To zdjęcie skradło mi serce. Nie jestem blondynożercą i nie szaleję za filigranowymi laleczkami, no ale... Mmmm!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jugat tubikidingmi! To niby w jakiej kategorii? Półprzewodników, kurwa?!Riven pisze:zdjecie fajne ale chyba nie w kategoriach "ladna kobieta"??
Z jesterem się na łby pozamieniałeś?Riven pisze:zdjecie fajne ale chyba nie w kategoriach "ladna kobieta"?? wyglada jak rzezba, te nogi, blehhh. filigranowa to ona na pewno nie jest
calkiem fajna dupa gra zone Shane'a w The Shield
Kurde, egzemplarz zapuszczony, ale pod odrestaurowaniu i zrzuceniu części balastu mogłaby być masa ok. Na razie jest masa bez ok.white_pony pisze:rozkmincie ze to jest siostra liv tyler. jak to sie stało??
Ale chyba będzie musiał przenieść się do Europy albo przynajmniej innego stanu :)white_pony pisze:mam nadzieje ze tak szybko wroci do gry jak varg z belus :D
całkiem mniamWujek Lucyferiusz pisze:
To zdjęcie skradło mi serce. Nie jestem blondynożercą i nie szaleję za filigranowymi laleczkami, no ale... Mmmm!
Taaa. Zapomniałeś dodać: Wiem, ale nie powiem oraz jesteś u pani i byłby cały repertuar podstawówkowy. :DRiven pisze:nie bede wklejal zdjec lali ktora mi robi dobrze bo byscie sie poplakali z zazdrosci : - )