Cytat dnia!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Cytat dnia!
w związku ze związkiem, że ruszyła kampania prezydencka...

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
"Trybunał Konstytucyjny nie jest potrzebny, bo narusza zasadę demokratyzmu"
- Krystyna Pawłowicz
https://twitter.com/i/status/1191450712099737601
- Krystyna Pawłowicz
https://twitter.com/i/status/1191450712099737601
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Gdyby to jeszcze była onkologia to przynajmniej byłoby jasne, że onkologiczne jest to, że kolega Pacjent wrzuca kolejne fejki, a tak...wonsz pisze: zweryfikuj nick na twitterze bo fejury wrzucasz ;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Drugi, ale posiada takie cechy autentyczności, że nie znalazłby się nawet w top10 cytatów z pani Spurek :)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Gdyby to jeszcze była onkologia to przynajmniej byłoby jasne, że onkologiczne jest to, że kolega Pacjent wrzuca kolejne fejki, a tak...wonsz pisze: zweryfikuj nick na twitterze bo fejury wrzucasz ;)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
posiada takie cechy autentyczności, że nie znalazłby się nawet w top10 cytatów z pana Pacjenta :)Pacjent pisze:żydów i homoseksualistów znowu powinno się zagazowywać w obozach koncentracyjnych
rzułf
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Pamięć mam dobrą ale krótką, więc pamiętam tylko dom publiczny dla zoofili w Danii oraz średnio 500 partnerów wśród homoseksualistów, ale ok, powiedzmy że to drugie nie miało źródło. Tak serio, zdobędę się na na trochę dobrej woli i wyjaśnię o co chodzi. Mam uczennicę, lesbijkę, siłą rzeczy lewicową bo wiadomo że walczy o swoje prawa (jak każdy). O tym, że jest les, dowiedziałem się dopiero po przynajmniej pół roku uczenia jej, a i wyciągnąłem to trochę z niej, kojarząc różne fakty. Mam też jednego ucznia geja, który jednak od razu powiedział mi o tym, będąc jednak ewidentnie zestresowanym, ale chyba chciał się upewnić, że nie mam żadnych problemów z tym. A że orientacja seksualna nie ma wpływu na umiejętność nauki angielskiego, to oczywiście nie mam. Mówię to po pierwsze by pokazać, że znana mi populacja homoseksualna (znałem takich osób więcej, ale z tymi mam na bieżąco do czynienia od lat) nie tylko nie obnosi się z seksualnością, jak to jest przedstawiane, ale wręcz przeciwnie. Kurde, rozpisałem się, ale trudno, forume wszystko przyjmie. Chodzi o to, że wspomniana uczennica jest na tyle świetna w rozpoznawaniu fake newsów, że nawet prowadzi o tym warsztaty dla dzieci w szkołach (nie, nie zmusza ich wtedy do homoseksualizmu;). Widzę wyraźną tendencję do tego, że poglądy prawicowe skłaniają do większego chwytania fejków (wszystkiego nie sprawdzam - prawdę mówiąc widząc linki do magna polonia czy nczas, nawet nie klikam, bo po pierwsze było tam tyle fejków, że nie chcę mi się nawet tego otwierać, a po drugie nie chcę nabijać wyświetleń w myśl there is no such thing as bad publicity). Dlatego sugeruję tylko, żebyś przed wklejeniem jakiejkolwiek sprawy politycznej sprawdził ją w innych źródłach nieprawicowych, czymś w miarę obiektywnym, bo im większy tytuł gazety, tym większe prawdopodobieństwo, że sprawdzają to najpierw w kilku miejscach. Ułatwi to nam wszystkich dyskurs i pozwoli się bardziej szanować.Pacjent pisze:Drugi, ale posiada takie cechy autentyczności, że nie znalazłby się nawet w top10 cytatów z pani Spurek :)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Gdyby to jeszcze była onkologia to przynajmniej byłoby jasne, że onkologiczne jest to, że kolega Pacjent wrzuca kolejne fejki, a tak...wonsz pisze: zweryfikuj nick na twitterze bo fejury wrzucasz ;)
If you do everything right, there will be no struggle.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
To ktoś w ogóle klika jeszcze wysrywy tego dzbana - pelikana? xD

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- trup
Wiele razy rzucałem koktajlami Mołotowa. Razem z kolegami za komuny naszym celem były nyski milicyjne i te armatki z zimną wodą, które pacyfikowały strajki - wyznał Mateusz Morawiecki. Premier przyznał, że "strach w tamtych czasach był bardzo częsty". - Do tej pory koledzy, z którymi wtedy chodziłem na ping-ponga, wspominają moje poranione plecy. One nie były w takim stanie przez łaskotanie - dodał szef rządu. W tym miejscu nawiązał do brutalnych akcji służb PRL
Wto?
Wto?
Pewnie mu stary łomot spuścił jak z tego pingla nie wrócił przed dobranocką. Opozycjonista w dziąsło szarpany.
- trup
koktajlami rzucał w nyski i w armatki... konfabuluje wręcz patologicznie.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii

Mateusz Morawiecki (na pierwszym planie) szykuje się do ataku na koszary ZOMO, Wrocław 1985, koloryzowane
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Nerwowy
Ja jebie, mitomania na poziomie jego bajań o rosnącej potędze polskiej gospodarki opartej na innowacjach i nowoczesnych rozwiązaniach technologicznych.
...oraz doganianiu i przeganianiu kolejnych gospodarek. Na razie europejskich. Natomiast trzeba również zauważyć, że jest całkiem spora grupa osób, która naszemu panu premierowi w jego pierdolenie, ufa bezgranicznie
- trup
daj spokój... to nie świadczy dobrze o naszym społeczeństwie. Nie tylko to zresztą.
A z tym wpierdolem od starego coś musi być na rzeczy.... Miałem kolegę z klasy który dostawał od ojca i wręcz się go bał. Sam zaś kłamał i miał taki flow że tylko pozazdrościć. Wymyślał nistworzone rzeczy. Niedawno z nim rozmawiałem i naopowiadał że gdzieś coś inwestuje, że nieruchomości, giełda i że kupę kasy zgarnia.... Za chwilę inna osoba - wiarygodna - zweryfikowała jego bajdurzenia. Więc może takie coś się robi ludziom którzy dostają wpierdol za dzieciaka. Że uczą się pięknie kłamać...
Czy jest jakiś psychiatra dziecięcy na sali?
A z tym wpierdolem od starego coś musi być na rzeczy.... Miałem kolegę z klasy który dostawał od ojca i wręcz się go bał. Sam zaś kłamał i miał taki flow że tylko pozazdrościć. Wymyślał nistworzone rzeczy. Niedawno z nim rozmawiałem i naopowiadał że gdzieś coś inwestuje, że nieruchomości, giełda i że kupę kasy zgarnia.... Za chwilę inna osoba - wiarygodna - zweryfikowała jego bajdurzenia. Więc może takie coś się robi ludziom którzy dostają wpierdol za dzieciaka. Że uczą się pięknie kłamać...
Czy jest jakiś psychiatra dziecięcy na sali?
-
- rasowy masterfulowicz
Co wy tam wiecie. Na akcje jezdzil prototypem auta elektrycznego, ktorym z aniedlugo beda jezdzic wszyscy polacy. Benzyna do molotowa pochodzila z polskiej rafinerii a nie nord stream 2 a przyplynela przez kanal w mierzei wislanej
KVLT lizania CZASZKI
Psychiatria w kraju cebuli oraz buraka leży i kwiczy, w szczególności dziecięca.trup pisze: Czy jest jakiś psychiatra dziecięcy na sali?
- Nerwowy
Ale przynajmniej na tle innych krajów europejskich wypadamy świetnie w statystykach samobójstw. Poland stronk!535 pisze:Psychiatria w kraju cebuli oraz buraka leży i kwiczy, w szczególności dziecięca.trup pisze: Czy jest jakiś psychiatra dziecięcy na sali?
Każdy sukces się liczy.Nerwowy pisze:Ale przynajmniej na tle innych krajów europejskich wypadamy świetnie w statystykach samobójstw. Poland stronk!535 pisze:Psychiatria w kraju cebuli oraz buraka leży i kwiczy, w szczególności dziecięca.trup pisze: Czy jest jakiś psychiatra dziecięcy na sali?
- trup
np. ta młodzież wymaga natychmiastowej opieki: