Dowcipy v. n'ta

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Dowcipy v. n'ta

08-08-2023, 16:15

Ascetic pisze:
08-08-2023, 15:57
Aha, czyli znów kowid ...
Facet, z którego uprawnień się nabijasz uzyskał je dzięki Covid i z nich korzystał w świetle kamer. Dlatego to wszystko jest takie śmieszne.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

08-08-2023, 16:21

Niewinny żarcik, sytuacyjny, polityczny (dla łatwiejszego sklejenia, antypisowski) , ale nie… kowid, zniewolenie, co tam jeszcze, a uprawnienia! Idź się jebnij w łeb. Nie pomoże, ale przynajmniej chwile cię tutaj nie będzie xD
Poro
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

09-08-2023, 02:49

Ascetic pisze:
08-08-2023, 15:22
Pacjent pisze:
08-08-2023, 15:19
Ascetic pisze:
08-08-2023, 15:09
Obrazek
Gdy pozwoliło się by ten minister miał dostęp do wyników gównianych testów, na postawie których zamykał ludzi w aresztach domowych, to skąd bulwers, że wie o innych wynikach badań?
To jest ciamajdo w dziale dowcipny. A nie w „spruwanie”. Różnica, podkreślam tumanie, różnica: dział dowcipy, haha, śmiejemy się, śmiech, zabawa, hihi & haha. Kapisz?
Ja tutaj stanę w obronie Pacjenta. jakkolwiek dział powinien sie nazywać ponure żarty tak tu chłop ma sporo racji. Ja tej ekipie od covidu nigdy nie wybaczę tego co mnie i zespół dotknęło. NIGDY kurwa. Zamknęli mi sądy- gdzie każdy wie, że bez sądów ja nie istnieje. Chuj z tym co tam mi TU czy banki płaca polubownie. To są grosze. żeby utrzymać cały zespól i firmę. Jak miesięcznie nie zarobię 1,5 mln zł to mnie nie ma. takie prawde, Zamknęli system gdzie spokojnie w dobie pandemi można byłoby tylko na sale rozpraw wpuszczać strony świadków, pełnomocników- kluczowe postacie. Po wcześniejszym zbadaniu czy ktoś na covid nie jest chory,

Dali mi tej śmisznjej jałmużny 600 tys zł. Przecież to nie jest połowa kosztów pół miesięcy mojego fukcjonowania. i chuj z tym. Bez względu co myśle, co popiszę -jak sądy działają i ja funkcjonuje.Nie działają- zdycham. Cała moja firma opiera się na rostrzygnięciach sądowych. Ja mam sporo kredytów ,zobowiązań które muszę spłacać. Prawie 1000 postępowań sądowych.

I nagle jakaś kurwa zajebana ruchana w dupe stwierdza ,że trzeba zamknąć system bez uzgaodninia z środowiskiem ...............ja pierdole

Chciałbym te kurwy jebane w tym ministerstwie zdrowia zamienić rolami. Własne obciąznie kredytowe brałem na siebie ,bo bym inaczej nie wydolił ,żeby firmę w ryzach utrzymać.

Niedzielskiego chuja jakbym spotkał to był w ryj mu nacharał. Albo kurwa dał takiego liścia w ten tępy zakupy łeb ,że by colą z komuni by mu się odbiło.

Ci ludzie powinni wisieć. Ja sam bym ich wieszał na drzewie za niszczenie gospodarki.

CI ludzie opowiedzialni za lockdown powinni być rozstrzelani. Rostrzelani kurwy jebane.

I zamknęli przedsiębiorców w spiralę- przecież każdy przediębiorca ,który ma swje zobowiązania kredytowe w stosunku do banku musi utrzymać poziom dochodów choćby z kosztów księgowych miał wyjebać połowę włanych kosztów. Bo jak nie utrzyma to bank mu odbierze świadczenia które wcześniej udzielił.

I w tą spiralę nieszczęść wpadło masę przedsiębiorców. W tym ja. Gdzie obracam dosłownie milionami, odprowadzam łacznie z zusem i podatkami(zusy,vat,dochodwy, cit) 6-7 mln zł rocznie do skarbu państwa. Parę miesięcy lockdownu i człowiek który budował dupne przedsięwzięcie nie istnieje. W takiej sytuacji mnie te kurwy jebane z rządu postawili. Pluje na Niedzielskiego. Oby zdechł. Kurwa wsza.
Ostatnio zmieniony 09-08-2023, 03:07 przez tomaszm, łącznie zmieniany 4 razy.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
Awatar użytkownika
bartwa

09-08-2023, 02:59

To fakt, że cała ta banda zasługuje na kaeskę. To byłoby widowisko.
PLASTIK NIE JEST METALEM
tomaszm

09-08-2023, 03:10

To jest chory system. Z tarczy tej śmisznej kazali mi zwrócić połowę ,bo utrzymałem poziom zatrudnienia........więć nie narzekaj. Skoro tyle ludzi zatrudniasz to stać cie na to żeby połowę nam oddać. To jest nie pojebane co irracjonalne. Ale w ciągu 14 lat jak prowadzę firmę wiem ,że po tych ludziach w rządzie mozna spodziewać się dosłownie wszystkiego ,bo to eunuchy które w życiu nie zarobil uczciwie 5 zł mając własną działalność gospodarczą a pieniądze to mają od nas........podatników.

W ogóle ci ludzie co trząsą systemem to takie nędzne chuje ,że na żyganie mi się zbiera po 3 w nocy. Ja np w trakcie trwania padnedmi powiedziałem ,że mam w piździe ich obostrzenia-skoro operatorzy z PARPU przyjazna mi pieniądze na organizacji inicjatyw gdzie na moich spędach jest 100-150 ludzi pijanych, oczywiście teraz ubarwaiam ,bo tam też była masa wartościowych szkoleń z wykładowcami nie tylko picie gorzały, wóda-wódą, szkolenia-szkoleniami ale szczerze- wyjebane miałem na te covidowe kary, hotele z którymi współpracowałem też:D

Interwencje policji nic nie dały.:D

Kurwa jak sie później mścili, ja miałem na kontroli nawet inspektora konserwatora budynków. Zus, Urząd skarbowy, wiele innych atrakcji. To jest tak jak nie idziesz z linią programową. A ja im pokazałem fucka ,że walisz ich w anusa to dostają kurwicy i zawsze coś wymyśle. U mnie wymyślili.

Sczerze nie wiem czy płakac czy się śmiać.

https://www.rp.pl/dane-osobowe/art37766 ... manie-rodo

Szkoda tylko czasu. Każda nasłana kontorla to w chuj spędzonego czasu z tymi sympatycznymi ludźmi ,którzy po prostu wykonują swoją robotę.
Pacjent

09-08-2023, 08:12

Dobrze, że odezwał się przedsiębiorca Tomasz, bo on najlepiej wie z jakim kabaretem mieliśmy tu do czynienia. Dlatego dział jest jak najbardziej właściwy. Koleś o aparycji psychopaty dostał od WHO zlecenie na własnych obywateli i je wykonał, a teraz największą jego tragedią jest dymisja po latach. :D Bezprawne lockdowny i niszczenie polskich przedsiębiorców, areszty domowe przy pomocy decyzji administracyjnych, bezprawny wgląd w dane wrażliwe obywateli, absurdalny nakaz noszenie maseczek, eksperymentalne szczepienia, po których ludzie masowo zapadają na groźne choroby (310 tys. powikłań po szczepionkach na grypę w ciągu 55 lat, 5 mln po eksperymentalnych szczepieniach w ciągu 2 lat) i wreszcie zamknięcie systemu ochrony zdrowia co w oczywisty sposób zaowocowało ponadmiarowymi zgonami (ok. 250 tys.). W kraju, który czci samobójcze powstania to się musiało udać.
To się nadaje na dobry skecz. Ciekawe czy któryś z odważnych polskich kabaretów podejmie się tego?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
tomaszm

09-08-2023, 10:13

Tak naprawdę rząd wykończył moja najsilniejszą konkurencję.

https://obligacje.pl/pl/a/spolek-zalezn ... a-upadlosc

Oni mieli problemy już wcześniej, sytuacja covidova ich dobiła związana z lockdownem. Zresztą jak kilkanaście innych podmiotów konkurencyjnych.

Takiego twardego lockdownu poł roku bez rozstrzygnięć sądu i każdy w naszej branży leży i kwiczy. Bez względu jakie ma rezerwy finansowe.
Awatar użytkownika
Hatefire

09-08-2023, 11:26

Obrazek
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup

10-08-2023, 00:08

Obrazek
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

10-08-2023, 07:30

Hatefire pisze:
Obrazek
Według Netflixa
Awatar użytkownika
Hatefire

10-08-2023, 08:00

Obrazek
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

10-08-2023, 10:39

Obrazek
Awatar użytkownika
Antton213
w mackach Zła

10-08-2023, 17:55

Hatefire pisze:
Obrazek
to lypa jakaś jes, 22 sierpnia 2011, Giants pokonali na wyjeździe Bears 41 do 13;) ale fakt dziwiszowi pierdolło wtedy wiązadło w kroku, po 6 latach truchło wyciągnęli..
Pacjent

10-08-2023, 19:37

Obrazek
:D
Awatar użytkownika
trup

10-08-2023, 19:49

Ale wiesz, że jesteś zjebanym ruskim bucem?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Pacjent

10-08-2023, 20:07

trup pisze:
10-08-2023, 19:49
Ale wiesz, że jesteś zjebanym ruskim bucem?
Nie. Natomiast Ty jesteś banderowskim cwelem i nie podjąłeś refleksji nawet wtedy gdy reżim w Kijowie kilka razy napluł na Polskę.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

10-08-2023, 20:26

W sumie to dziwi mnie, skąd to pojęcie ,,reżim kijowski". Wpierw słyszałem ja od Brauna, potem kilka razy w ruskich mediach, ale nawet tam w komentarzach pojawiały się mocno plusowane wypowiedzi ruskich ,,Ale jak to jest reżim, skoro sami uznaliśmy wynik tych wyborów jako demokratyczne w 2014 roku?". Reżim, na ile się orientuję, oznacza władzę nielegalną, uzurpatorów, a przecież żadne państwo na świecie, z Rosją włącznie, nie kwestionowało tych wyborów. Wniosek taki, że Pacjent gotów bronić jest Rosji mocniej, niż sami Rosjanie. To dopiero duch!
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Pacjent

10-08-2023, 20:57

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
10-08-2023, 20:26
W sumie to dziwi mnie, skąd to pojęcie ,,reżim kijowski". Wpierw słyszałem ja od Brauna, potem kilka razy w ruskich mediach, ale nawet tam w komentarzach pojawiały się mocno plusowane wypowiedzi ruskich ,,Ale jak to jest reżim, skoro sami uznaliśmy wynik tych wyborów jako demokratyczne w 2014 roku?". Reżim, na ile się orientuję, oznacza władzę nielegalną, uzurpatorów, a przecież żadne państwo na świecie, z Rosją włącznie, nie kwestionowało tych wyborów. Wniosek taki, że Pacjent gotów bronić jest Rosji mocniej, niż sami Rosjanie. To dopiero duch!
Reżim to rygor, rząd, władza. Owszem często w znaczeniu pejoratywnym. Reżim rządzi też w Rosji.
Jeśli chodzi o władzę nielegalną i uzurpatorską to bingo, choć nie o to mi chodziło. Obecny reżim kijowski istnieje w konsekwencji zorganizowania zamachu stanu i obalenia legalnie wybranego prezydenta Janukowycza.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

10-08-2023, 21:31

No nie bałdzo, reżim to rygor w sensie np. pracy nad sobą, np. jak ktoś powie ,,trudno jest zrzucić wagę bez trzymania reżimu", czyli ścisłe reguły. Doceniam sprawdzenie wikipedii, zawsze to jakaś praca u źródeł. Niemniej jednak reżim to nie jest każda władza, bo nikt jakoś nie mówi, że o "reżimie warszawskim" ani o "reżimie paryskim" (chyba, że jest jebnięty w czambuł i wszędzie widzi reżimy) właśnie z tego powodu, że nie uznaje się ich za uzurpatorów. Jeśli uważasz akurat rząd ukraiński za uzurpatorów, to wypadałoby wyjaśnić, a) dlaczego miałby być nielegalny (dyskusja jałowa, zawsze można powiedzieć, że wybory były nielegalne, powołując się na niesprawdzalne dane) b) dlaczego skoro jest nielegalny, to uznały go wszystkie rządy, włącznie z tym, który ma najbardziej żywotny interes grzmieć, że to niedobra, bardzo niedobra! że tak zrzucili naszego dobrego kolegę Janukowycza z jego złoconego kibla.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Pacjent

10-08-2023, 21:52

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
10-08-2023, 21:31
No nie bałdzo, reżim to rygor w sensie np. pracy nad sobą, np. jak ktoś powie ,,trudno jest zrzucić wagę bez trzymania reżimu", czyli ścisłe reguły. Doceniam sprawdzenie wikipedii, zawsze to jakaś praca u źródeł. Niemniej jednak reżim to nie jest każda władza, bo nikt jakoś nie mówi, że o "reżimie warszawskim" ani o "reżimie paryskim" (chyba, że jest jebnięty w czambuł i wszędzie widzi reżimy) właśnie z tego powodu, że nie uznaje się ich za uzurpatorów. Jeśli uważasz akurat rząd ukraiński za uzurpatorów, to wypadałoby wyjaśnić, a) dlaczego miałby być nielegalny (dyskusja jałowa, zawsze można powiedzieć, że wybory były nielegalne, powołując się na niesprawdzalne dane) b) dlaczego skoro jest nielegalny, to uznały go wszystkie rządy, włącznie z tym, który ma najbardziej żywotny interes grzmieć, że to niedobra, bardzo niedobra! że tak zrzucili naszego dobrego kolegę Janukowycza z jego złoconego kibla.
Co tu udowadniać? Janukowycz był legalnym prezydentem, pozbawionym nielegalnie urzędu. Może nie jesteś demokratą i jesteś rewolucjonistą...
ODPOWIEDZ