Run to the hills
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Run to the hills
Zaczyna się powoli sezon wiosenny (czego jeszcze nie widać za oknem), co za tym idzie we wszystkich większych miastach wojewódzkich szykują się wielkie fety maratońskie. Niegdyś Orias powiedział, że prawdopodobnie gdyby nie black metal to już dawno by się zabił. Ja sparafrazuję jego słowa: gdyby nie metal, hardcore punk, harshe, noisy, industriale i bieganie długodystansowe to prawdopodobnie podzieliłbym jego los. Zaraz po zamiłowaniu do muzyki z przesłaniem przeciwko życiu mam od 15 lat pierdolca na punkcie śmigania życiówek o własnych nogach. Były już dyszki, połówki, królewskie dystanse, ultrasy, Czantorie, rzeźniki w Bieszczadach, itp, etc. i nadal mało. Stąd pytanie - kto ma podobny problem i czy może kogoś spotkam 22 kwietnia na Błoniach w Krakowie? :)
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Run to the hills
mozesz liczyc na moje zlozeczenie, ze znowu jakies pedaly musza biegac po miescie i polowa centrum zablokowana...
Guilty of being right
-
- w mackach Zła
Re: Run to the hills
Raz zaniemogłem ze śmiechu na Iron Manie. Jadę szosą, stado wolontariuszy blokuje jezdnię, a za ich plecami jakiś Janusz z oponą patrząc na mnie nienawistnym wzrokiem wydukał "O Ty w mordę jebany bamboszarzu!". Nie wiem po dziś dzień kim jest bamboszarz, ale tak mnie tym rozbawił, że przypłaciłem to jakimiś 40s mniej na czasie :)uglak pisze:mozesz liczyc na moje zlozeczenie, ze znowu jakies pedaly musza biegac po miescie i polowa centrum zablokowana...