DEAD INFECTION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
DEAD INFECTION
Jakoś nie zauważyłem tematu o tej ekipie, a myślę, że warto o nich pogadać. Z ich obozu docierają ostatnio nieciekawe njusy.
Latem odszedł Tocha, a niedawno, kilka dni po rosyjsko/fińskiej trasie Jaro dał sobie spokój. Ze starego składu został tylko Cyjan.
Są plany nagraniowe nowego krążka, wiosenne koncerty, min.
w Stanach na Maryland Deathfest... Jednak moim zdaniem Dead Infection nie ma racji bytu bez wymienionych wyżej gitarzysty i wokalisty, nie ujmując nic Pierścieniowi i Halowi. Co sądzicie???
Latem odszedł Tocha, a niedawno, kilka dni po rosyjsko/fińskiej trasie Jaro dał sobie spokój. Ze starego składu został tylko Cyjan.
Są plany nagraniowe nowego krążka, wiosenne koncerty, min.
w Stanach na Maryland Deathfest... Jednak moim zdaniem Dead Infection nie ma racji bytu bez wymienionych wyżej gitarzysty i wokalisty, nie ujmując nic Pierścieniowi i Halowi. Co sądzicie???
-
- rasowy masterfulowicz
- Duban
- weteran forumowych bitew
dodam tylko, że ostatnio wyszło 'World Full of Remains' na winylu... gościyu sprzedaje to po 40-parę zyla... Ja trafiłem na Grind Tour de Pologne za 3 dyszki. Taki lajf. Brzmienie z deka chujowe, ale biorąc pod uwagę tamte czasy, to słucha sie tego zajebiście. Niemniej jednak 'Brain Corrosion' przebija ten krążek o kilka klas. A i winylek prezentuje się o wiele ładniej.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
-
- zaczyna szaleć
- Duban
- weteran forumowych bitew
Zgadza się - już mi o tym przypominał. Swoją drogą to dość fajna inicjatywa. Mam nadzieję, że nie da dupy i jego oferta będzie miała coraz wyszą jakość. Bo okłądeczka pierwszego wydawnictwa nie wyszła najlepiej. Ale w końcu to Dead Infection i liczy saię przede wszystkim muzyka. Tfu, rzeź chciałem rzec.
If you believe the western sun
-
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Duban[/i]
dodam tylko, że ostatnio wyszło 'World Full of Remains' na winylu... gościyu sprzedaje to po 40-parę zyla... Ja trafiłem na Grind Tour de Pologne za 3 dyszki. Taki lajf. Brzmienie z deka chujowe, ale biorąc pod uwagę tamte czasy, to słucha sie tego zajebiście. Niemniej jednak 'Brain Corrosion' przebija ten krążek o kilka klas. A i winylek prezentuje się o wiele ładniej. [/quote]
co to za bonus jest na winylowej wersji "Brain Corrosion'?, jakis niepublikowany numer, wersja live a moze cover?
dodam tylko, że ostatnio wyszło 'World Full of Remains' na winylu... gościyu sprzedaje to po 40-parę zyla... Ja trafiłem na Grind Tour de Pologne za 3 dyszki. Taki lajf. Brzmienie z deka chujowe, ale biorąc pod uwagę tamte czasy, to słucha sie tego zajebiście. Niemniej jednak 'Brain Corrosion' przebija ten krążek o kilka klas. A i winylek prezentuje się o wiele ładniej. [/quote]
co to za bonus jest na winylowej wersji "Brain Corrosion'?, jakis niepublikowany numer, wersja live a moze cover?
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator