STRIBORG
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
doprawdy trudno o lepsza rekomendację ; ) ale jak to mawiał Kondrat w Dniu Świra: "nie, czemu? Chętnię przejrzę" ; )Drone pisze: A STRIBORG to totalne dno.
Ostatnio zmieniony 29-04-2008, 11:21 przez Skaut, łącznie zmieniany 2 razy.
Coś tam było! Człowiek!
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Chujnia do kwadratu.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Re: STRIBORG
Czyli sugerujesz, że poprzez swą ekstremalną postawę Striborg kontynuuje dzieło Darkthrone w krzewieniu lo-fi Black Metalu? Myślisz, że mistrzów przeskoczył?Drone pisze:Widzę uśmiech politowania na twarzach truleśników i piewców popłuczyn po DARKTHRONE. Tak jak nie dosięgną nigdy wyżyn "Fas", tak samo nigdy nie będą w stanie utaplać się w beznadziejnych płytach STRIBORGa. Choć sam dochodziłem do tego stopniowo, regresując się coraz bardziej, już wiem, czemu Greg Anderson i Stephen O'Malley z SOUTHERN LORD darzą go taką estymą.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
- Ensifer
- świeżak
- Kontakt:
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Wiem, że następne pytanie będzie dosyć naiwne, ale...Drone pisze:Trudno to nawet nazwać kontynuacją. On w ogóle nie poszedł w żadnym kierunku. Ale...Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Czyli sugerujesz, że poprzez swą ekstremalną postawę Striborg kontynuuje dzieło Darkthrone w krzewieniu lo-fi Black Metalu? Myślisz, że mistrzów przeskoczył?Drone pisze:Widzę uśmiech politowania na twarzach truleśników i piewców popłuczyn po DARKTHRONE. Tak jak nie dosięgną nigdy wyżyn "Fas", tak samo nigdy nie będą w stanie utaplać się w beznadziejnych płytach STRIBORGa. Choć sam dochodziłem do tego stopniowo, regresując się coraz bardziej, już wiem, czemu Greg Anderson i Stephen O'Malley z SOUTHERN LORD darzą go taką estymą.
Jaką mamy pewność, że to co on robi nosi jakiekolwiek cechy zamysłu artystycznego, a nie efekt finalny nie wynika tylko i wyłącznie z nieudolności muzycznej?
I dream of colour music,
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Spadaj kundlu i zabierz ze sobą swoje zjebane teorie. Na forum Divy byś brylował.Drone pisze:Reakcja tego szczyla dobrze wpisuje się w kontekst wątku.Nif pisze:Drone jesteś idiotą.
Striborg - gówno, kpina, parodia.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- longinus696
- zahartowany metalizator
- Riven
- Kontakt:
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
W sumie nie chce mi się zaglądać do tych waszych nowych tematów o kapelach których nie znam, bo mówię albo jakiś wynalazek, albo nudny black metal... Ale jakoś tak mi się kilknęło i proszę jak Drone ładnie kapelę zjebał. Niby lubię prostackie i monotnne granie, ale widzę tego to nawet nie ma co włączać, szczególnie jak trzyma poziom Moonblood.
Jak Czesław mawiał...Drone pisze:Dziwny jest ten świat.
- COFFIN
- Skaut
i jak to Kondrat zrobil z 'Kobietka' w Dniu Swira, takoz i ja czynie - Striborg laduje w koszu ; )Skaut_Kwatermaster pisze:doprawdy trudno o lepsza rekomendację ; ) ale jak to mawiał Kondrat w Dniu Świra: "nie, czemu? Chętnię przejrzę" ; )Drone pisze: A STRIBORG to totalne dno.
Coś tam było! Człowiek!
- Ensifer
- świeżak
- Kontakt:
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Załoga z Southern Lord ma wypuścić koncert, gdzie rzeczony Sin Nanna się udzielał (pewnie wiesz o czym mówię). Oni go naprawdę muszą...doceniać...Drone pisze:Odpowiem zupełnie poważnie. Nieprawdopodobny stopień "nieudolności" tych nagrań wskazuje jednak na zamysł. Przyglądałem się temu zjawisku od dłuższego czasu i nie dawało mi spokoju. To jest to.Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze: Wiem, że następne pytanie będzie dosyć naiwne, ale...
Jaką mamy pewność, że to co on robi nosi jakiekolwiek cechy zamysłu artystycznego, a nie efekt finalny nie wynika tylko i wyłącznie z nieudolności muzycznej?
Zaraz się zabieram za najnowszy album Striborg.
I dream of colour music,
- Atreju
- postuje jak opętany!