REVENGE (Can)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
REVENGE (Can)
Powiem krótko... MIAZGA!! Jak nie kupuję orginalnych płyt CD, to po najnowszą Revenge - "Infiltration.Downfall.Death" wysyłam jak chuj !
Znam ich z Myspace i filmików koncertowych z You Tube i mi wystarczy...
He...
http://www.myspace.com/revengeattackbloodrevenge
obejrzyjcie se to... ROZKURW!!
Znam ich z Myspace i filmików koncertowych z You Tube i mi wystarczy...
He...
http://www.myspace.com/revengeattackbloodrevenge
obejrzyjcie se to... ROZKURW!!
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
-
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
Przepraszam wszystkich urażonych za wyrażenie, iż Revenge tworzą kichę, słowo "tworzyć" faktycznie tu nie pasuje, oni nie tworzą, tylko wydalają z siebie kichę. Ok, według mnie przekraczają oni granicę ekstremy, za którą muzyka przestaje już być muzyką, a staje się bezwartościowym hałasem. No ale "de gustibus". Nie lubię tego typu "kultowości".
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- boroowa
- weteran forumowych bitew
TOTAL WORSHIP. Dźwiękowa apokalipsa i armageddon wtłoczone w srebrne (lub czarne) rowki. Sama obecność Helmkampa i J.Reada są wystarczającą rekomendacją.
NWN! ma wydac nową płyte na LP/PicLP. Niedługo także nowy MORBOSIDAD (również NWN!). Szykuje się mocny zestaw na wiosnę.
NWN! ma wydac nową płyte na LP/PicLP. Niedługo także nowy MORBOSIDAD (również NWN!). Szykuje się mocny zestaw na wiosnę.

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Belfegorek
- rozkręca się
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
O ile długopis po raz kolejny zakłada temat dla jaj i chyba raczej żeby obrazić daną kapelę samą tylko obecnością swojego spedalonego avatara, to ciebie aryman ni w chuj nie pojmuję, wpierdalasz się tutaj i nabijasz się z nazwijmy to umownie "kultowości" tej kapeli. Skoro ta "kultowość" jest zbudowana na dupie i nie wynika z kompletnie niczego, to powiedz mi jak to możliwe że w ogóle jako taka istnieje? To ci to kurwa powiem, raz a dobrze, to zapamiętasz na przyszłe lata spędzone na forach internetowych: bo tak przypierdolić, od muzyki, poprzez wywiady, postawę, aż po koncerty i ogólną konsekwencję w działaniu, mało kto potrafi.
Jeśli chodzi o Revengę to cholernie lubię tę kapelę, chociaż wkurwiają mnie wszystkie intra - niepotrzebne przerwy w muzyce, których Revenge niestety troszkę się nabawiło.
Jeśli chodzi o Revengę to cholernie lubię tę kapelę, chociaż wkurwiają mnie wszystkie intra - niepotrzebne przerwy w muzyce, których Revenge niestety troszkę się nabawiło.
-
- postuje jak opętany!
Już pisałem, że nie lubię tego typu "kultowości". Niestety najczęściej tzw. kultowość nie jest zasługą muzyki tworzonej przez daną kapelę, a raczej całej otoczki, która powstaje wokół kapeli, a która jest często wynikiem przypadku bądź jakiegoś pojebanego wydarzenia z ich bio. Przyznaję, że Revenge w swojej niszy jest zespołem unikalnym i posiada całą rzeszę naśladowców, ale nisza ta nie odpowiada mi swoją "poetyką". Skoro długopis założył taki wątek, to wyraziłem swoje zdanie, bo Revenge parę razy w życiu słyszałem i nie spodobało mi się, wyraziłem swoją opinię - chyba mogę? Można tak jak ty cenić ich za konsekwencję, postawę, koncerty, a nawet za wydawane regularnie płyty, ale można też przypierdolić się do ich muzyki, a ta jest według mnie nic nie wartym hałasem. Nie lubię ekstremy dla samej ekstremy.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
Akurat w tym przypadku zgadzam się z Tobą w zupełności. I kapele , które wymieniłeś (2 z nich słyszałem) nie podchodzą mi tak jak Revenge.Czesław pisze:W takim razie nie polecam Blasphemy, Black Witchery, Bestial Raids, Conqueror (can). Ekstremę dla samej ekstremy to masz w bezsensownych grindowych kapelach z chrumakami na wokalach, tam po prostu o nic nie chodzi, powstają, grają koncerty i zdychają bez żadnego śladu w czyjekolwiek świadomości.
- Belfegorek
- rozkręca się