Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Re: Księża
A bo jeden z drugim tam na górze piszą bzdury, to i się zeźliłam, nie chodzi mi o to, że to ksiądz czy salezjanin, tylko o to, że ludzie mają durną tendencję do wyciągania wniosków na podstawie małej ilości marnej jakości danych i nagle stają się wyrocznią i lecą za tymi mediami jak jakieś lemingi :) uff
You've got nothing to lose but your lives.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no ok, dlatego nalezy jebac media:) dla mnie news pozostaje tym czym byl, czyli powodem do smiechu, bo te zdjecia sa naprawde przekomiczne :D jakby je ktos na 4chana wrzucil, to juz by mial na glowie fbi haha
this is a land of wolves now
- Random Apex
Albo nie czytać, albo czytać kilka źródeł, żeby wyrównać trochę i ustabilizować jakąś opinię :-)
Wiesz, na 4chanie to nawet fajnego misia wypaczyli :P
Wiesz, na 4chanie to nawet fajnego misia wypaczyli :P
Mniejsza o podtekst seksualny, czy manipulacje mediów, ale przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałaś i spójrz w lustro. Ja nie wierzę w to co tu czytam. Za takie "zabawy", to po ryju należy lać. Bez względu na to kim jest animator i ile lat mają uczestnicy. Proponuję Złote Wary.
Random Apex pisze:No ale co było w tym zdrożnego? Zrobiono po prostu "kocenie" pierwszaków, pod okiem nauczycieli i animatorów, a dzieci raczej nie zlizywały śmietany z kolan, tylko miały dotknąć buzią tej pianki do golenia, którą miał na kolanach ten ksiądz. Tak naprawdę to nie ma w tym nic nieodpowiedniego - lepiej zrobić z kocenia zabawę pod okiem dorosłych, a nie pozwolić na kocenie starszym klasom z gimnazjum.
- Random Apex
Macie chyba jakieś bardzo niemiłe wspomnienia odnośnie "kocenia", tak mi się wydaje.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
nie.Random Apex pisze: To była po prostu zabawa na jakimś wyjeździe integracyjnym, nigdy nie byłeś na koloniach ani obozach?
nie, a jeśli już to raczej w gronie bliższych mi osób.Random Apex pisze: Nie bawiłeś się w nic, gdzie był jakiś kontakt fizyczny i głupie zadania?
nie mam pojęcia co to jest.Random Apex pisze: Zielonych nocy też nie miałeś?
nawet jeśli tak to bardzo słusznie.Random Apex pisze:Zdjęcie powyżej zostało wybrane tak, by zrobić jak największą awanturę
no nie bardzo. ja na to patrzę z innej ciut strony. jak kurwa może księdzu przyjść do głowy w ogóle smarowanie se kolan czymkolwiek i dawanie tego do lizania/dotykania nosem wychowankom?Random Apex pisze:nie zważając na to, co się działo naprawdę - co innego to zlizywanie słodkiej bitej śmietany z kolan księdza przez dziewczyny (sexy as fuck co nie?), a co innego dotknięcie nosem czy buzią grubej warstwy pianki do golenia przez wszystkie dzieciaki każdej płci, które mają być "pasowane". Naprawdę nie dostrzegacie różnicy?
tobie by to serio nie przeszkadzało jakby jakiś obcy facet kazał ci pchać nosa do swoich gołych kolan?
ja mam tam wyjebane na te dzieci, tylko nie chce mi się w głowie pomieścić, że wychowawca, pedagog a w dodatku ksiądz nie dosyć że zezwala, ale przykłada jeszcze rękę do czegoś takiego jak taka inwazyjna inicjacja. znak czasów może. mnie za berbecia musięli pacnąć po ramieniu wielkim ołówkiem i było po wszystkim, dzisiaj trzeba pchać ryja do kolana księdza.Random Apex pisze:Może to ja byłam inaczej wychowywana niż Wy, ja tam nie widzę nic złego w takich zajęciach, żadne dziecko ani rodzic się nie poskarżyli, nikt nie wygląda na niezadowolonego, a skoro te zdjęcia pojawiły się na stronie internetowej gimnazjum, to znaczy, że nikt w tym nic złego nie widział, ale kontrowersyjną historię zawsze można dorobić.
edit:
nigdy w życiu nie byłem kocony ani nawet świadkiem nie byłem za bardzo.Random Apex pisze:Macie chyba jakieś bardzo niemiłe wspomnienia odnośnie "kocenia", tak mi się wydaje.
Ostatnio zmieniony 19-09-2012, 13:24 przez Scaarph, łącznie zmieniany 1 raz.
Sama nie jesteś pewna tego co piszesz. Powtarzam. Lać po ryju. Tym bardziej, że to dorośli i niby "inteligencja". Jeżeli oni się tak bawią, to nic dziwnego, że młodzież idzie w tych kwestiach znacznie dalej.
- Scaarph
wszystko w temacie. jakbym był ojcem to po zobaczeniu takiego filmiku niewiele bym się zastanawiał.535 pisze:Lać po ryju.
-
No ale sprawa rozbija się o to, że żaden z Was ojcem nie jest, a rodzice tych dzieciaków nie mają zamiaru robić problemu :D
Grrrówno!
-
Ale kto ma przyzwalać? Ty?
Ja np. z zasady nie wpierdalam się między wódkę, a zakąskę, a już zwłaszcza w kwestii wychowywania dzieci. To jest rzecz rodziców, gdyby któryś z nich poczuł się urażony i zrobił aferę medialną - przyklasnąłbym mu. Ale w takim wypadku skoro piszą listy w obronie wychowawców?
Ja np. z zasady nie wpierdalam się między wódkę, a zakąskę, a już zwłaszcza w kwestii wychowywania dzieci. To jest rzecz rodziców, gdyby któryś z nich poczuł się urażony i zrobił aferę medialną - przyklasnąłbym mu. Ale w takim wypadku skoro piszą listy w obronie wychowawców?
Grrrówno!
- Scaarph
dlatego ja napisałem że mam wyjebane na te dzieci. przedstawiłem tylko mój pogląd na sprawę.
Czyli nie mogę wyrazić swojego poglądu i napisać, że to, jak ładnie napisała Koleżanka "kocenie", jest niczym innym tylko upokarzającym kurewstwem, abstrahując od tego jak, gdzie i przez kogo praktykowanym?Plasfodeur pisze:Ale kto ma przyzwalać? Ty?
- Random Apex
Chrzest kolonijny, harcerski czy chrzest Neptuna też jest "upokarzającym kurewstwem"? Jeśli tak, to biegnę do prokuratury - zostałam upokorzona w dzieciństwie!
- Riven
- Kontakt:
Dotykalas ustami pianki do golenia na nogach ksiedza?
Mam bonera na sama mysl!
Mam bonera na sama mysl!
this is a land of wolves now
- Random Apex
- Riven
- Kontakt:
- Scaarph
- krz63
Też nie wierzę w to co czytam autorstwa Random Apex. Kurwa, sam kiedyś byłem współorganizatorem w ogólniaku otrzęsin dla kotów, ale polegało to na bieganiu w maskach pgaz, transportowaniu na noszach rannego żołnierza (zajebiście grubego kumpla z klasy) czy innych podobnych, niczego co miałoby mieć jakiś kontekst seksualny. To było ponad 15 lat temu i zdaję sobie sprawę, że obecnie jest jakaś psychoza z tym molestowaniem (przykładowo jedno z białostockich prywatnych przedszkoli zabroniło nauczycielkom pomagania dzieciom w czynnościach fizjologicznych, niechaj dziecko chodzi z zasraną dupą, bo jak nauczyciel podetrze, to będzie to zły dotyk), ale w każdej takiej sprawie należy zachować zdrowy rozsądek. Funcja dyrektora szkoły wymaga jednak jakiejś powagi i nie przystoi jej takie zachowanie. Czemu w ogóle ma służyć taka inicjacja? Czy nie wystarczy pasowanie ołówkiem po ramieniu albo wypicie soku z cytryny bądź posmarowanie facjaty pastą do zębów? Jaki zdrowy facet bez skłonności pedofilskich rozsiadłby się na fotelu jak cesarz i posmarował sobie kolana czymkolwiek (z własnej woli bądź nawet namówiony przez współtowarzyszy zabawy) i pozwalał na taką formę zabawy? Nawet jeśli tylko dotykali to białe nosem to jest to obleśne. Pewnie i tak temu chujowi stała pałka z podniecenia. Gdyby coś takiego zdarzyło się w szkole moich dzieci to jebnąłby temu śmieciowi w ryj i zrobił w mediach, prokuraturze i kuratorium zajebisty dym.
Random, jak kiedyś będziesz miała własne dzieci to może będziesz tak jak ja i wielu innych rodziców przewrażliwiona na punkcie pewnych zachowań i je nadinterpretować. Nawet jeśli to zachowanie nie nosi znamiona molestowania, to i tak jest ostro przegięte. Dodatkowo dotyczy przedstawiciela instytucji, która z ukrywania pedofilii we własnych szeregach uczyniła niemalże swoje motto. Jeśli media nawet zbyt mocno reagują, to księża jako grupa społeczna sobie na to zupełnie zasłużenie zapracowała.
Random, jak kiedyś będziesz miała własne dzieci to może będziesz tak jak ja i wielu innych rodziców przewrażliwiona na punkcie pewnych zachowań i je nadinterpretować. Nawet jeśli to zachowanie nie nosi znamiona molestowania, to i tak jest ostro przegięte. Dodatkowo dotyczy przedstawiciela instytucji, która z ukrywania pedofilii we własnych szeregach uczyniła niemalże swoje motto. Jeśli media nawet zbyt mocno reagują, to księża jako grupa społeczna sobie na to zupełnie zasłużenie zapracowała.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- Random Apex
http://img706.imageshack.us/img706/8931/dsc00480ab.jpg
japieprzę pedofilia i zboczenie w wykonaniu jakiejś baby, pewnie nauczycielki albo animatorki! Nie dość, że kobieta, to jeszcze takie obleśne rzeczy każe robić, całować się!!! po kolanach! FUJ ZBOCZENIEC
;)
japieprzę pedofilia i zboczenie w wykonaniu jakiejś baby, pewnie nauczycielki albo animatorki! Nie dość, że kobieta, to jeszcze takie obleśne rzeczy każe robić, całować się!!! po kolanach! FUJ ZBOCZENIEC
;)