Blogi muzyczne
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Blogi muzyczne
Zdarza wam się śledzić blogi o tematyce muzycznej? Nie mam na myśli wyłącznie tych ograniczających się do recenzji, lecz zawierające również felietony, raporty, relacje itp. Co wskazalibyście jakiś naprawdę ciekawie piszących, szczególnie tych z kręgu metalowego? Jakie najczęściej śledzicie: blogi recenzenckie, blogi branżowe, blogi lifestylowe muzyków, blogi "felietonowe" czy miniblogi? Zapraszam do dyskusji.
-
- weteran forumowych bitew
Re: Blogi muzyczne
No ja przyznam, że nie śledzę; blogi, podobnie jak dziennikarstwo muzyczne, nie mają w dzisiejszych czasach wiele do zaoferowania, skoro wszystko można błyskawicznie sprawdzić i zbadać opinie pierdyliarda różnych osób chociażby na RYM.
A nie, przepraszam, mam zalajkowane na facebooku pralnie trotzkiego i vultura :D
Kiedyś jednakowoż śledziłem blog o nazwie Weedtemple; prowadzi to pewien typ z bodajże Wielkopolski, który wrzuca (wrzucał? nie wiem czy to jeszcze działa) tam całą masę dziwnych, podziemnych wynalazków z kręgu ambient/drone/krautrock/neopsychedelia/lo-fi, szło tam sporo ciekawych rzeczy wyhaczyć.
A nie, przepraszam, mam zalajkowane na facebooku pralnie trotzkiego i vultura :D
Kiedyś jednakowoż śledziłem blog o nazwie Weedtemple; prowadzi to pewien typ z bodajże Wielkopolski, który wrzuca (wrzucał? nie wiem czy to jeszcze działa) tam całą masę dziwnych, podziemnych wynalazków z kręgu ambient/drone/krautrock/neopsychedelia/lo-fi, szło tam sporo ciekawych rzeczy wyhaczyć.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Fixxed
- postuje jak opętany!
Weed Temple nadal działa, od czasu do czasu przeglądam.kenediusze pisze: Kiedyś jednakowoż śledziłem blog o nazwie Weedtemple; prowadzi to pewien typ z bodajże Wielkopolski, który wrzuca (wrzucał? nie wiem czy to jeszcze działa) tam całą masę dziwnych, podziemnych wynalazków z kręgu ambient/drone/krautrock/neopsychedelia/lo-fi, szło tam sporo ciekawych rzeczy wyhaczyć.
Regularnie śledzę jedynie xantropophobia.blogspot.com, gdzie często interesujące materiały (szczególnie wszelkiej maści demówki i rehy z lat '80 i '90) można znaleźć.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
o znam typa ;)Fixxed pisze: Regularnie śledzę jedynie xantropophobia.blogspot.com, gdzie często interesujące materiały (szczególnie wszelkiej maści demówki i rehy z lat '80 i '90) można znaleźć.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Żułek pisze:o znam typa ;)Fixxed pisze: Regularnie śledzę jedynie xantropophobia.blogspot.com, gdzie często interesujące materiały (szczególnie wszelkiej maści demówki i rehy z lat '80 i '90) można znaleźć.
SD jeszcze zyje?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- w mackach Zła
nie czytuję. i nie dorabiam do tego żadnej ideologii w sumie, wolę papierowe czytadła :)
- hailstorm
- rozkręca się
Xantropophobia bardzo ok, poprosiłem gościa o jakiś album branikald, to gość sie pofatygował i wyhaczył mi ok 5 albumów :)
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zyjemaciek z klanu pisze: ↑31-07-2015, 12:35Żułek pisze:o znam typaFixxed pisze: Regularnie śledzę jedynie xantropophobia.blogspot.com, gdzie często interesujące materiały (szczególnie wszelkiej maści demówki i rehy z lat '80 i '90) można znaleźć.
SD jeszcze zyje?

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- weteran forumowych bitew
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
http://www.considered-dead.pl/
można poczytać, ciekawie gość pisze.
można poczytać, ciekawie gość pisze.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.