Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Szczerze polecam Artura Szolca, ale to akurat Warszawa. Robię u Niego i jestem bardzo zadowolony. Z Krakowa chyba ok było 9th Circle. W Tarnowie robi Sylwia od Atamana i tez daje rade.Mental pisze:polećta jakie dobre sztudio w krakowie/rzeszowie/lublinie, gdzie można se jebnąć dobrą dziarę - chodzi mi o to żeby koleś miał dobry warsztat i umiał wejść w szczegół itp. ktoś coś?
Brawo Ty!!Lucek pisze:kilka prostych faktów odnośnie dziar:
po pierwsze primo - 90% dziar to dno totalne oraz kalectwo
po drugie primo - mieć konkretną dziare tak ze 20 lat temu to było "coś" natomiast dzisiaj każdy kto ma dziure w dupie ma również i dziare
dlategoteż ludzie szanujący sie nie robią sobie obecnie dziar.
dzięki.Nekromantheon pisze:Szczerze polecam Artura Szolca, ale to akurat Warszawa. Robię u Niego i jestem bardzo zadowolony. Z Krakowa chyba ok było 9th Circle. W Tarnowie robi Sylwia od Atamana i tez daje rade.Mental pisze:polećta jakie dobre sztudio w krakowie/rzeszowie/lublinie, gdzie można se jebnąć dobrą dziarę - chodzi mi o to żeby koleś miał dobry warsztat i umiał wejść w szczegół itp. ktoś coś?
przekonałeś mnie.Lucek pisze:kilka prostych faktów odnośnie dziar:
po drugie primo - mieć konkretną dziare tak ze 20 lat temu to było "coś" natomiast dzisiaj każdy kto ma dziure w dupie ma również i dziare
popierameLucek pisze:kilka prostych faktów odnośnie dziar:
Podoba mi się! Mrocznie ale bez użycia durnych, religijnych motywów.Fixxed pisze:Grindesign z Węgier, gościł już tutaj kilkukrotnie o ile dobrze pamiętam. Mistrz.
![]()
No tak, to jest mniej durne:D Co byś tam nie brzęczał to dobrze zrobiony motyw i tak lepiej się prezentuje od np jakiejkolwiek okładki twoich ulubieńców.SCREAMBLOODYGORE pisze:Podoba mi się! Mrocznie ale bez użycia durnych, religijnych motywów.Fixxed pisze:Grindesign z Węgier, gościł już tutaj kilkukrotnie o ile dobrze pamiętam. Mistrz.
![]()
COFFIN pisze:No tak, to jest mniej durne:D Co byś tam nie brzęczał to dobrze zrobiony motyw i tak lepiej się prezentuje od np jakiejkolwiek okładki twoich ulubieńców.SCREAMBLOODYGORE pisze:Podoba mi się! Mrocznie ale bez użycia durnych, religijnych motywów.Fixxed pisze:Grindesign z Węgier, gościł już tutaj kilkukrotnie o ile dobrze pamiętam. Mistrz.
![]()
Przenoszenie na skórkę okładek czy logosów to już zupełne nieporozumienie.COFFIN pisze:No tak, to jest mniej durne:D Co byś tam nie brzęczał to dobrze zrobiony motyw i tak lepiej się prezentuje od np jakiejkolwiek okładki twoich ulubieńców.SCREAMBLOODYGORE pisze:Podoba mi się! Mrocznie ale bez użycia durnych, religijnych motywów.Fixxed pisze:Grindesign z Węgier, gościł już tutaj kilkukrotnie o ile dobrze pamiętam. Mistrz.
![]()
Najprzewielebniejszy pisze: