Nas minęło szczęśliwie. Ale Racibórz to tam pozoga jak w Bielsku Białej ostatnio. Nie wiem gdzie mamy ręce wsadzić w tym roku. Tyle mamy pracy przy szacowaniu szkód. Jest masakra. Nie mam już sił w pracy przerobowych, bo każdy rzeczoznawca ma pod korek nabity grafik.. Nie pamiętam takiego sezonu.
POGODA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POGODA
-
- rasowy masterfulowicz
Dziś to samo, niektórzy dopiero co stracili dorobek życia w nocy może być podobnie

-
- rasowy masterfulowicz

z dziś, nie chciałbym trafić na takie granaty
Za oknem piętnastak, chmury i wiatr. Chwila oddechu przed nadciągającym ociepleniem.
Temperatura wody w jeziorach:

Temperatura wody w jeziorach:

- nagrobek
- zahartowany metalizator
no i dobrze że nadciągającym bo też nadciągam, będzie pływanko jak złoto!
-
Potężne kule. Ale możesz mi wierzyć ,że osoby ,które mają autocasco na sensownym poziomie pod kątem odszkodowawczym na niczym innym lepiej nie wychodzą jak na słtuczeniu samochodu przez gradobicie, każdy punkt usuwania wgnieceń jest przez ubezpieczyciela liczony z osobna a można się z każdym dogadać co te wgniecenia usuwa kompleksowo na np cała daną cześć samochodu. Wakacje na Majorce masz za darmo. Im droższy samochód i lepsza forma ubezpieczenia tym większy gwarant na uzyskanie wysokiego świadczenia ,nieproporcjonalnie wysokiego do poniesionych strat.
-
W sumie się nie dziwie ,że budują te domy z dykty jak tam stale jest tak wysoki poziom zagrożenia nadzwyczajnymi zjawiskami. I wiele osób wychodzi z założenia ,że po chuj budować z poważnych materiałów jak i tak dom sprzątnie w jakieś perspektywie czasowej.Lukass pisze: ↑19-06-2024, 22:35Te nasze tornada są małe, ale bywają zajebiście niszczące. Sporo czasu poświęciłem na oglądanie nagrań z USA - kurwa, te ichnie są absolutnie przerażające. Leje o średnicy kilkuset metrów, czasami więcej. Wygląda jak pierdolone wcielenie zła. Niektóre materiały są obłędne, na przykład tu po 4. minucie:
Dokładnie, ubezpieczenie ogarnie temat pod hasłem "act of god". Bo wiadomo, że jak coś się złego dzieje, to jest to boska sprawka hehe.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

niech ktoś zgasi to dziadostwo bo można oszaleć

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- rasowy masterfulowicz
No, nie chce mi sie nawet w robocie słuchać zjebów dla których cytuję ''w końcu jest ciepło''.Jeszcze dwa dni i powrót do normalnych temperatur
- Sybir
Kiedyś nie znosiłem takiej pogody, ale od kilku lat bardzo lubię taki "piekarnik". Odmieniło mi się chyba podczas pierwszej wyprawy na Kretę. Zresztą, pojechałbym tam raz jeszcze.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Każda pogoda ma swój urok, gites że ta nasza jest urozmaicona i każdy ma szansę znaleźć coś dla siebie.
- Lukass
O to to. Ja pierdolę, siedzimy wszyscy w robocie, pot leje się po dupie, a tu pierdolenie, że fajna pogoda. I super by było na plaży. Nie jesteśmy na plaży, nie jest super, ledwo można wytrzymać.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- TheDude
Dla mnie jedyna fajna pogoda to wiosna i jesień (zanim zrobi się zimno). Reszta pór roku może się jebać, obesrać i spierdalać w zarośla.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie wiem czy to do wybitnie mnie cieszy, ciekawostek albo dowcipów
ale tutaj tez pasuje
https://przegladsportowy.onet.pl/siatko ... at/fn23j3r

ale tutaj tez pasuje

https://przegladsportowy.onet.pl/siatko ... at/fn23j3r
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- rasowy masterfulowicz
Leje i grzmi, jest przepięknie.Jutro już ledwo +22, niedziela ostatnim dniem piekarnika i od poniedziałku powrót wiosny.Pięknie
- dzik
Tak samo. Problem z tym, że praktycznie nie ma już wiosen, ani jesieni. Upały, albo zimno. Ewentualnie deszczowo lub wietrznie. Albo jedno i drugie.
dobry kościół to kościół spalony
-
Właśnie leżę druga godzinę opalając się i słuchając muzyki. Jest bosko.
Wieczorkiem 35 km na rowerku, wskoczę do wody. Żyć nie umierać. Kocham żar z nieba. Na koniec dnia jakaś wołowinka z grilla i zimny browar.
Wieczorkiem 35 km na rowerku, wskoczę do wody. Żyć nie umierać. Kocham żar z nieba. Na koniec dnia jakaś wołowinka z grilla i zimny browar.
Ostatnio zmieniony 28-06-2024, 16:49 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rasowy masterfulowicz
A u mnie leje, z trzech stron burze, jest kurwa bajka poprostu
-
U nas burza byla wczoraj taka fest.