Co teraz pijecie?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: Co teraz pijecie?
HARNAŚ
Cóż to za wyborne piwo jest. Najlepsza jest jego cena: 2 pln za puszkę. Nie rozumiem ludzi, którzy kupują piwo 8 zł (manufaktury chuj wie jakiej), które nie jest wcale lepsze od harnasia, Tak się dawać w chuja robić, niepojęte.
Cóż to za wyborne piwo jest. Najlepsza jest jego cena: 2 pln za puszkę. Nie rozumiem ludzi, którzy kupują piwo 8 zł (manufaktury chuj wie jakiej), które nie jest wcale lepsze od harnasia, Tak się dawać w chuja robić, niepojęte.

-
- mistrz forumowej ceremonii
ja pierdole :)Castor pisze:HARNAŚ
- uglak
- Sybir
Mocno wchodzi ten Harnaś ;)
Raduga bdb.
Raduga bdb.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Castor
Nie mocno wchodzi, tylko dobrze smakuje! Muszę się tu umówić z 535 na piwo. Koleś wie o co biega.Sybir pisze:Mocno wchodzi ten Harnaś ;)
Raduga bdb.

- Gunman
Widziałeś skład tych ścieków? Prawdziwe piwo robione jest z trzech składników.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Kto się włamał w konto Castora?!Castor pisze:Nie mocno wchodzi, tylko dobrze smakuje! Muszę się tu umówić z 535 na piwo. Koleś wie o co biega.Sybir pisze:Mocno wchodzi ten Harnaś ;)
Raduga bdb.
support music, not rumors
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
W takim razie Castor sorry, ale to 500 + plus odjebało lekko w dekiel przy tylu dzieciach. No Offense!Triceratops pisze:ponoc on sam
support music, not rumors
- Prodi
- postuje jak opętany!
No cóż, u jednych konto na Twitterze przejmuje Johnny W. a innym konto na MF penetruje Harnaś. I znikąd pomocy...
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Medard
I niektórzy piszą, że ja coś biorę, a to Harnaś odbiera rozeznanie.Castor pisze:Nie mocno wchodzi, tylko dobrze smakuje! Muszę się tu umówić z 535 na piwo. Koleś wie o co biega.Sybir pisze:Mocno wchodzi ten Harnaś ;)
Raduga bdb.
Bojan tradycyjny, kupiony w lidlu ze złotówkę drożej od Harnasia, a jest o wiele lepiej.
Niedawno pite:

Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Za 500+ to powinien loic takie z manufaktur wlasnie.Rattlehead pisze:W takim razie Castor sorry, ale to 500 + plus odjebało lekko w dekiel przy tylu dzieciach. No Offense!Triceratops pisze:ponoc on sam
woodpecker from space
- Castor
Przestańcie dorabiać do tego jakąś ideologię. Zróbcie sobie kiedyś taki teścik, kupując sobie dwa piwa, to "lepsze" za 8 pln i jedno z tych tańszych. Nie musi być harnaś, może być Żubr, Tyskie, Łomża bądź Perła. i porównajcie smaki. Zobaczymy co Wam wyjdzie. Czy na pewno warto przepłacać?

Nigdy tego nie piłem, ale mi wychodzi jasno. Harnaś, harnasiem wśród piw.Castor pisze:Przestańcie dorabiać do tego jakąś ideologię. Zróbcie sobie kiedyś taki teścik, kupując sobie dwa piwa, to "lepsze" za 8 pln i jedno z tych tańszych. Nie musi być harnaś, może być Żubr, Tyskie, Łomża bądź Perła. i porównajcie smaki. Zobaczymy co Wam wyjdzie. Czy na pewno warto przepłacać?
- uglak
Porzadny eurolager tak, ale juz nawet w zwyklym lagerze to nie jest regula. Zupelnie inna kwestia jakie to sa dodatki.Gunman pisze:Prawdziwe piwo robione jest z trzech składników.
Guilty of being right
- Medard
Typowe piwa, te różne koncerniaki, są robione z gotowych koncentratów. Jak pomidorowa z pudliszek :) Mój wujas pracuje w jednym takim browarze jako automatyk.
Człowiek się nie otruje, ale to nie jest tradycyjna metoda robienia piwa.
Moja rodzinka robiła kiedyś tzw. kozicowe psiwo, to takie lokalne ludowe z dodatkiem jałowca i miało zupełnie inny smak.
Jak mam coś pić, to wybieram kormoran, grybów, czarnków, bojan. Czasami miłosław, staropramen, niepasteryzowana perła .
Dawniej kasztelan lub ciechan, teraz nie wiem, czy to nadal dobre produkty produkowane w miarę naturalnie.
Człowiek się nie otruje, ale to nie jest tradycyjna metoda robienia piwa.
Moja rodzinka robiła kiedyś tzw. kozicowe psiwo, to takie lokalne ludowe z dodatkiem jałowca i miało zupełnie inny smak.
Jak mam coś pić, to wybieram kormoran, grybów, czarnków, bojan. Czasami miłosław, staropramen, niepasteryzowana perła .
Dawniej kasztelan lub ciechan, teraz nie wiem, czy to nadal dobre produkty produkowane w miarę naturalnie.
- uglak
radze, spojrzec na etykiete Staropramena - to taki ichni Harnas ;-)
Guilty of being right
- Gunman
Dobra, to co pić? Jak żyć?
- Medard
Ok, to nie będę pić, piłem dosyć dawno, pewnie i gambrinus się zepsuł?535 pisze:Przecież staropramen to gówno.