I ładniejsza. Choć ostatnio kowalkiewicz wyladnialaAscetic pisze:
niestety Waterson szybsza. bardziej efektywna. lepsza.
MMA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MMA
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
podobnie rozklepane puree na pyszczkach miały. widać, że te twarze już niejednego liścia przyjęły i im to nie służy zasadniczo. jak już coś w kwestii urody to Waterson ma ładne nogi. lizałbym z góry na dół a później na odwrót. i jeszcze raz.maciek z klanu pisze:I ładniejsza. Choć ostatnio kowalkiewicz wyladnialaAscetic pisze:
niestety Waterson szybsza. bardziej efektywna. lepsza.
po tej walce był Emmett. ale pięknie czarnego luda z fryzurą której by się nie powstydził detektyw-bezlicencji-rutkowski Pan Emmett wyłączył. pstryk i światło zgasło. zresztą po tej walce mi też prąd odjęło und odcięło, a podobno walka dnia była równie mordobiciowo-udana. no cóż za mało specyfików. albo w złej kolejności. życie ;-)
Poro
- Block69
- zahartowany metalizator
Fajna z niej babka, ale w klatce UFC idzie jej coraz słabiej. O pas już raczej nie zawalczy.
Wykupiłem wczoraj dla beki FAME MMA 3 i zostałem pozytywnie zaskoczony. Na 8 walk, 5 było na całkiem niezłym poziomie jak na amatorów.
Wykupiłem wczoraj dla beki FAME MMA 3 i zostałem pozytywnie zaskoczony. Na 8 walk, 5 było na całkiem niezłym poziomie jak na amatorów.
PENIS METAL
- Ascetic
ta. moja idolka Linkiewicz wygrała z glonojadem. aż się sam sobie dziwię, że też śledziłem jednym okiem to "wydarzenie" ;-)Block69 pisze:Fajna z niej babka, ale w klatce UFC idzie jej coraz słabiej. O pas już raczej nie zawalczy.
Poro
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
taa jasne "się sam sobie dziwię" :)Ascetic pisze:ta. moja idolka Linkiewicz wygrała z glonojadem. aż się sam sobie dziwię, że też śledziłem jednym okiem to "wydarzenie" ;-)Block69 pisze:Fajna z niej babka, ale w klatce UFC idzie jej coraz słabiej. O pas już raczej nie zawalczy.

- Ascetic
na TVP sPORT, polaczki leją niemcóf. stop. póki co same turasy udające niemce. co nie zmienia postaci, że wpierdol jest. gut.
ps. tak jak teraz ogladam, wolę k-boxing. nie ma turlania się. jakichś małpich macanek na glebie. sama stójka. wysokie kolana. obite piszczele. gut zwei mal.
Juras. eeee
ps. tak jak teraz ogladam, wolę k-boxing. nie ma turlania się. jakichś małpich macanek na glebie. sama stójka. wysokie kolana. obite piszczele. gut zwei mal.
Juras. eeee
Poro
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Piękna koncepcja!
UFC idzie śladami Mortal Kombat. Dana White zorganizuje turniej na wyspie
https://www.ppe.pl/news/144488/ufc-idzi ... ombat.html
UFC idzie śladami Mortal Kombat. Dana White zorganizuje turniej na wyspie
https://www.ppe.pl/news/144488/ufc-idzi ... ombat.html