ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Jeblem xd
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- TheDude
Święcenie dekli od kanałów to kurwa Monty Python na max :)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Święcenie czegokolwiek to srogi rak jednak. :-)
all the monsters will break your heart
- dzik
- zahartowany metalizator
Tak jak i wszystkie te religijne wygłupy.
dobry kościół to kościół spalony
- trup
SROGO! :D
" onclick="window.open(this.href);return false;
komentarz:
"Ile jego starzy musieli śniegu zeżreć żeby takiego bałwana ulepić!?!"
" onclick="window.open(this.href);return false;
komentarz:
"Ile jego starzy musieli śniegu zeżreć żeby takiego bałwana ulepić!?!"
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- HSVV
- w mackach Zła
https://www.instagram.com/emiliafarts/" onclick="window.open(this.href);return false;
ci ludzie podobno coś osiągają tymi transformacjami, ale nie mam po dziś dzień bladego pojęcia co. gdyby to jeszcze zajmowało się czymś praktycznym, a nie ekshibicjonizmem dla samego ekshibicjonizmu.
ci ludzie podobno coś osiągają tymi transformacjami, ale nie mam po dziś dzień bladego pojęcia co. gdyby to jeszcze zajmowało się czymś praktycznym, a nie ekshibicjonizmem dla samego ekshibicjonizmu.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
https://kultura.onet.pl/sztuka/odrazaja ... ng/w1cwky7" onclick="window.open(this.href);return false;

Wstrząsająca debata, czy ten rysunek jest "seksistowski", "odrażający" i "rasistowski", czy prostu to zwykła karykatura.

Wstrząsająca debata, czy ten rysunek jest "seksistowski", "odrażający" i "rasistowski", czy prostu to zwykła karykatura.
-
nie wiem, dla mnie ona po prostu, mniej więcej, tak wygląda
- trup
/\ tu nawet ładniej niż w realu

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
Gryfna dziołcha! Dobra, taka o sile koni pociągowych, tylko dla prawdziwych mężczyzn.
-

Kopernik, żeby zaistnieć, godzinami gapił się w gwiazdy i dokonał obserwacji, które zmieniły nasze postrzeganie o świecie, w którym żyjemy.
Skłodowska-Curie stała się słynna dopiero po latach babrania się między probówkami i chemikaliami, narażając się na promieniowanie.
Małżeństwo Dravenów znalazło sobie krótszą drogę do wielkiej sławy.
Oboje postanowili zmienić płeć.
W ten sposób mąż został żoną, a żona - mężem. Lada moment jemu (czyli jej) utną penisa, a jej (czyli jemu) wytną piersi. On (czyli ona) już sobie wyciął pół żołądka.
Dziecku dali na imię Gwiezdna Chmura. Zabraniają nazywać go chłopcem, jest dla nich ,,osobą".
- Mamusiotatusiu, kochasz mnie?
- Chyba tak, osobo.
Postępie, utknąłeś. Zaboksowałeś się mentalnie mniej więcej w latach 90-tych, albo i wcześniej. Przecież to WTEDY zmiany płci, robienie sobie gigantycznych kolczyków z uszu, zarażanie lewactwem własnych dzieci i eksperymentowanie z tożsamością lub orientacją płciową było szokowaniem. Teraz mało kto odbiera to jako szok, bardziej jako kolejny przypadek tej samej choroby psychicznej.
Tkwisz w miejscu, postępie. Powtarzasz się. Parodiujesz samego siebie. Leżysz i robisz pod siebie. Pora iść do przodu, zostaw swój ciasny, mentalny zaścianek, w którym ugrzązłeś i wijesz się od kilkudziesięciu już lat. Zostaw swój ideologiczny ciemnogród, do którego przykleiłeś się jak plaster do ropiejącej rany. I weź intelektualny prysznic, bo cuchniesz.
Przynosisz wstyd samemu sobie.
- HSVV
- w mackach Zła
płaczę na widok tego nieświadomego (jeszcze) niczego dziecka.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
To dalej:

https://www.thelocal.fr/20180911/french ... us-website" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie wiem, czy to autentyk, ale jest zabawa :D

https://www.thelocal.fr/20180911/french ... us-website" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie wiem, czy to autentyk, ale jest zabawa :D
-
W tych samych państwach, w których urzędnicy odbierają rodzicom dzieci z powodu bałaganu w domu, narzucania swoich przekonań czy złej diety nikt nie widzi powodu do pozbawienia praw rodzicielskich ludziom z takimi zaburzeniami osobowości.HSVV pisze:płaczę na widok tego nieświadomego (jeszcze) niczego dziecka.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Zaburzenia osobowosci to przy tym jednak małe piwo, a ponadto - choroba i myśląc tak, krzywdzimy chorych.
-
Po prostu są jebnięci. A jeszcze bardziej urzędnicy, którzy w imię jebanej poprawności politycznej czy chuj wie jeszcze jakiej ideologii pozwalają by takie rzeczy miały miejsce - przecież tego dzieciaka powinni od razu im zabrać.... jak można mówić na swoje dziecko "osoba" ? Zmianę płci traktują jak zmianę bielizny, dziś utną mi kutasa, jutro przyszyją.... Kurwa, dokąd ten świat zmierza...
- maciek z klanu
Nie zapedzalbym bym się nasum. Nie zabierałbym dziecka ze względu na jebnietych rodziców. Może wychowują go dobrze itd. kiedyś chcieli zabierać dzieci ludziom z tatuażami itd. tutaj trzeba być obiektywnym. Gazowalbym takich ludzi, ale jeśli wychowują dziecko dobrze to mają prawo do tego.Nasum pisze:Po prostu są jebnięci. A jeszcze bardziej urzędnicy, którzy w imię jebanej poprawności politycznej czy chuj wie jeszcze jakiej ideologii pozwalają by takie rzeczy miały miejsce - przecież tego dzieciaka powinni od razu im zabrać.... jak można mówić na swoje dziecko "osoba" ? Zmianę płci traktują jak zmianę bielizny, dziś utną mi kutasa, jutro przyszyją.... Kurwa, dokąd ten świat zmierza...
Jesteś obiektywny, ale gdzie konsekwencja?maciek z klanu pisze:Nie zapedzalbym bym się nasum. Nie zabierałbym dziecka ze względu na jebnietych rodziców. Może wychowują go dobrze itd. kiedyś chcieli zabierać dzieci ludziom z tatuażami itd. tutaj trzeba być obiektywnym. Gazowalbym takich ludzi, ale jeśli wychowują dziecko dobrze to mają prawo do tego.Nasum pisze:Po prostu są jebnięci. A jeszcze bardziej urzędnicy, którzy w imię jebanej poprawności politycznej czy chuj wie jeszcze jakiej ideologii pozwalają by takie rzeczy miały miejsce - przecież tego dzieciaka powinni od razu im zabrać.... jak można mówić na swoje dziecko "osoba" ? Zmianę płci traktują jak zmianę bielizny, dziś utną mi kutasa, jutro przyszyją.... Kurwa, dokąd ten świat zmierza...
- maciek z klanu
Brak. Moim zdaniem tacy podludzie powinni być karani za to że pierdoła o tym głośno, ale jednak dobro dziecka ważniejsze.535 pisze:Jesteś obiektywny, ale gdzie konsekwencja?maciek z klanu pisze:Nie zapedzalbym bym się nasum. Nie zabierałbym dziecka ze względu na jebnietych rodziców. Może wychowują go dobrze itd. kiedyś chcieli zabierać dzieci ludziom z tatuażami itd. tutaj trzeba być obiektywnym. Gazowalbym takich ludzi, ale jeśli wychowują dziecko dobrze to mają prawo do tego.Nasum pisze:Po prostu są jebnięci. A jeszcze bardziej urzędnicy, którzy w imię jebanej poprawności politycznej czy chuj wie jeszcze jakiej ideologii pozwalają by takie rzeczy miały miejsce - przecież tego dzieciaka powinni od razu im zabrać.... jak można mówić na swoje dziecko "osoba" ? Zmianę płci traktują jak zmianę bielizny, dziś utną mi kutasa, jutro przyszyją.... Kurwa, dokąd ten świat zmierza...
- Hatefire
Swoją drogą po prawej stronie widzę pewną niekonsekwencję. Jak pojawia się jakaś sprawa, że opieka społeczna odbiera dziecko jakiejś rodzinie krzyk "SOCJALISTYCZNE PAŃSTWO ZABIERA DZIECI RODZICOM!!1!" RODZICE MAJOM PRAWO WYHOWYWAĆ DZIECI JAK UWAZAJOM!!!1!". Z drugiej strony państwo powinno odbierać dzieci tym zboczeńcom, bo jak to dwie lesbijki wychowują dzieciaka.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy