temat:D) a demówkę Aardtmann Op Vuurtopberg tysz obczaiłeś?Skaut_Kwatermaster pisze:Kila i syf na maxa. Jesli juz mamy sie czym podniecac, polecam Trollmann av Ildtoppberg i ich demo 'The Forest of Doom' ktore zmiata ten caly UNGL'UNL'RRLH'CHCHCH w 0.666 sekundy (jak to do cholery sie wymawia i kurwa co jakies hiphopowe sample tam robia)
no wlasnie chujowo wybrales pod temat ; )Belfegorek pisze: no to teraz dowaliłeś do pieca ( ale przynajmniej topic mi się rozkręca XD) nie no, ja tam i tego Trollmanna i Ungla to praktycznie na równi stawiam - (chuj że akurat tę wybrałem pod temat:D) a demówkę Aardtmann Op Vuurtopberg tysz obczaiłeś?
O widzisz, juz zaczynasz dobrze kombinowac.Belfegorek pisze:yhhh... no bo generalnie gatunek drone jest mało żywy, to ciężko...
ale spróbuj może coś z tego (z naciskiem na The Angelic Process):
The Angelic Process "Weighing Souls With Sand"
Nadja "Body Cage"
Khlyst "Chaos Is My Name"
EDIT: i jeszcze z bardziej żywych xD : ZARAZA, ale znam na razie tylko album "No Paradise To Lose"
No, w sumie zajebisty pomysł, jakby jakiś admin mógł, to niechaj zmieni szyld na DRONE DOOM, i będzie gites majtes xDDSkaut_Kwatermaster pisze:
Chiba teraz wypadaloby zmienic nazwe topicu na bardziej odpowiedni, bo nie rozmawiamy li tylko o tym szicie z tytulu; )
tutaj lekarstwo na cale zlo ; )Belfegorek pisze: A propos, Skaut, masz takie super hiper światłowodowe łącze, że tak szybko ściągasz, czy tylko z majpejsa testujesz ?:-B
Scald bardzo dobry band!Duban pisze:Nie, no słabo jest. To już wolę Comatose Vigil, Scald (ten z Irlandii Północnej, żeby nie było niedomówień) czy Beyond Black Void, czy jak to się tam zwało. To jest o wiele bardziej 'dynamiczne'.