GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- evildead
- weteran forumowych bitew
Re: GÓRY
to była 6 rano, w promieniu 2 kilometrów nie było nikogo ;) sam i szybko, dopóki nie zacznie fest boleć - ale chyba coś poszło nie tak bo zgiąć do końca nie mogę (ale może to ze względu na opuchliznę)
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
- chaos
- w mackach Zła
- evildead
pewnie koło 5 na plusie, w Tatrach na tej wysokości rzadko kiedy jest więcej (a może jest, tylko wiatr robi swoje, a w nocy na graniach wieje zawsze) - zmarźluchem raczej nie jestem ale spałem w kurtce z podpinką, 2 parach skarpet i wełnianej czapce na uszy ;)
- chaos
- w mackach Zła
- chaos
- w mackach Zła
- chaos
- w mackach Zła
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ładną fototapetę masz w swojej kawalerce 535 ! Zazdraszczam szczerze und motzno !
Ja mam taką:

Ja mam taką:

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- evildead
o panieeeeee, jak ja bym się w tym śniegorze wyżej tarzał....
reszta zdjęć z piątku, czołówka najbardziej fotogenicznych ścian w Tatrach czyli Rysy, Wysoka i Gerlach od zachodu

reszta zdjęć z piątku, czołówka najbardziej fotogenicznych ścian w Tatrach czyli Rysy, Wysoka i Gerlach od zachodu

- chaos
- w mackach Zła
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Fajny misio :) Tuliłbym :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- chaos
- w mackach Zła
- evildead
535: daleko na północ zajechałeś? Lofoty były? :)
ja siedzę i liżę rany po weekendowym wypadzie, no i z nudów przetrzepuję archiwa
no i trafiłem na coś takiego: zdjęcie sprzed roku, miałem iść na Koprowy ale mnie odgłosy nadchodzącej burzy zagoniły w stronę Rysów (jakby co to szybko można zwiać do schroniska). Burza w końcu przeszła gdzieś dwie granie dalej, a pod samym szczytem Rysów dołączył do mnie pewien kolo. Niestety aparatu nie zdążyłem wyciągnąć, jedyne co mi zostało to strzał z GoPro:

no i wreszcie przykadrowałem krzywego timelapse`a z Pienin ;) wschód słońca na Okrąglicy w październiku, najlepszy jaki do tej pory widziałem (lepszy nawet od wszystkich tatrzańskich), oczywiście najlepiej odpalić w HD
[youtube][/youtube]
ja siedzę i liżę rany po weekendowym wypadzie, no i z nudów przetrzepuję archiwa
no i trafiłem na coś takiego: zdjęcie sprzed roku, miałem iść na Koprowy ale mnie odgłosy nadchodzącej burzy zagoniły w stronę Rysów (jakby co to szybko można zwiać do schroniska). Burza w końcu przeszła gdzieś dwie granie dalej, a pod samym szczytem Rysów dołączył do mnie pewien kolo. Niestety aparatu nie zdążyłem wyciągnąć, jedyne co mi zostało to strzał z GoPro:

no i wreszcie przykadrowałem krzywego timelapse`a z Pienin ;) wschód słońca na Okrąglicy w październiku, najlepszy jaki do tej pory widziałem (lepszy nawet od wszystkich tatrzańskich), oczywiście najlepiej odpalić w HD
[youtube][/youtube]