Chyba nie pojebało się. Dostosowane do wyparcia Szymona.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-06-2023, 21:32Nawet śmieszne, mimo że komuś się pojebało, bo było tak że zanim kur zapieje to trzy razy się wyprzesz;)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Chyba nie pojebało się. Dostosowane do wyparcia Szymona.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-06-2023, 21:32Nawet śmieszne, mimo że komuś się pojebało, bo było tak że zanim kur zapieje to trzy razy się wyprzesz;)
Żem się uśmiechnął pod wąsemsanctusdiavolos pisze: ↑06-06-2023, 14:56When Beethoven passed away, he was buried in a churchyard. A couple days later, the town drunk was walking through the cemetery and heard some strange noise coming from the area where Beethoven was buried. Terrified, the drunk ran and got the priest to come and listen to it. The priest bent close to the grave and heard some faint, unrecognizable music coming from the grave. Frightened, the priest ran and got the town magistrate.
When the magistrate arrived, he bent his ear to the grave, listened for a moment, and said, "Ah, yes, that's Beethoven's Ninth Symphony, being played backwards."
He listened a while longer, and said, "There's the Eighth Symphony, and it's backwards, too. Most puzzling." So the magistrate kept listening; "There's the Seventh... the Sixth... the Fifth..."
Suddenly the realization of what was happening dawned on the magistrate; he stood up and announced to the crowd that had gathered in the cemetery, "My fellow citizens, there's nothing to worry about. It's just Beethoven decomposing."
To jest jeszcze ciekawsze - spróbowałem to znaleźć, i to jest tekst z fejkowego konta... Barbary Kurdej-Szatan:D dlatego tutaj w twittcie jest ona na obrazku:D to jest fejk fejka, idealny kontent Pacjenta:D
Wiadomo, że to parafraza. Dlatego jest tu, a nie w cytatach.
Widzisz w jakim temacie jesteś?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑06-06-2023, 19:45To jest jeszcze ciekawsze - spróbowałem to znaleźć, i to jest tekst z fejkowego konta... Barbary Kurdej-Szatan:D dlatego tutaj w twittcie jest ona na obrazku:D to jest fejk fejka, idealny kontent Pacjenta:D
OK, jeśli chcesz ciągnąć temat, to broniłeś czasem takich bzdur z zaciekłością lwicy Ungi, że teraz ciężko uwierzyć że jesteś świadomy co jest fejkiem a co nie.
Był precedens w całkiem innym temacie i sam się z tego wycofałem.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑06-06-2023, 20:19OK, jeśli chcesz ciągnąć temat, to broniłeś czasem takich bzdur z zaciekłością lwicy Ungi, że teraz ciężko uwierzyć że jesteś świadomy co jest fejkiem a co nie.
Nie pamiętam żebyś się wycofywał z twierdzenia o średniej partnerów u gejów wynoszącej 500 osób, za to pamiętam doskonale jak absurdalnie w to brnąłeś, że nawet jak dobrnąłem do źródła tej domniemanej informacji i pokazywałem jak krowie na rowie że liczba 500 wynosi ekstremum do którego wpada bodajże 2-3%, to nie zmieniło to twojego zdania. Coś mi uciekło? Jeśli tak, to chętnie przestanę się tego czepiać na wieki wieków.
Pierdolony, katolski cwel dał się nabrać na ordynarną zarzutkę i udaje bardziej upośledzonego niż jest? Nowe, nie znałem
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.