Po prostu trzeci przegryw, ale ten z "lepszej" gliny, bo wrocławiak na Wilanowie :)Hatefire pisze:Jak widać powyżej Ty też piszesz na forume w sobotni poranek.Ascetic pisze:specyficznym gatunkiem ludzi to są dwa przegrywy - ^ powyżej ^ - siedzące o 10 rano w sobotę i piszące na "prestiżowym" forum ;-) bo co oczywiste, w życiu nie ma ciekawszych zajęć ;-)
Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz?
Mt 7, 3
Obraza uczuć religijnych (18+).
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Obraza uczuć religijnych (18+).
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
chyba najlepszy temat odkąd się tu zarejestrowałem. poważnie
-
o kurwaGore_Obsessed pisze:W naszej, jedynie słusznej religii owady sześcionogie spożywać bez obawy o wieczne potępienie można. Muszą one jednakowoż z rozmysłem skarpetki z anilany i klapki firmowane przez Łukasza Kubota nosić, którymi to sowizdrzalsko sobie dub-stepować podczas koszernych posiłków będą wczesnym rankiem czternastego dnia wiosennego miesiąca nisan almera. Oprawić takiego owada ruchem zręcznym należy, noża z ostrzem posrebrzanym jeno używając. Skrzydła niektórych osobników warte być nawet 1/4 pensa mogą, przeto na czarnym rynku sprzedając pieśni religijne śpiewać należy, aby bóg miłosierny spekulację podłą raczył wybaczyć. Wtedy i tylko wtedy iluminacja na człowieka prawego spłynąć może do rajskich krain przybliżając go stopniowo. Z owada odwłok jeno spożywać będziecie, a odnóży jego nie, chyba że ślepia zmruży. A tułowia jego spożywać nie będziecie, pod groźbą kar straszliwych, ani głowy jego, ni czułek szkaradnych jego do jamy gębowej pod karą ekskomuniki pakować nie będziecie. Ni skrzydeł diabelskich, o konsystencji wszetecznej. Odwłok i odwłok jedynie, a imię jego dwieście trzydzieści cztery co pod wędrującą gwiazdą zapisane jest. A odwłok ten spożywać będziecie przeżuwając trzydzieści siedem razy lewą i sześćdziesiąt dwa razy prawą szczęki swej stroną. Nie trzydzieści osiem i nie trzydzieści sześć, lecz trzydzieści siedem właśnie. Ni mniej, ni więcej. I nie sześćdziesiąt jeden, ani też nie szęśćdziesiąt trzy. Bo pan miłosierny poruszon niesubordynacją waszą liściem srogim ukarać może. Jedynie wszystkie te warunki spełniwszy szczęścia dostąpić zdołacie, a i wypróżnienia regularne udziałem waszym stać się będą mogły. Amen.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Z Tupciem Chrupciem Radedasz! Niech pochwalon będzie!Nasum pisze:A karą straszliwą będzie wchłonięcie przez otwór gębowy demona straszliwego pod imieniem Radedasza znanego ;-)
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Lud przemówił w sondzie ( "Napisz coś o Islamie, pedale!"), miałem już coś napisać, ale wtedy dotarło do mnie, że jeden obraz wart jest tysiąca słów. Isa ibn Marjan odbiera ostatnie namaszczenie od rzymskich żołdaków:

Kerosene keeps me warm.
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Mnie już obraża Samo Słowo Szatan
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
-
- postuje jak opętany!
Uwaga, będzie kombo:
"Polska kurwa! Papież chuj!"
"Polska kurwa! Papież chuj!"
- TheDude
^ Polska zawsze była jebaną kurwą i kiblem. Papież ma 500 terabajtów filmików ze srającymi niemowlakami, które hailują
- Self
- rasowy masterfulowicz
Macie szczęście, że nie obrażacie papieża Polaka. Zuch chłopaki.
A w ankiecie brakowało mi opcji z klasycznym "chromolić mośków".
- uglak
moze byloSelf pisze:Macie szczęście, że nie obrażacie papieża Polaka. Zuch chłopaki.
[youtube][/youtube]
Guilty of being right
- vicek
- zahartowany metalizator
Nie ich wina że od dziecka byli manipulowani.Wacław pisze:moje uczucia religijne obraża fakt, że na forum są katole jak b-cult, triceps i jeszcze jeden
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
czy ja wiem. nawet jeżeli: to, wydawałoby się, że to dorośli ludzie. może to jest ten moment w życiu, żeby zamiast pierdolić kocopoły o kreacjonizmie, czy łazić na milczące pielgrzymki zabrać się za swoje życie. zresztą huj im w dupe. po samą szyje.vicek pisze:Nie ich wina że od dziecka byli manipulowani.Wacław pisze:moje uczucia religijne obraża fakt, że na forum są katole jak b-cult, triceps i jeszcze jeden
Poro
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Są Rzymscy żołdacy wiec nie mam wyjścia. Czy jeśli napiszę 'jebać wszystko" to aby nikogo nie pominę?
- uglak
obawiam sie, ze aseksualni moga byc powaznie dotknieci Twoja deklaracja.iGrinder pisze:Są Rzymscy żołdacy wiec nie mam wyjścia. Czy jeśli napiszę 'jebać wszystko" to aby nikogo nie pominę?
Guilty of being right
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Tak czułem, znikąd zatem nadziei :(
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Brak opcji: Żadne z powyższych.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."