Koniec CELTIC FROST?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Maleficio
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
eee... nieeee...
ee... to niemozliwe...
ee... to niemozliwe...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- longinus696
Trudno, jakoś mnie to nie wzrusza.
Niech tylko więcej nie nagrywają i będzie OK.
Niech tylko więcej nie nagrywają i będzie OK.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maleficio
- Kontakt:
- Kilmister
- rozkręca się
powiedzenie że jestem troche zaskoczony to najlżejsze określenie mojego stanu...
jakoś nie widze tego zespołu bez TGF...
a tak BTW to słyszałem że zaistniała propozycja reaktywowania Helhammer (za kupe kasy rzecz jasna) z okazji któregoś z letnich niemieckich festów... wie ktoś coś o tym szerzej?
mam nadzieje że to tylko zbieg okoliczności...
jakoś nie widze tego zespołu bez TGF...
a tak BTW to słyszałem że zaistniała propozycja reaktywowania Helhammer (za kupe kasy rzecz jasna) z okazji któregoś z letnich niemieckich festów... wie ktoś coś o tym szerzej?
mam nadzieje że to tylko zbieg okoliczności...
„Moja żona istotnie dobrze jest uzbrojona. W jej arsenale znajduje się grożenie rozwodem, przypalanie potraw, szybkostrzelne wymówki, karne odmawianie dania dupy, złość, płacz, pogarda i wiązki wyrazów, które, kiedy rzuca, gorszą nawet w melinach."
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ja pierdolę...Ten gość ma psychikę baby w ciąży. W każdym wywiadzie jest mu zle, na blogu też ciągle pisze,że jest mu zle i smutno i mroczno i inne takie. Zamiast grac muze gość zajmuje sie swoimi emocjami i uzewnętrznianiem ich. CF świetny band, ostatnia płyta to potęga,pełno tras koncertowych a temu dalej zle.
- Adrian696
- Kilmister
- rozkręca się
a Roman z Kata z Romanem...Maleficio pisze:oczekuje teraz ze Nergal odejdzie z Behemod, Peter z Veidera... Danzig z Danziga i Mustaine z Megadeth... taki nowy sexi trend
„Moja żona istotnie dobrze jest uzbrojona. W jej arsenale znajduje się grożenie rozwodem, przypalanie potraw, szybkostrzelne wymówki, karne odmawianie dania dupy, złość, płacz, pogarda i wiązki wyrazów, które, kiedy rzuca, gorszą nawet w melinach."
- lucass
- weteran forumowych bitew
Monotheist udowodnili, ze potrafia jeszcze zdrowo nakopac do dupy. Jesli faktycznie podjal decyzje o odejsciu to trudno jakos to przeboleje z tymze jesli juz deklaruje sie z czyms takim to niech bedzie konsekwentny bo jesli nie, i zaczna sie pozniej jakies re-uniiony to bedzie to dopiero podejrzane.
LEGALISE DRUGS & MURDER