A to już zależy od tego jak sformułowane byłoby pytanie.Headcrab pisze: Na co bys zaglosowal?
SĄD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Re: SĄD
- YNKE
- w mackach Zła
Raf pisze:podobno kiedyś tak nie było, ostatnio tu jakieś przesilenie mają ;)evildead pisze:ROTFL
wy tak zawsze? Nowy jestem, to się nie orientuję ;)
andropauza u niektórych haha ;)
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Prymitywne pytanie: który zespół lepszy.Herezjarcha pisze:A to już zależy od tego jak sformułowane byłoby pytanie.Headcrab pisze: Na co bys zaglosowal?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- megawat
Skoro ktoś tu się zdobył na chwilę szczerości to i ja skorzystam z okazji i zaapeluję do użytkownika Trotzky'ego, żeby jak najprędzej zmienił awatar. Ten obrazek jest bardzo denerwujący, wyprowadza mnie z równowagi i przeszkadza mi w przeglądaniu mojego ulubionego forum!!! ;D
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Akurat ostatni awatar ma zajebisty! Mnie poprzednie denerwowały i wyprowadzały z równowagi osmotycznej. :-)megawat pisze:Skoro ktoś tu się zdobył na chwilę szczerości to i ja skorzystam z okazji i zaapeluję do użytkownika Trotzky'ego, żeby jak najprędzej zmienił awatar. Ten obrazek jest bardzo denerwujący, wyprowadza mnie z równowagi i przeszkadza mi w przeglądaniu mojego ulubionego forum!!! ;D
all the monsters will break your heart
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Wcale nie takie prymitywne, raczej wredne. Odmawiam odpowiedzi.Headcrab pisze: Prymitywne pytanie: który zespół lepszy.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
nie podoba ci się wujek Johny? :DDDmegawat pisze:Skoro ktoś tu się zdobył na chwilę szczerości to i ja skorzystam z okazji i zaapeluję do użytkownika Trotzky'ego, żeby jak najprędzej zmienił awatar. Ten obrazek jest bardzo denerwujący, wyprowadza mnie z równowagi i przeszkadza mi w przeglądaniu mojego ulubionego forum!!! ;D
- longinus696
- zahartowany metalizator
Wszystko wina tego, że jeszcze nie było forumowego prania na P.I.L.twoja_stara_trotzky pisze:nie podoba ci się wujek Johny? :DDDmegawat pisze:Skoro ktoś tu się zdobył na chwilę szczerości to i ja skorzystam z okazji i zaapeluję do użytkownika Trotzky'ego, żeby jak najprędzej zmienił awatar. Ten obrazek jest bardzo denerwujący, wyprowadza mnie z równowagi i przeszkadza mi w przeglądaniu mojego ulubionego forum!!! ;D
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- megawat
Lubię, ale jak widzę tę fotkę, to mnie kurwica strzela. Tak już mam. ;)
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
sonda jest zjebana oddałem po jednym głosie na każdego i zliczyło wszystkie
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- H-K44
Najlepszy awatar Trotzky'ego to był Wyndorf.nicram pisze:Akurat ostatni awatar ma zajebisty! Mnie poprzednie denerwowały i wyprowadzały z równowagi osmotycznej. :-)megawat pisze:Skoro ktoś tu się zdobył na chwilę szczerości to i ja skorzystam z okazji i zaapeluję do użytkownika Trotzky'ego, żeby jak najprędzej zmienił awatar. Ten obrazek jest bardzo denerwujący, wyprowadza mnie z równowagi i przeszkadza mi w przeglądaniu mojego ulubionego forum!!! ;D
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
proponuje zrobic sonde. bedzie zajebiscieH-K44 pisze:Najlepszy awatar Trotzky'ego to był Wyndorf.nicram pisze:Akurat ostatni awatar ma zajebisty! Mnie poprzednie denerwowały i wyprowadzały z równowagi osmotycznej. :-)megawat pisze:Skoro ktoś tu się zdobył na chwilę szczerości to i ja skorzystam z okazji i zaapeluję do użytkownika Trotzky'ego, żeby jak najprędzej zmienił awatar. Ten obrazek jest bardzo denerwujący, wyprowadza mnie z równowagi i przeszkadza mi w przeglądaniu mojego ulubionego forum!!! ;D
-
- w mackach Zła
a ja byłem przekonany, że to niejaki Threepwood...twoja_stara_trotzky pisze:nie podoba ci się wujek Johny? :DDDmegawat pisze:Skoro ktoś tu się zdobył na chwilę szczerości to i ja skorzystam z okazji i zaapeluję do użytkownika Trotzky'ego, żeby jak najprędzej zmienił awatar. Ten obrazek jest bardzo denerwujący, wyprowadza mnie z równowagi i przeszkadza mi w przeglądaniu mojego ulubionego forum!!! ;D
- H-K44
Pytałem ironiczne, ale odpowiedź bardzo dobra. Hehe. ;-)0ms pisze:za duzo ostatnio tematow o muzyce ;)H-K44 pisze:Serio?0ms pisze: proponuje zrobic sonde. bedzie zajebiscie
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- w mackach Zła
hmm, ostatnio Wyndorfowi się strasznie przytyło ;)Drone pisze:Zgadzam się, bo miałem wrażenie, że patrzę na siebie.H-K44 pisze:Najlepszy awatar Trotzky'ego to był Wyndorf.nicram pisze: Akurat ostatni awatar ma zajebisty! Mnie poprzednie denerwowały i wyprowadzały z równowagi osmotycznej. :-)
- Aron
- postuje jak opętany!
Najlepszym avatarem Trockiego był ten gość w kapeluszu us army cavalry, czy też innego strażnika Texasu.
On tak wyzywająco patrzył w twarz każdemu:)
On tak wyzywająco patrzył w twarz każdemu:)
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki