BASTARD PRIEST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
BASTARD PRIEST
Coś było na forum wspominane o tej załodze. Sądzę, że zasługują na odrębny temat. Patenty niby oklepane, ale jest w tych utworach coś co każe dłużej wsłuchać się w płytę. Dla mnie drugie miejsce po Autopsy w tym roku. Pasuje nie pasuje, chuj?
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: BASTARD PRIEST
Mi bardzo pasuje i dla mnie ich longplay to jedna z plyt roku. Nie wazne jak bardzo oklepane sa te patenty i, ze miliony lat temu Discharge juz tak gralo. Maja ogromny potencial i mam nadzieje, ze to udowodnia juz w przyszlym roku nowa plyta.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
oj bedzie bardzo wazna pozycja 2011, jak tylko wydadza
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Bardzo dobra płyta, pewnie, że pasuje. Ale dla mnie powrotny album Interment i "Evighetens Dårar" Torture Division jednak lepsze.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Interment oraz Torture Division równiez malina, ale u mnie wyżej Bastardzi
Paradoksalnie to właśnie przez swoją d-beatowość Bastard Priest wyróżnia się z tłumu. Mnie się bardzo podoba. Na początku zastanawiałem się czy dobrze zrobiłem kupując w ciemno CD (tzn nie całkiem w ciemno, bo demo słyszałem), ale już pierwszy odsłuch rozwiał moje wątpliwości.Maleficio pisze:Nie wazne jak bardzo oklepane sa te patenty i, ze miliony lat temu Discharge juz tak gralo.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
a mi nie pasuje. mam uczulenie na retro granie, a na retro ze Szwecji to już w szczególności. mam duszności i natychmiast dostaję wysypki
i tak Cię nie przekonam, ale BP na + odróżnia się od tych wszystkich nowych retro kapel.Bonny pisze:a mi nie pasuje. mam uczulenie na retro granie, a na retro ze Szwecji to już w szczególności. mam duszności i natychmiast dostaję wysypki
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
tak samo jak Repugnant-masa okey załoga, chuj że retro
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
ale ja znam ten materiał, byłem nawet o krok od zakupu, ale się opamiętałem. wprawdzie faktem jest że się wyróżniają, ale dla mnie to jednak za mało, skoro pierwowzory mam na półce. leaders not followers.Conflagrator pisze:i tak Cię nie przekonam, ale BP na + odróżnia się od tych wszystkich nowych retro kapel.Bonny pisze:a mi nie pasuje. mam uczulenie na retro granie, a na retro ze Szwecji to już w szczególności. mam duszności i natychmiast dostaję wysypki
Kiedyś tez się tego nauczęBonny pisze: ale ja znam ten materiał, byłem nawet o krok od zakupu, ale się opamiętałem.

EDIT: tzn bardzo w to wierzę i bardzo bym chciał.
Ostatnio zmieniony 03-12-2010, 16:07 przez DCI Hunt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
na szczęście tych wyróżniających się retro zespołów jest na tyle mało, iz można pokusić się o zakup ich płyt.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
to bardzo trudna sztuka. w dalszym ciągu mam z nią wiele problemów, a w krytycznych momentach przegrywam w przedbiegachConflagrator pisze:Kiedyś tez się tego nauczęBonny pisze: ale ja znam ten materiał, byłem nawet o krok od zakupu, ale się opamiętałem.

- YNKE
- w mackach Zła
pewnie jakby byli z wysp to byś tę płytę kupił, a tak na poważnie to chłopaki mają jaja tym ostatnim longiem usadowili się w czołówce retro naparzania.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- FENIKS
- w mackach Zła
Bastard Priest gwałci morduje i niszczy. Zero szukania i oryginalności stara szkoła prosta niszczącą muza
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
jakby byli z wyspy to pewnie by inaczej grali. lepiejYNKE pisze:pewnie jakby byli z wysp to byś tę płytę kupił

-
- zaczyna szaleć
Powiedz Bonny że żartujesz....Bonny pisze:a mi nie pasuje. mam uczulenie na retro granie, a na retro ze Szwecji to już w szczególności. mam duszności i natychmiast dostaję wysypki

- Bonny
- rasowy masterfulowicz
ale co - że dostaję wysypkę? 

- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
haath pisze:Powiedz Bonny że żartujesz....Bonny pisze:a mi nie pasuje. mam uczulenie na retro granie, a na retro ze Szwecji to już w szczególności. mam duszności i natychmiast dostaję wysypki
stara się być oryginalny, na bank żartuję a po nocach słucha BP i się masturbuję.

-
- zaczyna szaleć
No...tak właśnie o tą"Szwecką" wysypkę mi chodziBonny pisze:ale co - że dostaję wysypkę?