Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2

03-07-2019, 13:36

Bless this tongue pisze:
Bdb gierka, ja bym polecal jeszcze Trine2, bdb system cooperacji no I wyglada bajkowo.
Tak, Młoda grała wcześniej we wszystkie trzy części. ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

03-07-2019, 13:48

Wczoraj kupiłem za 8 ZŁ na steam.

FTL

https://www.gry-online.pl/gry/ftl-faste ... ght/zb2fab" onclick="window.open(this.href);return false;

absolutnie genialne gierka, zarwałem przez nią noc, polecam :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

03-07-2019, 13:52

Gra tu może ktoś w Spellforce 3? Jak ta część ma się do dwóch poprzednich? Jedynka z dodatkami to dla mnie kult, ale druga już mi nie podeszła, zwłaszcza graficznie.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
byrgh
zahartowany metalizator

03-07-2019, 13:59

Only_True_Believers pisze:Wczoraj kupiłem za 8 ZŁ na steam.

FTL

https://www.gry-online.pl/gry/ftl-faste ... ght/zb2fab" onclick="window.open(this.href);return false;

absolutnie genialne gierka, zarwałem przez nią noc, polecam :)
Tak jest! Genialna rzecz za wręcz śmieszną cenę. Bardzo warto.
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

04-07-2019, 00:08

Ja czekam jak popierdolony na

[youtube][/youtube]

Za młody grywałem jak oszalały.

Sinking City jest całkiem niezłe po paru godzinach gry ale kurwa no nie spełniło to pokładanych oczekiwań. Napiszę coś więcej jak znajdę czas i pogram konkretniej ale już sporo takich poważniejszych niedociągnięć zauważyłem ,że aż się nasuwa samo. Zwyczajnie kaski brakło na zwiększenie sił przerobowych szczególnie w zakresie samego rozmachu gry ale klimat jest. Na pewno jest to produkcja lepsza niż Call o Cthulu ,które w zasadzie przed graczem nie stawiało żadnych wyzwań i przechodziło się samo.

Ostatnio namiętenie zagrywałem w

Jeśli ktoś kocha produkcie bullfroga i Syndicate Wars będzie zachwycony. Kurwa ,że ta gra tak przeszła bez echa- jest wyśmienita. Miodnosć levele Expert

[youtube][/youtube]
Jak się sytuacja rzeczywiście przedstawia.

https://www.youtube.com/watch?v=GAUey4v-ljU&t=1655s
byrgh
zahartowany metalizator

04-07-2019, 10:51

Robię drugie podejście do Dragons Dogma, ale tym razem nie jakimś zjebusem z łukiem, tylko tradycyjnie: czarującym tankiem 2-handed ;)
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

16-07-2019, 18:01

w sumie śmieszne :P PES wykupił Juve na własność i FIFA została na lodzie :P

Obrazek
Electronic Arts wydało oficjalne oświadczenie dotyczące zakończenia współpracy z Juventusem. Mistrzów Włoch nie zobaczymy w FIFA 20 i zamiast tego gracze mogą wcielić się w Piemonte Calcio.

Konami zaprezentowało Juventus, więc EA Sports zapowiedziało Piemonte Calcio. To nowa drużyna, która pojawi się w FIFA 20 oraz FIFA Mobile – we wszystkich nadchodzących sezonach.

W FIFA 20 nie pojawi się Juventus, ale nie musicie się obawiać o brak przykładowo Cristiano Ronaldo. Portugalczyk będzie zawodnikiem Piemonte Calcio i po prostu w tym wypadku nie otrzymamy oficjalnej nazwy, herbu, stadionu oraz strojów mistrzów Włoch.

Electronic Arts najwidoczniej posiada nadal licencję na poszczególnych zawodników, więc w tej sytuacji Piemonte Calcio będzie posiadać pełny skład Juventusu. Piłkarzy nowego zespołu znajdziemy oczywiście w FIFA 20 Ultimate Team. Członkowie Piemonte Calcio skorzystają z przedmiotów specjalnych (FUT) oraz będą dzielić chemię z innymi piłkarzami (ten sam kraj, klub i liga). Wiele na to wskazuje, że jest to po prostu włoska ekipa.

W Kick-Off pracownicy Electronic Arts będą korzystać z rzeczywistych występów piłkarzy Juventusu i oczywiście zadbają o odpowiednie aktualizacje Piemonte Calcio. Zespół trafi także do trybu kariery (z autentycznymi graczami i ocenami).
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
maciek z klanu

16-07-2019, 21:40

Ale śmiech :)) to teraz FIFA może spierdalac bez pełnej licencji :)))
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
hcpig

04-08-2019, 14:07

Za darmo:

https://lowcygier.pl/darmowe/for-honor- ... mes-store/" onclick="window.open(this.href);return false;

BTW ten Alan Wake to coś wartościowego. Pamiętam jako kolega Plastek wypominał Riven jakieś zbieranie termosów :/
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
TheDude

20-08-2019, 22:24

Nowe materiały z Death Stranding. Ciekawie się zapowiada.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
hcpig

21-08-2019, 16:34

[youtube][/youtube]

Edycję premium można było zakupić od lutego (?) i dopiero teraz oficjalnie pokazano za co się zapłaciło.

Nightwolfem gra się cienko (przeszedłem arcade ladder i meh), Arnold - Terminator pasuje jak pięść do nosa, Joker po MK vs DC i Injustice to strata slota czyli tak naprawdę warto było tylko dla Tagawa Shanga, Sindel (w listopadzie) i Spawna (dopiero w marcu kurwa!!!). Już nie wspominając, że Fujin wypada z zestawu Kombat Pack #1 czyli wyjdzie najwcześniej późna wiosna / wczesne lato 2020, to jakiś żart.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
maciek z klanu

21-08-2019, 22:45

Eee no nie jest źle. Nightwolf jest dobry. Jedynie ma zjebanego dość fatal blowa bo musi czekać na atak. Terminator, spawn i joker jak dla mnie hujnia. Nie lubię nie mortalowych postaci. Te z 10 już mnie wkurwialy mocno. W sumie z 4 ostatnich interesuje mnie tylko sindel. Mam Kombat packa i poprobuje też jokerem, bo lubię tą postać i spawnem. Liczyłem że obok sindel dorzuca jeszcze strikera i mileene ale te pewnie razem z ashem będą w następnej paczce. Huj z tym w sumie i tak gram tylko noob saibotem
Awatar użytkownika
hcpig

22-08-2019, 08:07

maciek z klanu pisze:Huj z tym w sumie i tak gram tylko noob saibotem
Ha też głównie Noobem (i Kabalem) ale bardzo zaskoczyło mnie jak dobrze przerobili te niby chujowe postaci z MKX. Już pomijam, że fabularnie fajnie zintegrowali je z lore, Kotala i D'Vorah i tak nie odpalam ale np. Jacqui (!), Cassie i Erronem Blackiem (wersja ze sztucerem) gra się zajebiście.

Nie ma Smoke'a, Raina itp. więc na Strykera nie ma żadnych szans ale w ramach data mining hakerzy odkryli asysty starych postaci do odpalenia w trakcie walki (np. Hsu Hao, Reptile, Ermac itp.) - jeżeli jakaś postać występuje w tej formie - na pewno nie będzie grywalna ale z pierwotnej listy asyst wypadł Havik - kurwa to byłby mój main gdyby go dorzucili jak DLC, choćby i za 1,5 roku .

Co do gości to w MK9 byłem przeciwnikiem ale nie idei tylko doboru (Freddy Kruger, really?), w MKX Alien jest fajny chociaż jest również głównym powodem dlaczego nie można grać jako Baraka, w MKX Spawn jest ok ale znowu ten Joker? Już lepiej pasowałby np. Lobo albo Darkseid.

Zresztą zdziwiły mnie te terminy a w takim Street Fighter 5 (który w ogóle nie przypomina gdy tylko sklep) DLC pojawiają się do dziś, po trzech latach ma wyjść Honda i jeszcze dwie inne postacie.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
maciek z klanu

22-08-2019, 12:02

Grasz na PS4? Chcesz pograć? Co do sfv to honda fajnie wygląda :) moze odpale znów
Awatar użytkownika
hcpig

22-08-2019, 14:39

Mam MK11 na PC a jest cross-play z konsolami?

A co do SF5 może i fajnie Honda wygląda ale strasznie rozwala mnie stopień komercalizacji tej gry, kupiłem z 2 miesiące temu i od razu na starcie dojebało mi z 10-15 promptami z reklamami skórek, wyzwań i innego syfu, do tego jeszcze banery. Ściągalne story mode, które miało stanowić konkurencję dla gier NetherRealm a które okazało się po prostu żałosne, zarówno jeżeli chodzi o scenariusz jak i konieczność oglądania cutscen których niż loadingi, które je rozdzielają. Dalej, połowa rostera zablokowana - albo zakup albo grind. Zaliczyłem story indywidualne dla szybkiego nabrania wirtualznej kabzy, starczyło tylko na jedną postać więc odblokowałem Juri (nie korzystam z innych fajterów) i mam wywalone na resztę. Może jeszcze odblokuję Abigaila, reszta tych nowych postaci ze SF4/5 to jakaś porażka.

Jeżeli tak wyglądają nowe gry to aż boję się kupować Tekken 7 i KOF14.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
maciek z klanu

22-08-2019, 20:42

Tekken 7 hujowy na maksa. Pożyczyłem od znajomego , pograłem godzinę i wyjebalem. Dobry jest dragon ball i to mocno dobry. Teraz ma wyjść kill pa kill ale raczej słabe, zagrałem w demo i nie ma flow niestety. Może na przecenie kupie
tomaszm

17-09-2019, 18:35

Ostatnimi czasu w ramach relaksu po nocach zarywałem w tego klasycznego FPSa. Klimat jak w Hexenie ale poziom dynamiki i feelingu blizej Quake. Świetna sprawa- poziomy wręcz momentami przytłaczająco ogromne, gameplay soczysty na maksa, piękna pikselowa oprawa . Jedyne do czego można się przyjebać to momentami średnie wykonanie przeciwników. Oprawa muzyczna równie dobra co reszta. Brać i grać.

[youtube][/youtube]
Jak się sytuacja rzeczywiście przedstawia.

https://www.youtube.com/watch?v=GAUey4v-ljU&t=1655s
Awatar użytkownika
maciek z klanu

18-09-2019, 17:38

Dziś jakby kto chciał pooglądać będzie na jutube polski koth mk11 w którym będę brał udział. Będzie np salteamike który jest jednym z najlepszych graczy w Polsce itd. start godz 21 nazwa wzgórze smoczej cebuli
Awatar użytkownika
hcpig

18-09-2019, 18:45

Daj linę.

BTW już wywaliłem Mortala, mam wrażenie że jest skonsumowany i więcej nie wycisnę, przynajmniej do czasu premiery jakiegoś lepszego DLCA. Rozważałem czy lepszy od MK9 i chyba jednak nie.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
maciek z klanu

18-09-2019, 20:03

hcpig pisze:Daj linę.

BTW już wywaliłem Mortala, mam wrażenie że jest skonsumowany i więcej nie wycisnę, przynajmniej do czasu premiery jakiegoś lepszego DLCA. Rozważałem czy lepszy od MK9 i chyba jednak nie.
Dobra wrzucę jak będzie film zuploidowany w calowci. Jeśli na żywo to kanał 7horx. Zwróć uwagę na tego salteamike. Gra noob saibotem. Nawet są filmiki jak na jakimś turnieju offline rangi europejskiej walczy z frizenem(mistrz Polski od mortala 9?)) Cały czas w czołówce. To samo film z walki z najbardziej znanym grekiem tj nivek.
ODPOWIEDZ