Masa mode ON ;)

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
backslifer
zaczyna szaleć

Re: Masa mode ON ;)

31-01-2025, 19:08

DST pisze:
31-01-2025, 12:21
Triceratops pisze:
31-01-2025, 09:23
Dziadek 75 ;at napierdala treningi

Co ciekawe nigdy nie robi rozgrzewki, co uwazam za bardzo sluszne, tez nigdy nie robie i nigdy nie mialem kontuzji
Zawsze robię rozgrzewkę. Zanotowałem parę razy, że jak wskoczyłem na bieżnie na 15-20 minut bez rozciągnięcia nóg to bóle tu i ówdzie po bieganiu nieporównywalnie większe niż po rozgrzewce.
Rozgrzewke ogolnie robie krotka przed treningiem, ale akurat rozciaganie jesli robic, to tylko po. Przed zwieksza przeciez ryzyko kontuzji.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

01-02-2025, 14:07

To prawda, niedawno spotkalem przypadkiem kolesia co jest magikiem od naprawianiaroznych spraw stawowych, powieziowych itp widzialem paru ligowcow u niego nawet , chyba z Wisly Krakau gdzies ostatnio. Mowil, ze rozciaganie na rozgrzewkach pilkarskich to bezsens i proszenie sie o kontuzje, bo po co rozciagac miesien jak zaraz bedzie sie kurczyl. Ale mowil, ze nikomu nie ma zamiaru tego tlumaczyc, bo rozgrzewka jest jak pacierz, jak ktos musi, lubi czy chce to jego sprawa. Ja tam czasami serie wprowadzajace jak do siadow czy martwego i tyle. Ten dziadek tez wie co robi.

Co do sztuk walki pamietam jak lazilem na tekwondo w Lodzi, no kurwa godzina rozgrzewki, jezscze w zimie jak sie biegalo na bosaka po sniegu wokol hali to bylo ok, ale po godzinie jak sie ma cwiczyc technike to nie ma sensu
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

01-02-2025, 18:42

lubicie spocone cipki na siłowni ??

Obrazek

:lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ