TSJUDER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kingu
- weteran forumowych bitew
TSJUDER
Dziwne, że nie ma o nich żadnego tematu. Rozpad tej ekipy w 2006 uważam za niepowetowaną stratę dla sceny BM. Krypt nie dorównuje.
Desert Northern Hell to jeden z lepszych albumów z Norwegii, a video Norwegian Apocalypse potwierdza klasę tej ekipy.
Może kiedyś spotkają się na wódkę i znów razem zagrają.
Desert Northern Hell to jeden z lepszych albumów z Norwegii, a video Norwegian Apocalypse potwierdza klasę tej ekipy.
Może kiedyś spotkają się na wódkę i znów razem zagrają.
- FENIKS
- w mackach Zła
Re: TSJUDER
Też tak uważam. Krypt to gowno iporażka szpiega. Desert Northen Hell to miazga i opętanie szkoda może się reaktywuja na jakiś gig
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
wszystkie plyty Tsjuder są bardzo dobre. Krypt też mi się podoba.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Lykantrop
Słyszałem jedynie "Kill for Satan" i "Desert Northern Hell". Jestem na tak, szczególnie w tym drugim wypadku.
Chociaż co do reaktywacji nie jestem przekonany, jeden Urgehal już jest i wystarczy
Chociaż co do reaktywacji nie jestem przekonany, jeden Urgehal już jest i wystarczy

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Nuda w chuj. A juz Desert Northern Hell to szczególnie.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Tsjuder jest chyba gorsze nawet niż norweski Ragnarok... ogólnie biorąc dobrze, ze się rozpadli.
- Kingu
W Tsjuder zdecydowanie więcej zimnej ekstremy, choć i do machania banią mają parę numerów. W tej kwestii Urgehal rządzi razem z CF.Lykantrop pisze: jeden Urgehal już jest i wystarczy
Był ktoś na ich koncercie?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Tsjuder, nagrali 2 dobre płyty i jedną średnią, ogólnie bardzo ok.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Kingu
Która słabsza?
Mi najbardziej pasuje Desert...
Mi najbardziej pasuje Desert...
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
czy to ma znaczenie ? , ułoż sobie jak Ci pasuje 
"Desert... " jest zdecydowanie najlepsza.

"Desert... " jest zdecydowanie najlepsza.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Przecież ten Desert to taki oklepaniec, wszystko to już było tysiące razy. Na chuj, powiedz mi.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
nie do końca, Desert jest nagrane w stylu Immortal tylko , ze bez jaj, i na ponuro, Ja uwielbiam tez taki bm, wiec zawsze łyknę coś w tym stylu a jak dodatkowo jest tak dynamiczna i jednocześnie ponura, i do tego ma klimat bm z lat 90 to od razu wskakuje do mnie na półkę.
- Lykantrop
Gdyby nie 2 ostatnie albumy Urgehal to wspólny mianownik pozostałby ten sam.Kingu pisze:W Tsjuder zdecydowanie więcej zimnej ekstremy, choć i do machania banią mają parę numerów. W tej kwestii Urgehal rządzi razem z CF.Lykantrop pisze: jeden Urgehal już jest i wystarczy
Co do machania banią to zajebiście im wyszedł "Sacrifice" Bathory.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- FENIKS
- w mackach Zła
Widzę sporo malkontentów jak zwykle. wioska to takie komentarze. KapEla nie jest oryginalna ale nie o to chodzi. DesErt niszczy wiele innych norweskich produkcji swoją agresja i dynamiką. Urgehal czy Carpathian to tak sama liga szkoda kąpieli boz pewnością nagrali by jeszcze niejeden tak niszczący materiał..to jest norweski BM i huj. ANI lepszy ani gorszy trzymający zajebisty poziom.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jest norweski bm i norweski bm. Z jednej strony masz chociazby taki Orcustus, Dodsengel czy trochę z innej beczki Taake a z drugiej takie przeciętniaki jak Tsjuder właśnie. Nie żeby te trzy wczesniej wymienione kapele były jakies wybitne, ale napewno graja muzyke na wyższym poziomie niz Tsjuder i na ich przykładzie widać, że nie trzeba totalnie nudzić konia żeby nagrac dobry BM w norweskim stylu.FENIKS pisze:Widzę sporo malkontentów jak zwykle. wioska to takie komentarze. KapEla nie jest oryginalna ale nie o to chodzi. DesErt niszczy wiele innych norweskich produkcji swoją agresja i dynamiką. Urgehal czy Carpathian to tak sama liga szkoda kąpieli boz pewnością nagrali by jeszcze niejeden tak niszczący materiał..to jest norweski BM i huj. ANI lepszy ani gorszy trzymający zajebisty poziom.
- white_pony
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Przeciętna conajwyżej.white_pony pisze:eno tsjuder to naprawde przyzwoita kapela...
- white_pony
jasne ze to nie ten level co taake ale desert northern hell slucham co jakis czas z duza przyjemnoscia 

do not make equal what is unequal