Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Nowy, świeży zespół z Norwegii, dość tajemniczy - muzycy kryją się za maskami i używają numerów jako pseudonimów. Ale spokojnie, nie będzie to kopia Slipknot. Dzisiaj odebrałem ich jedyny materiał - krótkie, czteroutworowe demo. Bardzo fajnie to brzmi - jeśli ktoś lubi klimaty Thorns\nowszy Satyricon to powinno mu podejść. http://www.myspace.com/konsortiummetal
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
Jakby to kogoś interesowało to nakładem Agonii ukazał się debiutancki album The Konsortium.
Właśnie słucham sobie i jest git. Nie jest to nic odkrywczego, ale słucha się naprawdę dobrze. Skojarzenia z kilkoma ostatnimi wydawnictwami Moonfog i norweskim post-black metalem jak najbardziej na miejscu. Tu jakieś echa Satyricon, tam DHG, trochę kholdowej motoryki... Jak ktoś lubi takie granie to The Konsortium powinno przypaść mu do gustu. Mi przypadło.
Ano gówno, gówno. Agonia coś ostatnio obniża loty.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Wszelakiej maści wynalazki wchodzą mi z trudem. Wszelkie objawenia i inne uniesienia traktuje jak reklamę w tchu czyli omijać i nie słuchać nie dać się nabrać a przypadkiem kiedyś jak się trafi to posłuchać bez nacisku. Tak samo mam z the konsortium.
Co do angst to posłuchałem na bierzaco i nigdy nie wróciłem.
Z Agonia teraz jest tak ze trzeba wywierac presje. ja poscilem im ze potrzebuje plyt na prezent i wyslali i w ciagu 4 dni dostalem :) no ale cisnolem maile z 4 razy ;]
Okazało się, że to wcale nie jest żadne gówno - ale niestety też nic specjalnego - przesłuchałem chyba z 5 razy w samochodzie i już prawie o tej płycie zapomniałem. Dziś na stronie Agonii znalazłem takie info: