Gdyby co to są kontrolery przystosowane dla osób z niepełnosprawnościami, ale nie znam dokładnie rynku.Bonecrusher pisze: ↑04-05-2025, 18:33Jak wypadł Silent Hill 2 remake? Aż żal mi,że sam tego nie mogę ograć(niepełnosprawność).
Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Major Zagłoba
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^
Tu jest poglądowy artykuł na temat takich kontrolerów. Gadżet od Sony wygląda ciekawe.
https://spidersweb.pl/2023/01/kontroler ... wnych.html
Tu jest poglądowy artykuł na temat takich kontrolerów. Gadżet od Sony wygląda ciekawe.
https://spidersweb.pl/2023/01/kontroler ... wnych.html
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Pograłem chwilkę w tego nowego Dooma i choć doceniam próbę zrobienia czegoś innego oraz fakt, że to zwyczajnie niezła gra, to zdecydowanie bardziej wolałem dwie poprzednie części. No i na tapecie Ninja Gaiden 2, uwielbiam dwie pierwsze części z "nowej" trylogii (choć w sumie dalej mam problem z traktowaniem NG3 jako części tego cyklu, patrząc na to jak słabo ta gra wypada nawet w wersji Razor's Edge).
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
kupiłem wczoraj nowego dooma i po 30 min poszeł refound. Grafika do dupy, na dodatek wiecej zabijania ciosami ręką niż strzelania. A finishery wykonywane bronią białą wyglądają gorzej niż poprzednio pod każdym względem.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Major Zagłoba
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Ja se kupiłem port starego, fajnie ponapierdalać se z pozycji kanapy.Only_True_Believers pisze: ↑20-05-2025, 10:33kupiłem wczoraj nowego dooma i po 30 min poszeł refound. Grafika do dupy, na dodatek wiecej zabijania ciosami ręką niż strzelania. A finishery wykonywane bronią białą wyglądają gorzej niż poprzednio pod każdym względem.
- Rejwan

Wilds znacznie łatwiejszy. Tu mamy stary klasyczny MH z rozgrywką na tysiąc godzin
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- hcpig
Czytałem, że na PS5 EDYCJA FIZYCZNA czyli płyta Blu-Ray, mieszcząca dziesiątki jebanych GAGABAJTÓW zawiera jedynie 85 MEGABAJTÓW instalera, czy ktoś wytłumaczy z ekonomicznego punktu widzenia jakikolwiek sens tego?Only_True_Believers pisze: ↑20-05-2025, 10:33kupiłem wczoraj nowego dooma i po 30 min poszeł refound. Grafika do dupy, na dodatek wiecej zabijania ciosami ręką niż strzelania. A finishery wykonywane bronią białą wyglądają gorzej niż poprzednio pod każdym względem.
Yare Yare Daze
- Major Zagłoba
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
To jest nieźle pojebane, bez neta nie pograsz. Nawet jakby była cała gra na płycie to chciałbym móc grać w grę, a nie wkurwiać się.hcpig pisze: ↑20-05-2025, 19:11Czytałem, że na PS5 EDYCJA FIZYCZNA czyli płyta Blu-Ray, mieszcząca dziesiątki jebanych GAGABAJTÓW zawiera jedynie 85 MEGABAJTÓW instalera, czy ktoś wytłumaczy z ekonomicznego punktu widzenia jakikolwiek sens tego?Only_True_Believers pisze: ↑20-05-2025, 10:33kupiłem wczoraj nowego dooma i po 30 min poszeł refound. Grafika do dupy, na dodatek wiecej zabijania ciosami ręką niż strzelania. A finishery wykonywane bronią białą wyglądają gorzej niż poprzednio pod każdym względem.
Kurła kiedyś to było, klaser nagrywamych cdrów, crack i wyjebongo
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
zrobili to tylko z jednego powodu. Nie chcą abyś kupił ich nową gre, bo czytali Twoje postyhcpig pisze: ↑20-05-2025, 19:11Czytałem, że na PS5 EDYCJA FIZYCZNA czyli płyta Blu-Ray, mieszcząca dziesiątki jebanych GAGABAJTÓW zawiera jedynie 85 MEGABAJTÓW instalera, czy ktoś wytłumaczy z ekonomicznego punktu widzenia jakikolwiek sens tego?Only_True_Believers pisze: ↑20-05-2025, 10:33kupiłem wczoraj nowego dooma i po 30 min poszeł refound. Grafika do dupy, na dodatek wiecej zabijania ciosami ręką niż strzelania. A finishery wykonywane bronią białą wyglądają gorzej niż poprzednio pod każdym względem.

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- TheDude
Albo granie na PSX i Playstation 2. Płyta do napędu i można było od razu grać. Żadnych downloadów i czekania.Major Zagłoba pisze: ↑20-05-2025, 20:25To jest nieźle pojebane, bez neta nie pograsz. Nawet jakby była cała gra na płycie to chciałbym móc grać w grę, a nie wkurwiać się.hcpig pisze: ↑20-05-2025, 19:11Czytałem, że na PS5 EDYCJA FIZYCZNA czyli płyta Blu-Ray, mieszcząca dziesiątki jebanych GAGABAJTÓW zawiera jedynie 85 MEGABAJTÓW instalera, czy ktoś wytłumaczy z ekonomicznego punktu widzenia jakikolwiek sens tego?Only_True_Believers pisze: ↑20-05-2025, 10:33kupiłem wczoraj nowego dooma i po 30 min poszeł refound. Grafika do dupy, na dodatek wiecej zabijania ciosami ręką niż strzelania. A finishery wykonywane bronią białą wyglądają gorzej niż poprzednio pod każdym względem.
Kurła kiedyś to było, klaser nagrywamych cdrów, crack i wyjebongo
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Finiszery to tam chuj, bo siłą rzeczy nie mogły być tak kreatywne jak w dwóch poprzednich częściach żeby jeszcze bardziej nie spowolnić i tak już ślamazarnej rozgrywki. Największy problem tej gry to do bólu schematyczna walka która może bawić co najwyżej przez godzinę. To tresowanie graczy było już obecne w DE, ale tutaj zrobiono z nas totalnego bota reagującego odpowiednio na kolory i nagniatającego guziczki w określonej sekwencji tak że rozgrywka bardziej przypomina symulator tenisa połączonego z elementami qte niż fps'a.Only_True_Believers pisze: ↑20-05-2025, 10:33kupiłem wczoraj nowego dooma i po 30 min poszeł refound. Grafika do dupy, na dodatek wiecej zabijania ciosami ręką niż strzelania. A finishery wykonywane bronią białą wyglądają gorzej niż poprzednio pod każdym względem.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- hcpig
- Major Zagłoba
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Panie, tylko Brutal Doom a nie Doom w konwencji mario i tomb raidera.
- hcpig
Raczej w konwencji nigdy nie wydanej singlowej kampanii do Q3A bo nie ma żadnego gry fpp, gdzie rozgrywka SP swoją intensywnością tak bardzo przypomina deathmatch.
Yare Yare Daze
- Major Zagłoba
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Drugi nowy Shadow Warrior był intensywny, ale był zarazem taką sraką że gdyby nie to że kosztował parę złotych to bym miał wyrzuty sumienia że wywaliłem pieniądze w błoto.
- Nerwowy
DE masa spoko, ale nie jest to gra idealna gra i takie są fakty.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Rejwan
ja odpadłem w DE, za dużo gimmicków
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
W pudle czas bardzo się dłuży w pewnym momencie trafiłem na cele, gdzie jeden ziomek miał parę numerów psx extreme, gdzie wyczytałem, że jesienią miała miejsce premiera te małe silne Hill 2 od bloober team, a jako zapalony fan tej serii muszę zobaczyć jak to wygląda. Oglądałem omówienie każdej klasycznej części cyklu od użytkownika Falcon na Youtube, gdzie omawia w pełni fabułę że smaczkami( co swoją drogą polecam), a teraz przyszedł czas na lwtsplaya z SH2 te małe. Zdecydowałem się na Sargetheplayer, bo prowadzi narrację swoich serii z nie małą klasą i wyczuciem. Muszę też nadrobić te małe Residentów 2 i 3.
Stay clean! 

- empir
Trochę to trwało.
Jakiś czas temu postanowiłem kupić nową konsolę gdy skończę wszystkie gry na PS3. Udało się jakoś w lutym lub marcu.
Wybór już jakieś 1-3 lata temu padł na xbox series X + ewentualnie game pass.
Niestety kogoś z cenami w tym roku pojebało. Postanowiłem przeczekać.
Niestety xbox ciągle 2.9k z napędem a i tak rzadko gdzie jest dostępny.
No to chuj, biorę sony bo się bardziej opłaca.
Miałem brać Slima z napędem, bo cena ok 2.1k.
No ale skusiłem się na PRO z napędem. Za 2 dni do mnie dojedzie.
I teraz zastanawiam się nad PlayStation Plus.
Chyba wezmę Extra. Z tego co widzę to w Essencial są tylko 3 randomowe gry na miesiąc a w Premium extra dostęp do starych gier. Może jak nie będzie w co grać na extra to pomyślę o premium. Ale przy mojej częstotliwości grania takiego problemu raczej nie będę miał.
PYTANIE nr1: gdzie najlepiej kupować takie konta? Co by bana nie wyłapać. Bo chyba gdzieś kiedyś widziałem jakieś tańsze opcje.
PYTANIE nr2: czy można (i ma sens) przeniesienie konta z playstation 3? Da to coś jeśli grałbym w ten sam tytuł ale na nowszej playce?
Jakiś czas temu postanowiłem kupić nową konsolę gdy skończę wszystkie gry na PS3. Udało się jakoś w lutym lub marcu.
Wybór już jakieś 1-3 lata temu padł na xbox series X + ewentualnie game pass.
Niestety kogoś z cenami w tym roku pojebało. Postanowiłem przeczekać.
Niestety xbox ciągle 2.9k z napędem a i tak rzadko gdzie jest dostępny.
No to chuj, biorę sony bo się bardziej opłaca.
Miałem brać Slima z napędem, bo cena ok 2.1k.
No ale skusiłem się na PRO z napędem. Za 2 dni do mnie dojedzie.
I teraz zastanawiam się nad PlayStation Plus.
Chyba wezmę Extra. Z tego co widzę to w Essencial są tylko 3 randomowe gry na miesiąc a w Premium extra dostęp do starych gier. Może jak nie będzie w co grać na extra to pomyślę o premium. Ale przy mojej częstotliwości grania takiego problemu raczej nie będę miał.
PYTANIE nr1: gdzie najlepiej kupować takie konta? Co by bana nie wyłapać. Bo chyba gdzieś kiedyś widziałem jakieś tańsze opcje.
PYTANIE nr2: czy można (i ma sens) przeniesienie konta z playstation 3? Da to coś jeśli grałbym w ten sam tytuł ale na nowszej playce?
-
- postuje jak opętany!
Koncze takiego fajnego pixelowego indie RPG, Drova. Bardzo przyjemna gra, raczej w strone klasykow, ponoc najbardziej przypomina serie Gothic (ale tych akurat nie ogralem, napieprzalem wtedy w Morrowinda). Bardzo fajny swiat przedstawiony i realnie czuc, ze ta postac zaczyna od klasycznego obszczymurka, ktorego szczur zagryzie, przez pol gry widzac okreslonych przeciwnikow spierdalasz jak najdalej, a w pewnym momencie zaczyna sie wchodzic w coraz wiecej zakamarkow. Apropo wchodzenia w zakamarki, eksploracja tez jest nalezycie nagrodzona.