szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: szmaty dla facetów
sandały ja pierdole jeszcze wąsa typowo polskiego sobie zapodajcie i do kościoła bo tam wasze miejsce
Edit przepraszam jak coś ale do problemu sandałów podchodzę zbyt emocjonalnie
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Co nie zmienia faktu, że są wygodne?Mol pisze:buty do koszykowki, a nie do chodzenia.maciej pisze:Albo chuchro z torebka na laptopa i śmiesznych okularkach.
W temacie:
Jakie one są kurwa wygodne.
- Silent_Sea
Firmy turystyczne wyczuły dobry biznes i produkują całe serie przeznaczone na tzw. rynek miejski , miejsko / turystyczny z bardzo prostej przyczyny - rynek specjalistyczny jest bardzo wąski i nie da się tylko z niego utrzymać firmy. Oczywiście są idioci, szpanerzy itd. którzy - jak wszędzie - będą chcieli się pokazać ale chodzenie w stricte trekkingowych butów w mieście będzie po prostu niewygodne, a właśnie wygoda to TO co wyróżnia np: wspomniane buty. Pamiętam jak pod koniec szkoły średniej przy okazji wypadu w Bieszczady przesiadałem się z glanów na moje pierwsze połówki Meindla - to był kurwa szok ! Nie zrozumie tego nikt kto nigdy nie nosił tego typu obuwia, więc brb zastanawiaj się dalej albo kiedyś przy okazji wejdź do jakiegoś sklepu turystycznego i przymierz sobie jakieś buty Meindl , Mammut czy Hanwag, na lato polecam sandały Keen bo lepszych nie ma.[V] pisze:bardzo prawda. na tym polu wielki sukces odniosla firma North face która w zalozeniu produkuje odziez specjalistyczna,dla alpinistów etc ale w jakis przedziwny sposób olbrzymia masa ludzi zaczela wybierac asortyment tej firmy jako codzienny ubiór, nie ukrywam,ze czasem mam mieszane uczucia widzac goscia z nadwaga ,idacego ulica,paleco papierosa i ubranego w kurtke puchowa north face i buty przeznaczone do trekkingu w Karakorum ;Dbrb pisze:a ja sie zawsze zastanawialem co daje noszenie butow trekkingowych w miescie. moda szczegolnie popularna u studencikow
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Mol
co nie zmienia faktu, ze to nie sa buty do chodzenia :]maciej pisze:Co nie zmienia faktu, że są wygodne?Mol pisze:buty do koszykowki, a nie do chodzenia.maciej pisze:Albo chuchro z torebka na laptopa i śmiesznych okularkach.
W temacie:
Jakie one są kurwa wygodne.
- Raagoon
Goretex na wyspach bardzo przydatny.
- Clochard
Do latania na pewno.
-
- rasowy masterfulowicz
twoja_stara_trotzky pisze:a sandały na sezon już wyciągnięte z szaf? :DDD
No ja się kilka postów wyżej pytałem, ale nikt nie widzi mojego pytania. :D:D:D
HAILSA!!!!!
- YNKE
- w mackach Zła
pierdole ten temat, ledwo założony, a już najebaliście 6 stron, nie chce mi się tego czytać
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- empir
Nie, kupuję czasem t-shirty ;)est pisze:Tzn. przychodzisz nagi i tam dopiero się ubierasz? ;)empir pisze:ja ubieram się w tesco
No ba.twoja_stara_trotzky pisze:a sandały na sezon już wyciągnięte z szaf? :DDD
Zadbaj o stopy to się nie będziesz musiał wstydzić ;)vicek pisze:sandały ja pierdole jeszcze wąsa typowo polskiego sobie zapodajcie i do kościoła bo tam wasze miejsce
-
- rasowy masterfulowicz
- empir
Ja sandały. Oczywiście na gołe stopy.Bambi pisze:Ponawiam pytanie: sandały czy japonki :D
- Clochard
ja napierdalam w czarnych japonkach ku większej chwale Szatana.
- Loathe
- postuje jak opętany!
Ja natomiast nie widzę nic infantylnego w zakłądaniu skarpetek do sandałów(mimo, że sam sandałów nie noszę). Może to i lepiej gdy nie widać zagrzybiałych paznokci spoconych grubasów.
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- brb
- postuje jak opętany!
nie widze roznicy miedzy butami trekkingowymi a naprawde dobrej jakosci ocieplanymi butami na zimie. chodz wizualnie te drugie o wiele lepiej sprawuja sie w miescieSilent_Sea pisze:Firmy turystyczne wyczuły dobry biznes i produkują całe serie przeznaczone na tzw. rynek miejski , miejsko / turystyczny z bardzo prostej przyczyny - rynek specjalistyczny jest bardzo wąski i nie da się tylko z niego utrzymać firmy. Oczywiście są idioci, szpanerzy itd. którzy - jak wszędzie - będą chcieli się pokazać ale chodzenie w stricte trekkingowych butów w mieście będzie po prostu niewygodne, a właśnie wygoda to TO co wyróżnia np: wspomniane buty. Pamiętam jak pod koniec szkoły średniej przy okazji wypadu w Bieszczady przesiadałem się z glanów na moje pierwsze połówki Meindla - to był kurwa szok ! Nie zrozumie tego nikt kto nigdy nie nosił tego typu obuwia, więc brb zastanawiaj się dalej albo kiedyś przy okazji wejdź do jakiegoś sklepu turystycznego i przymierz sobie jakieś buty Meindl , Mammut czy Hanwag, na lato polecam sandały Keen bo lepszych nie ma.[V] pisze:bardzo prawda. na tym polu wielki sukces odniosla firma North face która w zalozeniu produkuje odziez specjalistyczna,dla alpinistów etc ale w jakis przedziwny sposób olbrzymia masa ludzi zaczela wybierac asortyment tej firmy jako codzienny ubiór, nie ukrywam,ze czasem mam mieszane uczucia widzac goscia z nadwaga ,idacego ulica,paleco papierosa i ubranego w kurtke puchowa north face i buty przeznaczone do trekkingu w Karakorum ;Dbrb pisze:a ja sie zawsze zastanawialem co daje noszenie butow trekkingowych w miescie. moda szczegolnie popularna u studencikow
a mnie bawi podejscie mojej koleznaki z pracy w tym temacie :DLoathe pisze:Ja natomiast nie widzę nic infantylnego w zakłądaniu skarpetek do sandałów(mimo, że sam sandałów nie noszę). Może to i lepiej gdy nie widać zagrzybiałych paznokci spoconych grubasów.
podsmiewa sie za palcami naszego wspolnego kolegi ze zaklada skarpety do sandalow, po czym sama ubiera swojego 5 letniego synka podobnie. i skad ludzie wynosza tego typu zwyczaje ? ;)
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Do zdań specjalnych, na okres jesienno-ziomy mam takie Batesy: http://www.ebay.com/itm/MADE-USA-COLD-W ... 3117033352
Bez wątpienia najwygodniejsze buty jakie w życiu miałem i chyba jedyne przy których sznurówki można ściągnąć jednym solidnym pociągnięciem. Zdziwiony jestem ceną, za jaką można to kupić na e-baju, aż pomyślę czy aby nie kupić sobie zapasowej pary...
Bez wątpienia najwygodniejsze buty jakie w życiu miałem i chyba jedyne przy których sznurówki można ściągnąć jednym solidnym pociągnięciem. Zdziwiony jestem ceną, za jaką można to kupić na e-baju, aż pomyślę czy aby nie kupić sobie zapasowej pary...
- Mental
ja chodzę w takich

You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Mental
tak, to ja.
You may raise your chalice of nothing
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
pewnie jakiś Czech
- vicek
Zadbaj o stopy to się nie będziesz musiał wstydzić ;)[/quote]vicek pisze:sandały ja pierdole jeszcze wąsa typowo polskiego sobie zapodajcie i do kościoła bo tam wasze miejsce
sandały są to obuwie dla pedałów i dla żydów , kojarzą mi się też z jezusem