Co jest? Nikt więcej nie docenia najlepszego krążka 2009 z death metalem?Skaut_Kwatermaster pisze:jażeszkurwasz!est pisze:Ostatni kawałek miażdży!!! A reszta mu dorównuje w sumie...Grindead pisze:
FUNEBRARUM - the Sleep of Morbid Dreams
argh!!! nareszcie!!!!
FUNEBRARUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
FUNEBRARUM
Coś tam było! Człowiek!
Re: FUNEBRARUM
Se docenie jak se kupie. Znam split z Interment, jedynkę i jakieś demo. Wszystko było bardzo fajne, więc z nowym zaryzykuje i kupię w ciemno.
- Morph
- Kontakt:
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Zdecydowanie bardziej niz dobre. Calkowicie zajebiste-hehe. Miazdzace wokale, idealnie pasujace brzmienie. Ja na tej plycie nie widze slabych punktow. Na te chwile numer jeden tego roku.
-
To ja ci zdradzę,że ryzyko jest zeroweWarcrimer pisze:Se docenie jak se kupie. Znam split z Interment, jedynkę i jakieś demo. Wszystko było bardzo fajne, więc z nowym zaryzykuje i kupię w ciemno.

- Mental
- weteran forumowych bitew
Znam tylko z nazwy, ale ten kawalek z myspace sprawil, ze ta nazwa bedzie mi sie snila dopoki nie dorwe "The Sleep Of Morbid Dreams" 

You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
I tak byłem gotowy je podjąćest pisze:To ja ci zdradzę,że ryzyko jest zeroweWarcrimer pisze:Se docenie jak se kupie. Znam split z Interment, jedynkę i jakieś demo. Wszystko było bardzo fajne, więc z nowym zaryzykuje i kupię w ciemno.

-
oj nie mam pojęcia. Jestem w Anglii i kupuję większość rzeczy na ebayu (albo w mnonpolowymWarcrimer pisze:I tak byłem gotowy je podjąćest pisze:To ja ci zdradzę,że ryzyko jest zeroweWarcrimer pisze:Se docenie jak se kupie. Znam split z Interment, jedynkę i jakieś demo. Wszystko było bardzo fajne, więc z nowym zaryzykuje i kupię w ciemno.Zresztą ja kupuję w ciemno tylko jak jestem (prawie) pewien, że będzie zajebiście
Można to gdzieś u nas kupić za normalna kasę?

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Teraz akurat nie ma problemu, jest w pulverised a i hmv jest osiagalny.est pisze: oj nie mam pojęcia. Jestem w Anglii i kupuję większość rzeczy na ebayu (albo w mnonpolowym) Chociaż na ebayu też ciężko to trafić.
-
Pulverised to chyba z Singapuru, tak? Bo właśnie z Singapuru zamówiłemAroHien pisze:Teraz akurat nie ma problemu, jest w pulverised a i hmv jest osiagalny.est pisze: oj nie mam pojęcia. Jestem w Anglii i kupuję większość rzeczy na ebayu (albo w mnonpolowym) Chociaż na ebayu też ciężko to trafić.

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Dokladnie. Ja zreszta tez od nich bralem-heheest pisze:Pulverised to chyba z Singapuru, tak? Bo właśnie z Singapuru zamówiłemAroHien pisze:Teraz akurat nie ma problemu, jest w pulverised a i hmv jest osiagalny.est pisze: oj nie mam pojęcia. Jestem w Anglii i kupuję większość rzeczy na ebayu (albo w mnonpolowym) Chociaż na ebayu też ciężko to trafić.
-
- zaczyna szaleć
Bardzo dobry materiał 8,5/10
Posiadam ich na splicie z INTERMENT niestety w starciu ze szwedami doznali sromotnej porażki:)
Co do PULVERISED REC. to obecnie chyba jedna z najlepszych(gatunkowo) wytwórni na świecie.
Posiadam ich na splicie z INTERMENT niestety w starciu ze szwedami doznali sromotnej porażki:)
Co do PULVERISED REC. to obecnie chyba jedna z najlepszych(gatunkowo) wytwórni na świecie.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Mam wszystko co nagrali przed splitem z Interment, kapitalny miażdżący wolny death metal, myślę że nową płytę można brać w ciemno, jak będzie gdzieś u nas w normalnej cenie, na pewno nie omieszkam spróbować.
Jakby kogoś interesowało to wyszła reedycja/kompilacja zawierająca pierwszy album, EP "Dormant Hallucination" i pierwsze demo. Wydane chujowe, bo we wkładce informacji zero, ale przynajmniej można kupić bez problemu w przystępnej cenie.
- panthyme
- w mackach Zła
Conflagrator pisze:Jakby kogoś interesowało to wyszła reedycja/kompilacja zawierająca pierwszy album, EP "Dormant Hallucination" i pierwsze demo. Wydane chujowe, bo we wkładce informacji zero, ale przynajmniej można kupić bez problemu w przystępnej cenie.
A jak tam gwoździe?:)
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Funebrarum to zajebista kapela grająca oldschoolowy death metal polecam ich 2 duże albumy 7`EP oraz split z Interment, tym bardziej w dobie gdy wszyscy napierdalają grind albo jakieś techniczne wygibasy ta kapela jest na wagę złota jak ktoś lubi Murder Squad z debiutu`Unsane,Insane And Mentally Deranged` czy Incantation z`Mortal Throne Of Nazarene`/`Diabolical Conquest` to łyknie ten band bez popitki grający mroczny brudny surowy i bluźnierczy death metal.Kwintesencja gatunku,udzielają się w nim muzycy boskiego Evoken,więc rekomendacja jest zbędna.
Destroy your life for Noisecore!
- twoja_stara_trotzky
zupełnie nie łapię porównania z Murder Squad. to jak świnia i mandarynki.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
A , bo chodzi moi o oldschoolowy styl grania w dobie technicznego napierdalaniamało już takich płyt wychodzi,choć MS bliżej do Autopsy hehe ale ich 2lp moim zdaniem jest gorszy
Destroy your life for Noisecore!
- twoja_stara_trotzky
MS to tribute band dla Autopsy, jaki Asphyx?
obie płyty doskonałe - jedynka większa dzicz, dwójka bardziej dopracowana, poziom ten sam.
obie płyty doskonałe - jedynka większa dzicz, dwójka bardziej dopracowana, poziom ten sam.