no i gdzie jest trotzky?[V] pisze:gdzie triceratops i adrian?
Pa pa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Pa pa
Ale który dzien? Bo dzisiaj to miałem kaca jak stąd do San Francisco, więc polecam się dobrze wstrzelić z datą.byrgh pisze:każdy chce być taki jak imć Lykantrop, choć przez jeden dzień, choć przez jedną noc...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
w sali prób dłubie, nowy, mocarny DESEMBERS FAJAAAA !Raf pisze:no i gdzie jest trotzky?[V] pisze:gdzie triceratops i adrian?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
na otarcie łez powiem wam, że ja stąd nigdy nie pójdę :-)
- Adrian696
- zahartowany metalizator
heheh, nie o to mi chodziło i oboje o tym wiemy - ale jelsi juz pytasz, to po udanym sexie, ogladam wąłsnie mecz Bostonu :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
nie jestem pewien, czy bede ogladał... powaznie - pewnie ogranicze sie do sledzenia wynikow i przekomarzania sie z Warszawiokami na Fb - ja nie mam juz siły na nasza kopana...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Ja tu kolejną rundę kombinuję, czy przypadkiem nie wrócić na trybuny, a Ten nie ma siły. Co za naród?
Poważnie zaś, to nie bardzo się dziwię. Strach pomyśleć co się będzie działo. Ja zakładam, że będę oglądał, ale tylko wtedy, gdy nie będzie, żywcem (to słowo kluczowe) nic innego do roboty.
Poważnie zaś, to nie bardzo się dziwię. Strach pomyśleć co się będzie działo. Ja zakładam, że będę oglądał, ale tylko wtedy, gdy nie będzie, żywcem (to słowo kluczowe) nic innego do roboty.
- maciek z klanu
może karkasonne odszedl bo musial zmienić miejsce razem ze swoim taborem? i teraz nie bedzie miec internetu ?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Góral
- w mackach Zła
Lykantrop pisze:Chujowe czy nie chujowe, doceńcie ten fakt, że dzięki braciom Figo Fagot cyganie uciekają z Polski!!!:-)
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No wypierdalajKarkasonne pisze: ↑10-02-2013, 20:40Podobno wychodząc wypada się pożegnać, tak więc tego, cześć
Pozdrowienia dla wszystkich, z którymi się poznałem osobiście, rozmawiałem przez kanały inne niż masterful, wymieniałem PMy, czy też po prostu w czymś się zgadzałem albo nie zgadzałem.
Powodzenia wszystkim w życiu!
Sebastian Wójcik
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Dokladnie
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.