Sprawa zatrzymanej/go aktywisty/tki "Margot" - ankieta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Sprawa zatrzymanej/go aktywisty/tki "Margot" - ankieta
Nie wiem jak skopiowac to z press readera, jak znajde sposob to wrzuce.
KVLT lizania CZASZKI
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Byłem na wsi. Susza. Komarów mniej niż 3 tygodnie temu.Rumburak pisze: ↑21-08-2020, 20:42O, wreszcie się zorientowałeś. Oj nicram, nicram. Co takiego się stało, że tak mną gardzisz? Czy jedynym motywem jest mój demokratyczny wybór do którego się tu przyznałem? Czym żem Ci zawinił? Pamiętam, że w kwestiach muzycznych mieliśmy podobne poglądy i stawaliśmy w szranki z tymi, do których się dziś łasisz. Czy polityka jest tego warta? Czy ludzie ją uprawiający, którzy mają nas wszystkich za gówno, które ma oddać głos, są tego warci?
Rozumiem, ze wolałbyś abym łasił się do Ciebie, niestety kwestie muzyczne w realnym życiu mają mniejsze znaczenie, niż światopoglądowe z prostej przyczyny: muzyka będąca li tylko rozrywką, nie ma wpływu na kształtowanie rzeczywistości. Czy polityka jest tego warta? Oczywiście, gdyż poprzez politykę jak wspominałem, dochodzi do formowania Świata, w którym żyjemy. I to nie chodzi, że PiS buduje nowy porządek, który jest inny od tego, który sobie wymarzyłem. Tylko to, że robi to z pogwałceniem prawa i zasad na mocy których doszedł do władzy. Dlatego dziwi mnie, że ludzie dają się kupić za niewielkie pieniądze i są w stanie przymykać oko na naprawdę wielkie skurwysyństwa tej władzy.
all the monsters will break your heart
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Nie, mam wywalone na forumowe lizanie się po dupie ale lizanie mojej byłoby bardziej zasadne, wszak jestesmy na forum muzycznym. Jeśli chodzi o politykę to znajdujemy się na przeciwległych biegunach i nie dogadamy się ale wcale nie musimy. Możemy za to, darować sobie niepotrzebne uszczypliwości i wywoływanie się do tablicy przy każdej okazji. Po ostatnich wydarzeniach postanowiłem też zachować daleko idącą wstrzemięźliwość, jeśli chodzi o polityczne dysputy. Mimo wszystko jak chcesz to potrafisz napisać coś bez niestosownych uszczypliwości. No, prawie. Szanuję.nicram pisze: ↑22-08-2020, 20:33Byłem na wsi. Susza. Komarów mniej niż 3 tygodnie temu.Rumburak pisze: ↑21-08-2020, 20:42O, wreszcie się zorientowałeś. Oj nicram, nicram. Co takiego się stało, że tak mną gardzisz? Czy jedynym motywem jest mój demokratyczny wybór do którego się tu przyznałem? Czym żem Ci zawinił? Pamiętam, że w kwestiach muzycznych mieliśmy podobne poglądy i stawaliśmy w szranki z tymi, do których się dziś łasisz. Czy polityka jest tego warta? Czy ludzie ją uprawiający, którzy mają nas wszystkich za gówno, które ma oddać głos, są tego warci?
Rozumiem, ze wolałbyś abym łasił się do Ciebie, niestety kwestie muzyczne w realnym życiu mają mniejsze znaczenie, niż światopoglądowe z prostej przyczyny: muzyka będąca li tylko rozrywką, nie ma wpływu na kształtowanie rzeczywistości. Czy polityka jest tego warta? Oczywiście, gdyż poprzez politykę jak wspominałem, dochodzi do formowania Świata, w którym żyjemy. I to nie chodzi, że PiS buduje nowy porządek, który jest inny od tego, który sobie wymarzyłem. Tylko to, że robi to z pogwałceniem prawa i zasad na mocy których doszedł do władzy. Dlatego dziwi mnie, że ludzie dają się kupić za niewielkie pieniądze i są w stanie przymykać oko na naprawdę wielkie skurwysyństwa tej władzy.
U mnie przez 3 dni popadało i komary pojawiły się ponownie.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
PiS i PO to w zasadzie to samo ale ten z tego powodu ludziom wojny wypowiada xD
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Bloodcult
Mało osób mnie tak irytuje jak ten przygłup Różalski
- moonfire
- zahartowany metalizator
- maciek z klanu
Czemu? Gdzie miłość i szacunek.do bliźniego?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Bloodcult
No tak, mam gościa "kochać" i milczeć kiedy robi z siebie idiotę bo tak niby nakazuje "moja religia". Oczywiście jedynie w oczach ignorantów których edukację religijną zakończyli na przedmiocie "religia" w podstawówce xD
- Stoigniew
- zahartowany metalizator

i tyle w temacie....