NOCTURNAL - VIOLENT REVENGE [2009]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
- ryszard
- postuje jak opętany!
Re: NOCTURNAL - Violent Revenge [2009]
całkiem OK numer.
czekam na całą płytę - debiut był bardzo OK.
polecam też kapelę byłego członka Nocturnal i obecnego basisty tj. OLD :
http://www.myspace.com/oldhellmetal
Hellhammer/Slaughter worsphip - można obecnie dostać za gorsze na allegro (promocja Peaceville) tj. za ok. 20 zł.
czekam na całą płytę - debiut był bardzo OK.
polecam też kapelę byłego członka Nocturnal i obecnego basisty tj. OLD :
http://www.myspace.com/oldhellmetal
Hellhammer/Slaughter worsphip - można obecnie dostać za gorsze na allegro (promocja Peaceville) tj. za ok. 20 zł.
That's what she said !
-
- mistrz forumowej ceremonii
NOCTURNAL - VIOLENT REVENGE [2009]

Kurwa,tu nie ma miejsce na wielkie filozfyje i jakieś cipowate nie wiadomo co; jest za to strzał prosto w pysk.Nowy album NOCTURNAL po prostu rozpierdala. Bezkompromisowy old schoolowy wymiot,od poczatku do końca, z tnącymi zapierdalającymi wiosłami, rewelacyjnymi "melodiami" i charakterystycznym wokalem,tylko podkęcić gałę volume do oporu,otworzyć piwo i napierdalać.Nic więcej nie piszę,powiem tylko że nie mogę nacieszyć się ta plytą,teraz jeszcze tylko czekam na Onward To The Pits,ciekaw jestem czy norwegowie przypierdolą rownie mocno..
Obok nowego WITCHMASTER, jedna z lepszych plyt ostatnio wydanych,jeśli chodzi o tego typu skurwysyńskie barbarzyństwo

no i ŚWIETNA okładka

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- ryszard
- postuje jak opętany!
Re: NOCTURNAL - VIOLENT REVENGE [2009]
Płyty jeszcze nie słuchałem, aczkolwiek czekam, gdyż poprzedniczka była bardzo OK.
That's what she said !
Pewnie będzie bardzo dobrze, na poprzedniej było.
- ryszard
- postuje jak opętany!
nooo, bardzo fajny ten nowy Destruction 

That's what she said !
-
ryszard pisze:nooo, bardzo fajny ten nowy Destruction

wyjebany album,nowe kawałki są chwytliwe,pełne świetnych melodii ale też bardzo jadowite,agresywne,kopią dupę aż miło.
jedna z najczęsciej słuchanych przeze mnie pozycji w tym roku.aż dziw bierze że w tym miejscu ten album cieszy się raczej znikomym zainteresowaniem..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Bo wciąż część ludzi słucha niektórych płyt dopiero jak je kupi[V] pisze:aż dziw bierze że w tym miejscu ten album cieszy się raczej znikomym zainteresowaniem..

-
a,znowu ten drażliwy temat..Conflagrator pisze:Bo wciąż część ludzi słucha niektórych płyt dopiero jak je kupi[V] pisze:aż dziw bierze że w tym miejscu ten album cieszy się raczej znikomym zainteresowaniem..

Pewnie, ja akurat nie jestem przeciwnikiem mp3. Po prostu słyszałem sample i stwierdziłem, że nie będę sobie psuć radochy.[V] pisze:a,znowu ten drażliwy temat..Conflagrator pisze:Bo wciąż część ludzi słucha niektórych płyt dopiero jak je kupi[V] pisze:aż dziw bierze że w tym miejscu ten album cieszy się raczej znikomym zainteresowaniem..nie zapominaj jednak ze jest również spora część ludzi która najpierw woli zapoznać sie z materiałem zanim wyda cięzko uciułane grosiki
-
Re:
ale panie kierowniku co pan,Skaut pisze:całkiem poprawnie, ale żebym się tak miał spuszczać jak Vulture to jednak nie. Osobiście bardziej wolę granie w stylu Aura Noir i pochodnych.

- longinus696
Okładka chujowa ze względu na ten jednolite wypełnienie kolorem (w dodatku zielonym - a fuj !).
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Skaut
-
Re:
nie wierzę że Ty to mówisz..przecież ten cover jest zrobiony ze znakomitym wyczuciem,jest kurewsko malarski,plastyczny, a co najważniejsze adekwatny względem zawartosci stricte muzycznej..longinus696 pisze:Okładka chujowa ze względu na ten jednolite wypełnienie kolorem (w dodatku zielonym - a fuj !).
- Skaut
ten rogaty, w tej zieleni wygląda jak jakiś dziad borowy[V] pisze:nie wierzę że Ty to mówisz..przecież ten cover jest zrobiony ze znakomitym wyczuciem,jest kurewsko malarski,plastyczny, a co najważniejsze adekwatny względem zawartosci stricte muzycznej..longinus696 pisze:Okładka chujowa ze względu na ten jednolite wypełnienie kolorem (w dodatku zielonym - a fuj !).

Coś tam było! Człowiek!
- longinus696
Nie przeczę, że rysunek fajny. Nie kumam tylko wypełniania okładek jednolitym kolorem. Szczególnie zielonym i w dodatku ciemnym. Nie ma szans przyciągnąć wzroku w większości przypadków.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
-
wg. mnie właśnie tym się wyróżnia spośród innych innych wydawnictw pełnych ognia piekielnego,diabłów ,pentagramów itplonginus696 pisze:Nie przeczę, że rysunek fajny. Nie kumam tylko wypełniania okładek jednolitym kolorem. Szczególnie zielonym i w dodatku ciemnym. Nie ma szans przyciągnąć wzroku w większości przypadków.
- zekke
- weteran forumowych bitew
biorac pod uwage muzyke jaka graja to pewnie strasznie im zalezy aby okladka przyciagala uwage wsrod innych plyt na sklepowej polce