Wasze sporty

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

Re: Wasze sporty

04-06-2017, 09:45

Karkasonne pisze:
Plastek pisze:Bardzo źle powiedziałeś o mnie. Jedyne czemu jestem niechętny to ślepe podążanie za modą, przy czym pierdoli mnie to w sumie z góry do dołu, ale lubię sobie porozmawiać z tobą:) Chociaż telewizora nie posiadam i nie oglądam to nadzwyczaj chętnie piję colę i napoje gazowane; po dzisiejszym koszu zaś wjebałem maxikebab. I robię tak regularnie, ciężko wiec mnie samemu nawet zrozumieć o co mi tak naprawdę chodzi.
No spoko, wiem ze kobieta zmienna jest, i czasem jednak skrycie podziwiasz chłopaków z Infernal War za to ze pierdoła modę i nie chudną.
Zdecydowanie:

ObrazekObrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

04-06-2017, 10:41

Karkasonne pisze: Problem jest u mnie trochę inny, bo u mnie masa tłuszczowa jest bardzo nisko, tylko ze kilka miesięcy temu dość gwałtownie wzdęło mi brzuch i tak zostało. Jest trochę jak balonik.
podobnie mam. kilka lat temu dorobiłem się sześciopaka, ale później coś mi odjebało, zacząłem pić piwo w większych ilościach (błąd jak chuj) po czym wywaliło mi brzuch i mimo, że pod tym bebechem mam mięśnie jak stal, wygląda to niezbyt dobrze. kurwa
Awatar użytkownika
brb
postuje jak opętany!

04-06-2017, 11:12

mikey pisze:hantel oburącz z przysiadu do góry i brzuch też sie robi :)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ale znam typa co na skośne brzucha robi wiosłowanie sztangielką w opadzie tułowia więc nie powinno mnie to bawić.
535

04-06-2017, 11:22

Taka jedna uwaga. Mister Plastek, nudzisz już tym przypierdalaniem się do Infernal War. Skoro jest to taka wielka i ewidentna zadra w twojej dupie, napisz, dlaczego nie wykorzystałeś okazji i nie podszedłeś po autograf na koncercie Napalm Death w Krakowie?
Heretyk

04-06-2017, 11:27

INFERNAL WAR to fenomenalny zespół, a jeśli chodzi o nadwagę, która zresztą nie ma większego znaczenia, zdaje się, że ostatnio coś się w temacie zmieniło. nie mogłem na jakimś koncercie uwierzyć, że Warcrimer to Warcrimer
Karkasonne

04-06-2017, 11:40

Heretyk pisze:INFERNAL WAR to fenomenalny zespół, a jeśli chodzi o nadwagę, która zresztą nie ma większego znaczenia, zdaje się, że ostatnio coś się w temacie zmieniło. nie mogłem na jakimś koncercie uwierzyć, że Warcrimer to Warcrimer
Lol, przeczytałem "Infernal war to fenomenalny zespół jeśli chodzi o nadwagę".
Heretyk

04-06-2017, 12:19

:)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

04-06-2017, 17:43

535 pisze:Taka jedna uwaga. Mister Plastek, nudzisz już tym przypierdalaniem się do Infernal War. Skoro jest to taka wielka i ewidentna zadra w twojej dupie, napisz, dlaczego nie wykorzystałeś okazji i nie podszedłeś po autograf na koncercie Napalm Death w Krakowie?
A po chuj mi autograf jakiegoś spaślaka?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
535

04-06-2017, 18:12

Nie wiem po chuj. Myślałem jednak, że skoro od kilku lat notorycznie wylewasz na gości wiadra pomyj, to muszą cię trapić jakieś niezwykle silne negatywne emocje. Przeżycia z przeszłości, czy coś w tym stylu. Jednocześnie "ocierasz się o chłopaków" na różnego rodzaju koncertach i zdarza się okazja by wyjaśnić wątpliwości i nieporozumienia. Przecież zawsze można podejść i zapytać jak to było z tymi obozami lub choćby wymienić nowinki na temat diety. Strzykanie sraką zza klawiaturki nie przystoi (chyba) człowiekowi, który pozuje na oczytanego omnibusa-inteligenta. Jak to jest z tobą tak naprawdę, panie ładny?
Awatar użytkownika
mikey
rozkręca się

04-06-2017, 18:14

brb pisze:
Ale znam typa co na skośne brzucha robi wiosłowanie sztangielką w opadzie tułowia więc nie powinno mnie to bawić.
Obrazek
mo no, tylko brzuszki na te partie nie ;/
Mgwah - With Hearts Towards Danone. :evil:
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

04-06-2017, 18:50

535 pisze:Nie wiem po chuj. Myślałem jednak, że skoro od kilku lat notorycznie wylewasz na gości wiadra pomyj, to muszą cię trapić jakieś niezwykle silne negatywne emocje. Przeżycia z przeszłości, czy coś w tym stylu. Jednocześnie "ocierasz się o chłopaków" na różnego rodzaju koncertach i zdarza się okazja by wyjaśnić wątpliwości i nieporozumienia. Przecież zawsze można podejść i zapytać jak to było z tymi obozami lub choćby wymienić nowinki na temat diety. Strzykanie sraką zza klawiaturki nie przystoi (chyba) człowiekowi, który pozuje na oczytanego omnibusa-inteligenta. Jak to jest z tobą tak naprawdę, panie ładny?
Na nikogo nie muszę pozować, to po pierwsze. Wyczuwam klasyczny ból dupy ćwierćinteligenta czy to coś innego?
Po drugie - popełniasz błąd zakładając, że mnie interesuje rozmowa z kimkolwiek na koncercie. Gdybym spotkał pisarza, którego cenię to także nie podszedłbym i nie zagadał. Mnie po prostu nie interesuje poznawanie ludzi i rozmowa z nimi na jakiekolwiek tematy. A że sobie czasem coś napiszę na forum, które i tak mam otwarte, bo robię inne rzeczy - to już chuj ci do tego obrońco uciśnionych wieprzków:) To takie gulity pleasure, wszyscy przecież podobnie podśmiewamy się z polityków, celebrytów czy innych zjebów. Ja do tego katalogu dodałem jeszcze skrajnie upośledzonych muzyków.
Po trzecie - rzecz jasna boję się chłopaków, bo jak przystało na internetowego pieniacza jestem silny tylko zza klawiatury. To jest główny powód, miał ktoś wątpliwości??
Czy takie wyjaśnienia cię zadowalają plastkowy egzegeto? Nie chcę sypać wapnem po oczach, jeśli coś jeszcze jest niejasne śmiało pytaj!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
brb
postuje jak opętany!

04-06-2017, 19:21

mikey pisze:
brb pisze:
Obrazek
mo no, tylko brzuszki na te partie nie ;/
Nigdzie tego nie napisałem. To jest mięsień stabilizujący więc na upartego możesz powiedzieć że podczas uginania ramion w pozycji stojącej też ładnie zrobisz brzuch.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-06-2017, 21:07

Heretyk pisze:
Karkasonne pisze: Problem jest u mnie trochę inny, bo u mnie masa tłuszczowa jest bardzo nisko, tylko ze kilka miesięcy temu dość gwałtownie wzdęło mi brzuch i tak zostało. Jest trochę jak balonik.
podobnie mam. kilka lat temu dorobiłem się sześciopaka, ale później coś mi odjebało, zacząłem pić piwo w większych ilościach (błąd jak chuj) po czym wywaliło mi brzuch i mimo, że pod tym bebechem mam mięśnie jak stal, wygląda to niezbyt dobrze. kurwa
Nie chce robic za alfe i omege ale w 90% przypadkow to przerost najwiekszego wewnetrznego organu, a raczej nierownowaga w jego skladzie.
woodpecker from space
Karkasonne

04-06-2017, 21:37

Triceratops pisze: Nie chce robic za alfe i omege ale w 90% przypadkow to przerost najwiekszego wewnetrznego organu, a raczej nierownowaga w jego skladzie.
Tak jak pisałem, byłem na USG jamy brzusznej i nic takiego nie stwierdzono.
Awatar użytkownika
Triceratops

04-06-2017, 21:43

USG tego nie widzi ;) Chodzi o popularnie ostatnio zwany mikrobiom a kiedys to sie zwalo flora bakteryjna albo bakterie jelitowe. Potrafia wazyc nawet do 2kg, nie wiem jak jest w stanach np patologicznych, ale przerosty wszelkiego rodzaju drozdzakow typu candida to dzisiaj niemal normal w swiecie ludzi zywiacych sie nadmiarami cukru. Walka z tym gownem jest troche meczaca ale da sie.

No chyba, ze chodzi o tzw skinny fat czyli delikatna oponke w okolicach pepka, uparcie istniejaca mimo relatywnej szczuplosci ciala. Ale to kwestia z kolei bledow zywieniowych, zwyklej diety.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Sybir

04-06-2017, 21:48

Triceps, mój człowiek od żywienia :*
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Karkasonne

04-06-2017, 21:54

Triceratops pisze:USG tego nie widzi ;) Chodzi o popularnie ostatnio zwany mikrobiom a kiedys to sie zwalo flora bakteryjna albo bakterie jelitowe. Potrafia wazyc nawet do 2kg, nie wiem jak jest w stanach np patologicznych, ale przerosty wszelkiego rodzaju drozdzakow typu candida to dzisiaj niemal normal w swiecie ludzi zywiacych sie nadmiarami cukru. Walka z tym gownem jest troche meczaca ale da sie.

No chyba, ze chodzi o tzw skinny fat czyli delikatna oponke w okolicach pepka, uparcie istniejaca mimo relatywnej szczuplosci ciala. Ale to kwestia z kolei bledow zywieniowych, zwyklej diety.
Ciekawe możliwości ale raczej nic trafionego, to prawdopodobnie nadmiar gazów przez to, że jem dużo owoców.
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

04-06-2017, 23:31

Karkasonne pisze:
Triceratops pisze:USG tego nie widzi ;) Chodzi o popularnie ostatnio zwany mikrobiom a kiedys to sie zwalo flora bakteryjna albo bakterie jelitowe. Potrafia wazyc nawet do 2kg, nie wiem jak jest w stanach np patologicznych, ale przerosty wszelkiego rodzaju drozdzakow typu candida to dzisiaj niemal normal w swiecie ludzi zywiacych sie nadmiarami cukru. Walka z tym gownem jest troche meczaca ale da sie.

Ciekawe możliwości ale raczej nic trafionego, to prawdopodobnie nadmiar gazów przez to, że jem dużo owoców.
Nie łudz się Kolego, że to nadmiar owoców.
Ja też co jakiś czas borykam się z podobnym problemem
Wszystkie badania ok, a objawy są. Mam pewne przypuszczenia od czego to wszystko. Po pewnych lekach ustępuje. Kazdy przypadek jest inny, ale mogę coś podpowiedzieć.
Jeśli chcesz to pisz PM
Karkasonne

05-06-2017, 07:18

SATYROS pisze: Nie łudz się Kolego, że to nadmiar owoców.
Ja też co jakiś czas borykam się z podobnym problemem
Wszystkie badania ok, a objawy są. Mam pewne przypuszczenia od czego to wszystko. Po pewnych lekach ustępuje. Kazdy przypadek jest inny, ale mogę coś podpowiedzieć.
Jeśli chcesz to pisz PM
USG pokazało dużą ilość gazów. Zdarzają się dni że pierdzę jak pojebany, ale wczoraj np. było bez owoców prawie cały dzień, dopiero wieczorem napiłem się świeżego soku pomarańczowego i trochę się wzmogło. Ograniczę owoce na rzecz warzyw albo zamiast pomarańczy i jabłek wezmę coś innego i zobaczę, czy da to jakiś efekt.

Masz może na myśli niedoczynność tarczycy?
Awatar użytkownika
Triceratops

05-06-2017, 08:15

Aha, czyli wiesz jaka jest przyczyna ale robisz usg i chcesz porobic troche yogi i cwiczen brzucha i wtedy moze bedzie to lepiej wygladalo? WTF? To moze lepiej przestac wpierdalac te owoce zamiast robic yoge?
woodpecker from space
ODPOWIEDZ