BLASPHEMY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- rob
- w mackach Zła
BLASPHEMY
Jest ostatnio full różnych `ciekawych` tematów na forum ,więc może pogadamy o pacyfistach z Blasphemy , ich muzie ,postawie etc. Lubicie nie lubicie ? jakies newsy ? Był kiedyś już temat o nich , ale nie mogę namierzyc ... Jak dla mnie jest to zajebisty zespół , esencja podziemia (cokolwiek miałoby to znaczyc hehe) Blood Upon the Altar , Fallen Angel of Doom , Gods of War są do dziś moimi ulubionymi płytami , nie znam Die Hard Rehearsal dobre to?
jebać frajerów
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Joł. Ziomy z Blasfemi kminią taką muzę że aż zajob. Blood i Fallen to tru dżezi robota. Szkoda że nie skejtują i że mało skreczy w ich muzie, ale poza tym są spoko. Joł
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- JOYLESS
- zaczyna szaleć
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Tokarz
- zaczyna szaleć
-
vulture
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez esq[/i]
[quote][i]Wysłane przez Blackult[/i]
Widzę że sporo młodziaków nie zna/nie słucha. [/quote]
tyle, że oni się nabijają a ja mówie serio [/quote]
No ja mówiłem o tobie i o Blocku :faja:. Reszta typu Maria, Pajonk i Trocki przypuszczam, że żartuje. Pozatym ich bym młodymi nie nazwał
.
[quote][i]Wysłane przez Blackult[/i]
Widzę że sporo młodziaków nie zna/nie słucha. [/quote]
tyle, że oni się nabijają a ja mówie serio [/quote]
No ja mówiłem o tobie i o Blocku :faja:. Reszta typu Maria, Pajonk i Trocki przypuszczam, że żartuje. Pozatym ich bym młodymi nie nazwał
- Mental
- weteran forumowych bitew
No coz, nie jestem maniakiem, nie kolekcjonuje bootlegow kanadyjczykow, ale... Blasphemy to pieklo i armagiedon! Jak na demo "Blood Upon the Altar" nagrywaja taki material, to nie pozostaje nic innego jak tylko klekac i blagac o wiecej! "Gods of War" - takie proste, a takie "piekne"!
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
Kaligula
- rozkręca się
Posiadam "Fallen angel of doom" i "Gods of war".
Lubię ich cały czas, od czasów szkoły średniej lubię się katować obydwoma płytami.
Jeden wywiad utkwł mi w pamięci szczególnie, w jakimś starym Thrash`em allu jeszcze czarnobiałym, opatrzony był klauzulą "Tylko dla dorosłych". W tym samym numerze był wywiad z BEHERIT opatrzony tym samym ostrzeżeniem. Nie ma co, milusia kompania. Ciekawe, czy ich resocjalizacja przebiega pomyślnie, he, he.
Dla mnie jest to kultowy zespół.
Chętnie bym jakieś ich nowsze dzieło posłuchał.
Lubię ich cały czas, od czasów szkoły średniej lubię się katować obydwoma płytami.
Jeden wywiad utkwł mi w pamięci szczególnie, w jakimś starym Thrash`em allu jeszcze czarnobiałym, opatrzony był klauzulą "Tylko dla dorosłych". W tym samym numerze był wywiad z BEHERIT opatrzony tym samym ostrzeżeniem. Nie ma co, milusia kompania. Ciekawe, czy ich resocjalizacja przebiega pomyślnie, he, he.
Dla mnie jest to kultowy zespół.
Chętnie bym jakieś ich nowsze dzieło posłuchał.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
O widzę, że o zespołach metalowych też są tematy;). Blasphemy to kult! To ostatnie słowo jest bardzo często nadużywane, ale w tym miejscu adekwatne jak nigdy."Fallen Angel Of Doom" - jest dla mnie najbardziej ekstremalną płytą jaka została nagrana i nie sądzę by to się zmieniło.
PS. Właśnie wygrzebałem Infernal Death nr.8 i tam jest takie info, które rozpierdala do tej pory. Mariusz K. planował (91/92) sprowadzić Blasphemy do Polski, podobno pierwsze kroki zostały już wtedy poczynione.Impreza miała mieć miejsce w Poznaniu, choć słyszałem też o Rzeszowie lub Kielcach. KULT!
PS. Właśnie wygrzebałem Infernal Death nr.8 i tam jest takie info, które rozpierdala do tej pory. Mariusz K. planował (91/92) sprowadzić Blasphemy do Polski, podobno pierwsze kroki zostały już wtedy poczynione.Impreza miała mieć miejsce w Poznaniu, choć słyszałem też o Rzeszowie lub Kielcach. KULT!