Przy muzyce o sporcie v.3

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Metsejmikin
postuje jak opętany!

Re: Przy muzyce o sporcie v.3

03-08-2025, 15:35

Polscy siatkarze wygrali po raz drugi Ligę Narodów!
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

03-08-2025, 15:39

Spodziewałem się bardziej wyrównanego pojedynku, tymczasem byliśmy świadkami batożenia. Ciekawe, jak będzie wyglądał gra naszych reprezentantów w dalszej części sezonu - oby nie blado. ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Wzburzony Obserwator
zaczyna szaleć

03-08-2025, 19:48

Sybir pisze:
03-08-2025, 15:39
Spodziewałem się bardziej wyrównanego pojedynku, tymczasem byliśmy świadkami batożenia. Ciekawe, jak będzie wyglądał gra naszych reprezentantów w dalszej części sezonu - oby nie blado. ;)
Włosi zaskoczyli w trzecim secie. Nie ujmuję niczego naszej reprezentacji. Makarony klękły psychicznie, co wcale nie jest typowym dla nich zachowaniem.
Mam prawo reagować.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

03-08-2025, 22:29

Legia - Arka 0:0 :jezyk: coś zeza mieli dzisiaj :jezyk:
dzik pisze:
03-08-2025, 14:44
Wczoraj bardzo udane kwalifikacje w F1. Verstappen 8.
Zaraz początek wyścigu.
ale wyścig jakiś taki ;)
Obrazek

wygrał Norris (szkoda), potem Piastri, Russell, Leclerc, Alonso, Bortoleto, Stroll, Lawson, Max i Antonelli, Hamilton 12
Metsejmikin pisze:
03-08-2025, 15:35
Polscy siatkarze wygrali po raz drugi Ligę Narodów!
Obrazek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-08-2025, 16:03

Zwycięzca pary Lech Poznań / Crvena zvezda - w rundzie play-off #UCL - zmierzy się z lepszym z duetu Dynamo Kijów - Pafos FC, w przypadku porażki wówczas jego rywalem będzie belgijskie Genk.

W poniedziałkowym losowaniu Legia trafiła na zwycięzcę dwumeczu BK Haecken — SK Brann,
Jeśli nie uda jej się wygrać meczu w Lidze Europy, to zmierzy się z kimś z pary Partizanem Belgrad — Hibernian FC.

Poznaliśmy potencjalnego rywala Jagiellonii Białystok w fazie play-off Ligi Konferencji UEFA. Wygrany pary Jagiellonia Białystok - Silkeborg IF zmierzy się z wygranym pary HNK Hajduk (Chorwacja) / Dinamo City Tirana (Albania).

Zwycięzca pary Žalgiris Kowno 🇱🇹 / Arda Kyrdżali 🇧🇬 będzie potencjalnym rywalem Rakowa w rundzie play-off el. Ligi Konferencji UEFA w przypadku wyeliminowania Maccabi Hajfa.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ODPOWIEDZ