DEMOLITION HAMMER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
DEMOLITION HAMMER
Ten temat ma jeden powód: Century Media wznowiła dwa pierwsze albumy. Można je teraz kupić w rozsądnej cenie, więc serdecznie namawiam. Kto nie miał jeszcze okazji usłyszeć takich petard jak ".44 caliber brain surgery" czy "Human dissection", że o najlepszym utworze w historii mariażu death/thrash ("Aborticide") nie wspomnę, nie ma się nad czym zastanawiać.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- 4m
- weteran forumowych bitew
Re: DEMOLITION HAMMER
Jest, bo wypuścili swoją składankę Demolition Hammer - The Greatest Hits, Necrology, gdzie wrzucili na 2 cd całe 3 albumy i dodali w promocji 2 kawałki demo.Gore_Obsessed pisze: nie ma się nad czym zastanawiać.
http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=7700747
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Edinazzu
faktycznie Century Media rzucił trochę tych reedycji. Nie tylko "rozpierdzielającego młotka" ,ale także dwie pierwsze płyty Bloodbath, Forbidden widziałem także coś Unleashed. A ceny bardzo rozsądne
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
Nie wiem jak to wygląda (podobno kiepsko), ale niespecjalnie lubię takie wydawnictwa. Najgorszy jest chyba podział 'Epidemic Of Violence' na dwie części - pierwsze 5 numerów na jednej płycie, kolejne 4 na drugiej. Nie wiem jaki debil to wymyślił...4m pisze:Jest, bo wypuścili swoją składankę Demolition Hammer - The Greatest Hits, Necrology, gdzie wrzucili na 2 cd całe 3 albumy i dodali w promocji 2 kawałki demo.Gore_Obsessed pisze: nie ma się nad czym zastanawiać.
http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=7700747
Niedawno w sklepie 'nie dla idiotów' natknąłem się na reedycje 'Epidemic Of Violence' i 'Tortured Existence' w całkiem przyzwoitej cenie i z miejsca stałem się ich szczęśliwym posiadaczem. Obie te płyty to miażdżące pozycje i fajnie, że można je znów normalnie kupić. Demolition Hammer niszczył - intensywność tej muzyki po prostu mnie rozbraja.
Need a reprieve from my misery
Unrelenting anxiety
All I ask is one final plea
44 caliber brain surgery
Suuuurgeryyyyyyy!!!!!
Zniszczenie

- TORTURER
- w mackach Zła
Epidemic of Violence to jedna z najbardziej agresywnych płyt jakie znam,rozpierdala!
Death Dwells in Love
- 4m
Miałbyś Lp to byś się cieszył, że numery są rozdzielone i możesz przerzucić placka, ale wiadomo przerzucanie cd to nie to samo - za mało oldskulowe, nie ta radochaWarcrimer pisze: Najgorszy jest chyba podział 'Epidemic Of Violence' na dwie części - pierwsze 5 numerów na jednej płycie, kolejne 4 na drugiej. Nie wiem jaki debil to wymyślił...

\m/Warcrimer pisze:Demolition Hammer niszczył - intensywność tej muzyki po prostu mnie rozbraja.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
Pewnie nie, ale ja akurat nie zbieram LP i nawet nie mam na czym ich słuchać. Jestem pozerem lubiącym CD w jewelcase'ach4m pisze:Miałbyś Lp to byś się cieszył, że numery są rozdzielone i możesz przerzucić placka, ale wiadomo przerzucanie cd to nie to samo - za mało oldskulowe, nie ta radochaWarcrimer pisze: Najgorszy jest chyba podział 'Epidemic Of Violence' na dwie części - pierwsze 5 numerów na jednej płycie, kolejne 4 na drugiej. Nie wiem jaki debil to wymyślił...

- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dokladnie, roSSpierdolTORTURER pisze:Epidemic of Violence to jedna z najbardziej agresywnych płyt jakie znam,rozpierdala!
woodpecker from space
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Epidemic Of Violence - jedna z moich ulubionych płyt. Rozpierdol w drobny mak, ciężar, wściekłość, halucynacje z niedożywienia i zimniok
Ostatnio zmieniony 18-06-2013, 23:22 przez Harlequin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lykantrop
Obok "None Shall Defy" najbardziej wkurwiona płyta srasz metalowa.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
The violence returns, the options few, the casualties many. You try to convince yourself to take cover, avoid the confrontation or pray for a glancing blow………negative, all attempts are futile.
Only one strategy remains….. embrace the intensity head on, resolute in the fact that you will suffer irrefutable damage. Come to terms with your decision and witness the brutality first hand.
A quarter century has passed while the amps have been on stand by. Demolition Hammer returns with a full armament of fist to face intensity and bludgeoning fury. Only one question remains……………………….can you withstand the violence?
In a world of compromise...some don't
- Lobas
- zaczyna szaleć
Trudno było o lepszy news z rana. Prawie narobiłem w spodnie.
Chelsea Bus Company
-
Rewelacja! Ale spodziewałem się tego, bo od jakiegoś czasu były kierowane petycje do członków zespołu, żeby sobie nie robili jaj i znowu dali czadu.Lobas pisze:Trudno było o lepszy news z rana. Prawie narobiłem w spodnie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
Bajerancko, jeszcze jakby Devastation sie zeszlo to byloby super bajerancko
woodpecker from space
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Maro
powtórzę się zajebisty newsRattlehead pisze:Wykurwistycznie!
-
- postuje jak opętany!
Zajebiście, poproszę o koncert w Polsce. Kraków byłby optymalny.
Natomiast płyty ciut się obawiam.
Natomiast płyty ciut się obawiam.
-
Tak na chłopski rozum to grając w stylu jedynka/dwójka nie da się tego zepsuć.ImP pisze:Natomiast płyty ciut się obawiam.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Niby nie, ale z powrotami różnie to bywa. Dwie pierwsze płyty ustawiły ich w ścisłej czołówce moich ulubionych zespołów, więc mam nadzieję, że nie nadszarpną wizerunku...Pacjent pisze:Tak na chłopski rozum to grając w stylu jedynka/dwójka nie da się tego zepsuć.ImP pisze:Natomiast płyty ciut się obawiam.
- Harlequin
Też podzielam obawy jeśli chodzi o płyte. Jesli mają nagrac cos w stylu 1 czy 2 to po chuj skoro jest 1 i 2. Będzie 'fajna' płyta tak jak z nowym Brutality. Ale na koncert nie obraziłbym sie :)ImP pisze:Niby nie, ale z powrotami różnie to bywa. Dwie pierwsze płyty ustawiły ich w ścisłej czołówce moich ulubionych zespołów, więc mam nadzieję, że nie nadszarpną wizerunku...Pacjent pisze:Tak na chłopski rozum to grając w stylu jedynka/dwójka nie da się tego zepsuć.ImP pisze:Natomiast płyty ciut się obawiam.