Ja bym ten brud podczepił raczej pod crust punk, a walcowate brzmienie pod sludge właśnie. Zresztą, masa też tutaj nowego oblicza Darkthrone. To tak dla tych co się jeszcze wahają.Glene pisze:
Posluchalem 2-3 kawalki z myspace i bardzo ciekawe granie, ta muzyka az lepi sie od brudu, co raz bardziej podoba mi sie ta tendencja do mieszania black metalu ze sludgem!
Wolvhammer-Black Marketeers Of World War III [2010]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Wolvhammer-Black Marketeers Of World War III [2010]
Coś tam było! Człowiek!
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: Wolvhammer-Black Marketeers Of World War III [2010]
ja się nie waham, tylko czasu nie mam. a po wczorajszym koncercie jestem już na 100% pewny, że z całego serca nienawidzę sludge i za wszelką cenę będę go unikał, bo inaczej stanie się krzywda mnie, albo najbliższemu otoczeniu, stąd post glene'a niezbyt podwyższył priorytet bohatera tematu w kolejce do odsłuchu.
- Glene
- weteran forumowych bitew
Wiesz po przesluchaniu z myspace za duzo poprawnych wnioskow nie da sie wyciagnac
Wlasnie biore sie za przesluchanie calosci. A tak na zas spytam sie, w Polsce da sie ta plyte dostac?

- Block69
Dobre to. Jak wróce zapoznam sie z całością.
PENIS METAL
- Skaut
http://initrecords.bigcartel.com/produc ... cd-init-63Glene pisze:A tak na zas spytam sie, w Polsce da sie ta plyte dostac?
nawet z wysyłką do Polszy wychodzi ok.
Coś tam było! Człowiek!
- Glene
Czemu by nie poczekam, troche i jak sie u nas nie pojawi to zamowie stamtad.
Ostatnio zmieniony 06-11-2010, 15:10 przez Glene, łącznie zmieniany 1 raz.
- Scaarph
a cóż to za polszczyzna wspaniała? 

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Odniesienie do nowego oblicza Darkthrone mnie przekonało. Nie tykamSkaut pisze: Zresztą, masa też tutaj nowego oblicza Darkthrone. To tak dla tych co się jeszcze wahają.

- Glene
A co w sludge jest nie tak, przeciez jest wszystko co najlepsze, brud, patologia,, ciezar, dragi, szalenstwoScaarph pisze:ja się nie waham, tylko czasu nie mam. a po wczorajszym koncercie jestem już na 100% pewny, że z całego serca nienawidzę sludge i za wszelką cenę będę go unikał, bo inaczej stanie się krzywda mnie, albo najbliższemu otoczeniu, stąd post glene'a niezbyt podwyższył priorytet bohatera tematu w kolejce do odsłuchu.

- Skaut
- Glene
O kurwa to dojebalem 

- Scaarph
interpunkcja wciąż iście mickiewiczowskaGlene pisze:O kurwa to dojebalem

PIERDOLONA NUDAGlene pisze:A co w sludge jest nie tak, przeciez jest wszystko co najlepsze, brud, patologia,, ciezar, dragi, szalenstwoScaarph pisze:ja się nie waham, tylko czasu nie mam. a po wczorajszym koncercie jestem już na 100% pewny, że z całego serca nienawidzę sludge i za wszelką cenę będę go unikał, bo inaczej stanie się krzywda mnie, albo najbliższemu otoczeniu, stąd post glene'a niezbyt podwyższył priorytet bohatera tematu w kolejce do odsłuchu.?
tak na marginesie ja tam nie widzę żadnych patologii i szaleństwa, jakieś takie sztuczne mi się to wszystko wydaje, obliczone, ten ciężar też w sumie chuj wie po co tam, chyba tym kolesiom z ładnymi fryzurami i brodami wstyd grać jakiegoś emo rocka, może myślą, że im ciężej zagrają, tym więcej panienek wyszarpną, nie wiem. nic dla mnie w tej muzyce nie ma. dla mnie gejostwo straszne, ale zaznaczam, że opinia ta jest wyłącznie moja prywatna i osobista, wyrobiona na podstawie zaledwie kilku widzianych na żywo występów, bo żadnym tam znawcą sludge nie jestem. i nie chcę być.
są słuchalne rzeczy, jak na przykład blindead (choć to chyba nie jest rasowy, czysty sludge, ale ja tam się nie znam), generalnie zauważyłem, że tendencja jest taka, jak napisałem wyżej i mi to nie pasuje.
- Skaut
a znasz taki zespół jak NEUROSIS, albo MELVINS?Scaarph pisze: PIERDOLONA NUDA
tak na marginesie ja tam nie widzę żadnych patologii i szaleństwa, jakieś takie sztuczne mi się to wszystko wydaje, obliczone, ten ciężar też w sumie chuj wie po co tam, chyba tym kolesiom z ładnymi fryzurami i brodami wstyd grać jakiegoś emo rocka, może myślą, że im ciężej zagrają, tym więcej panienek wyszarpną, nie wiem. nic dla mnie w tej muzyce nie ma. dla mnie gejostwo straszne, ale zaznaczam, że opinia ta jest wyłącznie moja prywatna i osobista, wyrobiona na podstawie zaledwie kilku widzianych na żywo występów, bo żadnym tam znawcą sludge nie jestem. i nie chcę być.
są słuchalne rzeczy, jak na przykład blindead (choć to chyba nie jest rasowy, czysty sludge, ale ja tam się nie znam), generalnie zauważyłem, że tendencja jest taka, jak napisałem wyżej i mi to nie pasuje.
Coś tam było! Człowiek!
- Nerwowy

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
żadne złote wary, nawet nie aluminiowe. czuję podskórnie, że Scaarph pisał to wszystko o Isis 

- Scaarph
melvins nie znam, neurosis trochę swojego czasu słyszałem, ale żebym znał to w sumie też bym nie powiedział hehe. no ale co to ma do rzeczy? nie moja para kaloszy ten cały sludge i tyle.
- Scaarph
o wypraszam sobie panie kolego, z nieukrywaną przyjemnością oświadczam, że isis w życiu nie słyszałem ani sekundyBonny pisze:czuję podskórnie, że Scaarph pisał to wszystko o Isis

- Bonny
- rasowy masterfulowicz
magik? Isis nie słyszał, a tak pięknie ich scharakteryzowałScaarph pisze:o wypraszam sobie panie kolego, z nieukrywaną przyjemnością oświadczam, że isis w życiu nie słyszałem ani sekundyBonny pisze:czuję podskórnie, że Scaarph pisał to wszystko o Isis

- Scaarph
ale że co? dla mnie to wszystko wieje chujem, ja nie potrafię tego słuchać. weź mi wytłumacz gdzie tu to wielkie faux pas.Nerwowy pisze:![]()
![]()
ZŁOTE WARY AD 2010