Księża

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

Re: Księża

19-09-2012, 12:52

A bo jeden z drugim tam na górze piszą bzdury, to i się zeźliłam, nie chodzi mi o to, że to ksiądz czy salezjanin, tylko o to, że ludzie mają durną tendencję do wyciągania wniosków na podstawie małej ilości marnej jakości danych i nagle stają się wyrocznią i lecą za tymi mediami jak jakieś lemingi :) uff
You've got nothing to lose but your lives.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

19-09-2012, 12:54

no ok, dlatego nalezy jebac media:) dla mnie news pozostaje tym czym byl, czyli powodem do smiechu, bo te zdjecia sa naprawde przekomiczne :D jakby je ktos na 4chana wrzucil, to juz by mial na glowie fbi haha
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

19-09-2012, 12:57

Albo nie czytać, albo czytać kilka źródeł, żeby wyrównać trochę i ustabilizować jakąś opinię :-)

Wiesz, na 4chanie to nawet fajnego misia wypaczyli :P
535

19-09-2012, 13:15

Mniejsza o podtekst seksualny, czy manipulacje mediów, ale przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałaś i spójrz w lustro. Ja nie wierzę w to co tu czytam. Za takie "zabawy", to po ryju należy lać. Bez względu na to kim jest animator i ile lat mają uczestnicy. Proponuję Złote Wary.

Random Apex pisze:No ale co było w tym zdrożnego? Zrobiono po prostu "kocenie" pierwszaków, pod okiem nauczycieli i animatorów, a dzieci raczej nie zlizywały śmietany z kolan, tylko miały dotknąć buzią tej pianki do golenia, którą miał na kolanach ten ksiądz. Tak naprawdę to nie ma w tym nic nieodpowiedniego - lepiej zrobić z kocenia zabawę pod okiem dorosłych, a nie pozwolić na kocenie starszym klasom z gimnazjum.
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

19-09-2012, 13:17

Macie chyba jakieś bardzo niemiłe wspomnienia odnośnie "kocenia", tak mi się wydaje.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

19-09-2012, 13:23

Random Apex pisze: To była po prostu zabawa na jakimś wyjeździe integracyjnym, nigdy nie byłeś na koloniach ani obozach?
nie.
Random Apex pisze: Nie bawiłeś się w nic, gdzie był jakiś kontakt fizyczny i głupie zadania?
nie, a jeśli już to raczej w gronie bliższych mi osób.
Random Apex pisze: Zielonych nocy też nie miałeś?
nie mam pojęcia co to jest.
Random Apex pisze:Zdjęcie powyżej zostało wybrane tak, by zrobić jak największą awanturę
nawet jeśli tak to bardzo słusznie.
Random Apex pisze:nie zważając na to, co się działo naprawdę - co innego to zlizywanie słodkiej bitej śmietany z kolan księdza przez dziewczyny (sexy as fuck co nie?), a co innego dotknięcie nosem czy buzią grubej warstwy pianki do golenia przez wszystkie dzieciaki każdej płci, które mają być "pasowane". Naprawdę nie dostrzegacie różnicy?
no nie bardzo. ja na to patrzę z innej ciut strony. jak kurwa może księdzu przyjść do głowy w ogóle smarowanie se kolan czymkolwiek i dawanie tego do lizania/dotykania nosem wychowankom?
tobie by to serio nie przeszkadzało jakby jakiś obcy facet kazał ci pchać nosa do swoich gołych kolan?
Random Apex pisze:Może to ja byłam inaczej wychowywana niż Wy, ja tam nie widzę nic złego w takich zajęciach, żadne dziecko ani rodzic się nie poskarżyli, nikt nie wygląda na niezadowolonego, a skoro te zdjęcia pojawiły się na stronie internetowej gimnazjum, to znaczy, że nikt w tym nic złego nie widział, ale kontrowersyjną historię zawsze można dorobić.
ja mam tam wyjebane na te dzieci, tylko nie chce mi się w głowie pomieścić, że wychowawca, pedagog a w dodatku ksiądz nie dosyć że zezwala, ale przykłada jeszcze rękę do czegoś takiego jak taka inwazyjna inicjacja. znak czasów może. mnie za berbecia musięli pacnąć po ramieniu wielkim ołówkiem i było po wszystkim, dzisiaj trzeba pchać ryja do kolana księdza.

edit:
Random Apex pisze:Macie chyba jakieś bardzo niemiłe wspomnienia odnośnie "kocenia", tak mi się wydaje.
nigdy w życiu nie byłem kocony ani nawet świadkiem nie byłem za bardzo.
Ostatnio zmieniony 19-09-2012, 13:24 przez Scaarph, łącznie zmieniany 1 raz.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
535

19-09-2012, 13:23

Sama nie jesteś pewna tego co piszesz. Powtarzam. Lać po ryju. Tym bardziej, że to dorośli i niby "inteligencja". Jeżeli oni się tak bawią, to nic dziwnego, że młodzież idzie w tych kwestiach znacznie dalej.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

19-09-2012, 13:29

535 pisze:Lać po ryju.
wszystko w temacie. jakbym był ojcem to po zobaczeniu takiego filmiku niewiele bym się zastanawiał.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

19-09-2012, 13:41

No ale sprawa rozbija się o to, że żaden z Was ojcem nie jest, a rodzice tych dzieciaków nie mają zamiaru robić problemu :D
Grrrówno!
535

19-09-2012, 13:54

Sprawa to się rozbija o przyzwolenie na tego typu upokorzenia.
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

19-09-2012, 14:01

Ale kto ma przyzwalać? Ty?

Ja np. z zasady nie wpierdalam się między wódkę, a zakąskę, a już zwłaszcza w kwestii wychowywania dzieci. To jest rzecz rodziców, gdyby któryś z nich poczuł się urażony i zrobił aferę medialną - przyklasnąłbym mu. Ale w takim wypadku skoro piszą listy w obronie wychowawców?
Grrrówno!
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

19-09-2012, 14:03

dlatego ja napisałem że mam wyjebane na te dzieci. przedstawiłem tylko mój pogląd na sprawę.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
535

19-09-2012, 14:15

Plasfodeur pisze:Ale kto ma przyzwalać? Ty?

Ja np. z zasady nie wpierdalam się między wódkę, a zakąskę, a już zwłaszcza w kwestii wychowywania dzieci. To jest rzecz rodziców, gdyby któryś z nich poczuł się urażony i zrobił aferę medialną - przyklasnąłbym mu. Ale w takim wypadku skoro piszą listy w obronie wychowawców?
Czyli nie mogę wyrazić swojego poglądu i napisać, że to, jak ładnie napisała Koleżanka "kocenie", jest niczym innym tylko upokarzającym kurewstwem, abstrahując od tego jak, gdzie i przez kogo praktykowanym?
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

19-09-2012, 14:21

Chrzest kolonijny, harcerski czy chrzest Neptuna też jest "upokarzającym kurewstwem"? Jeśli tak, to biegnę do prokuratury - zostałam upokorzona w dzieciństwie!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

19-09-2012, 14:26

Dotykalas ustami pianki do golenia na nogach ksiedza?

Mam bonera na sama mysl!
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

19-09-2012, 14:28

:D nie dyskutuję więcej
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

19-09-2012, 14:30

Ja gram jako ksiadz jakby co.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

19-09-2012, 14:33

mmm, what a lovely tea party!
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

19-09-2012, 14:34

Też nie wierzę w to co czytam autorstwa Random Apex. Kurwa, sam kiedyś byłem współorganizatorem w ogólniaku otrzęsin dla kotów, ale polegało to na bieganiu w maskach pgaz, transportowaniu na noszach rannego żołnierza (zajebiście grubego kumpla z klasy) czy innych podobnych, niczego co miałoby mieć jakiś kontekst seksualny. To było ponad 15 lat temu i zdaję sobie sprawę, że obecnie jest jakaś psychoza z tym molestowaniem (przykładowo jedno z białostockich prywatnych przedszkoli zabroniło nauczycielkom pomagania dzieciom w czynnościach fizjologicznych, niechaj dziecko chodzi z zasraną dupą, bo jak nauczyciel podetrze, to będzie to zły dotyk), ale w każdej takiej sprawie należy zachować zdrowy rozsądek. Funcja dyrektora szkoły wymaga jednak jakiejś powagi i nie przystoi jej takie zachowanie. Czemu w ogóle ma służyć taka inicjacja? Czy nie wystarczy pasowanie ołówkiem po ramieniu albo wypicie soku z cytryny bądź posmarowanie facjaty pastą do zębów? Jaki zdrowy facet bez skłonności pedofilskich rozsiadłby się na fotelu jak cesarz i posmarował sobie kolana czymkolwiek (z własnej woli bądź nawet namówiony przez współtowarzyszy zabawy) i pozwalał na taką formę zabawy? Nawet jeśli tylko dotykali to białe nosem to jest to obleśne. Pewnie i tak temu chujowi stała pałka z podniecenia. Gdyby coś takiego zdarzyło się w szkole moich dzieci to jebnąłby temu śmieciowi w ryj i zrobił w mediach, prokuraturze i kuratorium zajebisty dym.
Random, jak kiedyś będziesz miała własne dzieci to może będziesz tak jak ja i wielu innych rodziców przewrażliwiona na punkcie pewnych zachowań i je nadinterpretować. Nawet jeśli to zachowanie nie nosi znamiona molestowania, to i tak jest ostro przegięte. Dodatkowo dotyczy przedstawiciela instytucji, która z ukrywania pedofilii we własnych szeregach uczyniła niemalże swoje motto. Jeśli media nawet zbyt mocno reagują, to księża jako grupa społeczna sobie na to zupełnie zasłużenie zapracowała.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

19-09-2012, 14:46

http://img706.imageshack.us/img706/8931/dsc00480ab.jpg

japieprzę pedofilia i zboczenie w wykonaniu jakiejś baby, pewnie nauczycielki albo animatorki! Nie dość, że kobieta, to jeszcze takie obleśne rzeczy każe robić, całować się!!! po kolanach! FUJ ZBOCZENIEC

;)
ODPOWIEDZ