Dlatego wcale nie takim głupim pomysłem jest Urban - w Górniku potrafił sobie poradzić z podstarzałą gwiazdą, która równolegle rządzi drużyną, więc póki Lewandowski występuje w reprezentacji to potrzeba nam kogoś z takim skillem.
Przy muzyce o sporcie v.3
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Przy muzyce o sporcie v.3
Guilty of being right
- dzik
- zahartowany metalizator
Też uważam, że na ten moment Jan Urban to najlepszy kandydat.
dobry kościół to kościół spalony
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ma to sens chociaż myślałem ze bardziej do Legii go wezmą ale nie, oni muszą znowu wydziwiać

Edward Iordanescu nowym trenerem Legii Warszawa! Były selekcjoner reprezentacji Rumunii oficjalnie zajmie miejsce Goncalo Feio.
„Wybór odpowiedniego trenera dla Legii Warszawa jest wymagającym zadaniem. Ostatnie tygodnie były bardzo intensywne dla dyrektora sportowego Michała Żewłakowa. Po procesie selekcji i wielu spotkaniach z potencjalnymi kandydatami wybór padł na 46-letniego rumuńskiego szkoleniowca Edwarda Iordanescu” – przekazał w komunikacie klub z Łazienkowskiej.
Urodzony 16 czerwca 1978 roku w Bukareszcie Edward Iordanescu prowadził w przeszłości kilka drużyn m.in. FCM Targu Mures, CSKA Sofia, CFR Cluj, Gaz Metan Medias czy FCSB. Od stycznia 2022 roku do lipca 2024 roku był selekcjonerem reprezentacji Rumunii. W sezonie 1995/1996 będąc piłkarzem Steauy Bukareszt wywalczył mistrzostwo i Puchar Rumunii. Jako trener sięgał z CFR Cluj w sezonie 2020/2021 po mistrzostwo Rumunii, a także dwukrotnie po Superpuchar Rumunii (2018, 2020).
Prezentacja nowego trenera odbędzie się w poniedziałek, 16 czerwca. W specjalnej konferencji prasowej poza Edwardem Iordanescu wezmą udział także Marcin Herra, wiceprezes zarządzający Legii oraz Marcin Żewłakow, dyrektor sportowy „Wojskowych”.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Nerwowy
Cieszmy się z małych rzeczy dopóki na jego miejsce nie wejdzie ktoś równie chujowy, nadający się co najwyżej do trenowania B klasy jak wszyscy, polscy selekcjonerzy po Benhałerze

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- empir
- Sgt. Barnes
Ten garnitur, w którym Michał wyszedł na mecz z Finlandią, po tej całej burzy... Stary, no weź załóż jakiś garnitur swojej federacji, albo białą koszulę, albo wyjdź w dresach. Przecież nie pojechałeś na ślub ku**a mafii sycylijskiej, gdzie ku**a córka mafiozo wychodzi za mąż. To niby nie ma żadnego znaczenia, ale pokazuje pewien charakter, pewien sposób myślenia. (...) Ja byłem, szczerze mówiąc, zmęczony tą reprezentacją – mówił Boniek w Kanale Sportowym.

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
zdecydowanie to piłkarze są problemem, nie ma dla nich za dobrych trenerów,
Urban chyba pasuje, a jak nie, to Goncalo Feio jest wolny, Portugalczycy do trzech razy sztuka:

Die Welt ist meine Vorstellung.