Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: Dowcipy v. n'ta
Szedł facet przez pustynię i nie miał nic do picia, a Piciu i tak mu napierdolił.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Stare, ale zawsze cieszy
z takich sucharków to lubię ten: w zawodach na najlepszego sobowtóra w Chinach wygrali... wszyscy
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
Przychodzi facet do baru i mówi:
- Poproszę setkę i jedną cytrynę.
Barman trochę zdziwiony, ale podaje mu tę cytrynę. Facet wypija setkę, bierze cytrynę, kroi ją na pół, bierze w obie ręce i z wysiłkiem na twarzy, z całej siły wyciska obie połówki cytryny. Barman całkiem zdziwiony, ale nic nie mówi. Na drugi dzień to samo:
Barman zaciekawiony, co stanie się tym razem, realizuje zamówienie. Facet ponownie wypija setkę, dzieli cytrynę i z całej siły wyciska z niej sok. Trzeciego dnia przychodzi, wszyscy są już niebywale zaciekawieni, kiedy on znów zamawia:
Facet znowu wypija alkohol, bierze cytrynę, dzieli ją na pół, bierze do obu rąk po połówce i z całej siły wyciska z nich sok. Barman się uśmiecha i mówi:
- Ja już wiem, kim pan jest!
- Tak? Kim jestem?
- Jest pan kolejarzem.
- Zgadza się. A skąd pan wie?
- Bo ma pan czapkę kolejarza.
Barman trochę zdziwiony, ale podaje mu tę cytrynę. Facet wypija setkę, bierze cytrynę, kroi ją na pół, bierze w obie ręce i z wysiłkiem na twarzy, z całej siły wyciska obie połówki cytryny. Barman całkiem zdziwiony, ale nic nie mówi. Na drugi dzień to samo:
Barman zaciekawiony, co stanie się tym razem, realizuje zamówienie. Facet ponownie wypija setkę, dzieli cytrynę i z całej siły wyciska z niej sok. Trzeciego dnia przychodzi, wszyscy są już niebywale zaciekawieni, kiedy on znów zamawia:
Facet znowu wypija alkohol, bierze cytrynę, dzieli ją na pół, bierze do obu rąk po połówce i z całej siły wyciska z nich sok. Barman się uśmiecha i mówi:
- Ja już wiem, kim pan jest!
- Tak? Kim jestem?
- Jest pan kolejarzem.
- Zgadza się. A skąd pan wie?
- Bo ma pan czapkę kolejarza.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"W Gdyni albo kręcą serial, albo otworzyli nowe biuro konfederacji. Ciężko powiedzieć."

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sgt. Barnes
Taki króciak:
Mamy chodzą do żłobka, tatusiowie do żłopka...
Swoją drogą, gdybym miał spelunkę, to tak bym ją nazwał
Mamy chodzą do żłobka, tatusiowie do żłopka...
Swoją drogą, gdybym miał spelunkę, to tak bym ją nazwał

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
-
- postuje jak opętany!
-
Jebłem.
Tu coś takiego znalazłem.
-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
- empir
Dance 

- swetrwser
- postuje jak opętany!
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Heh na ich obronę trzeba powiedziec ze ostatnio zlotowka sie umacnia pd dosc dlugiego czasu. Moze przestali probowac naprawiac gospodarke.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
Taka ciekawostka i moje spostrzeżenia.
Oglądam kabarety kryszaka i dańca już lata, od samego ich początku.To co zobaczyłęm w sopocie pokazuje jak ogromny jest podział w społeczeństwie i jak duże poparcie ma PiS.Skąd te wnioski? ano proste, analiza śmiechów, kiedy kamera najeżdża na ludzi i widać połowe śmiejących się a połowe zażenowanych.Pomijam już fakt że kryszak i daniec swoje najlepsze lata mają za sobą, szczególnie ten drugi bo mimo wszystko krysiu zawsze trzyma jakiś poziom.Te kabarety były słabe aczkolwiek pokazały co sie obecnie u nas dzieje i jak wzrosła świadomość polaków jeśłi chodzi o polityke która zalewa nas z każdej strony.
Oglądam kabarety kryszaka i dańca już lata, od samego ich początku.To co zobaczyłęm w sopocie pokazuje jak ogromny jest podział w społeczeństwie i jak duże poparcie ma PiS.Skąd te wnioski? ano proste, analiza śmiechów, kiedy kamera najeżdża na ludzi i widać połowe śmiejących się a połowe zażenowanych.Pomijam już fakt że kryszak i daniec swoje najlepsze lata mają za sobą, szczególnie ten drugi bo mimo wszystko krysiu zawsze trzyma jakiś poziom.Te kabarety były słabe aczkolwiek pokazały co sie obecnie u nas dzieje i jak wzrosła świadomość polaków jeśłi chodzi o polityke która zalewa nas z każdej strony.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Stay clean! 

-
Nawet frytek bym od niego nie kupił.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.