Gościowi dość mocno się pomyliło. On nie widzi się w lustrze czy też uroił sobie, że w przypadku startu w wyborach prezydenckich wygląd jest nieistotny? A może swą "nietuzinkowością" chciał przyciągnąć wyborców? Zasadniczo nie interesuje mnie jego życie prywatne zastanawiam się jednak jakie on ma doświadczenie i co do zaoferowania by kandydować na ten urząd? Był kiedyś kandydat który chciał by za niego decydowali specjaliści i doradcy, w wyborach skończył marnie.Pacjent pisze:Ku rozpaczy co najmniej jednego forumowicza z Krakowa transowi o ksywce Vala Tomasz Foltyn
nie udało się zebrać wymaganej liczby podpisów i nie wystartuje w wyścigu o fotel prezydenta miasta. Koleś chyba nic nie czai, bo tłumaczy, że "jako osoba z klasy robotniczej mam mniejsze szanse na start w wyborach".
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Jebać żuli.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie chcę nic mówić, ale zawodnik jakoś-takoś przypomina mi z twarzy Karkasa. i ten Kraków ;-) coś też pisał o ważnych sprawach, które uniemożliwiają mu tracenie czasu na forume. > jak w morde strzelił to Seba. Seba to Ty?Pacjent pisze:Ku rozpaczy co najmniej jednego forumowicza z Krakowa transowi o ksywce Vala Tomasz Foltyn
nie udało się zebrać wymaganej liczby podpisów i nie wystartuje w wyścigu o fotel prezydenta miasta. Koleś chyba nic nie czai, bo tłumaczy, że "jako osoba z klasy robotniczej mam mniejsze szanse na start w wyborach".
no nic .. tak najwidoczniej kończą ludzie po odejściu z forume ... jeden pisze elaboraty fejsbuczkowe nt. kaset, inny staje się dziennikarzem mjuzycznym, niektórzy też przebierają się za trans-lasencję ... życie ;-)
Poro
-
- mistrz forumowej ceremonii
- uglak
Biedroniowi sie udalo - malo tego, niektorzy dowcipnisie pompuja go jako przyszlego prezydenta RPwolff pisze:Gościowi dość mocno się pomyliło. On nie widzi się w lustrze czy też uroił sobie, że w przypadku startu w wyborach prezydenckich wygląd jest nieistotny? A może swą "nietuzinkowością" chciał przyciągnąć wyborców? Zasadniczo nie interesuje mnie jego życie prywatne zastanawiam się jednak jakie on ma doświadczenie i co do zaoferowania by kandydować na ten urząd? Był kiedyś kandydat który chciał by za niego decydowali specjaliści i doradcy, w wyborach skończył marnie.Pacjent pisze:Ku rozpaczy co najmniej jednego forumowicza z Krakowa transowi o ksywce Vala Tomasz Foltyn
Guilty of being right
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:

Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- maciek z klanu
Przecież jest ladnywolff pisze:Gościowi dość mocno się pomyliło. On nie widzi się w lustrze czy też uroił sobie, że w przypadku startu w wyborach prezydenckich wygląd jest nieistotny? A może swą "nietuzinkowością" chciał przyciągnąć wyborców? Zasadniczo nie interesuje mnie jego życie prywatne zastanawiam się jednak jakie on ma doświadczenie i co do zaoferowania by kandydować na ten urząd? Był kiedyś kandydat który chciał by za niego decydowali specjaliści i doradcy, w wyborach skończył marnie.Pacjent pisze:Ku rozpaczy co najmniej jednego forumowicza z Krakowa transowi o ksywce Vala Tomasz Foltyn
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- vicek
- zahartowany metalizator
wonsz pisze:Headcrab pisze:

Sprawa ma podłoże okultystyczne ... wielka praca dziejów dobiega końca ...
- TheDude
Black metal rapper Grafi :)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
[youtube][/youtube]
postęp, konstytucja, DEMOKRANCJA
postęp, konstytucja, DEMOKRANCJA
-
Śmiechnięte :DPlatforma Obywatelska Pomorze Zachodnie
Wczoraj o 01:00 ·
Przepraszamy Pana Dariusza Mateckiego - kandydata do Rady Miasta Szczecin z 2 miejsca na liście Prawa i Sprawiedliwości w okręgu Nr 5, że na profilu Platforma Obywatelska Pomorze Zachodnie na portalu Facebook rozpowszechnialiśmy nieprawdziwe informacje na temat jakoby był damskim bokserem. Ponadto wyrażamy ubolewanie, że informacje te naruszyły dobre imię Pana Dariusza Mateckiego oraz naraziły go na niekorzystne konsekwencje w czasie prowadzonej kampanii wyborczej, w szczególności utratę wiarygodności i zaufania niezbędnego do wykonywania mandatu radnego.
- vicek
Pipa jakich małoTheDude pisze:Black metal rapper Grafi :)
[youtube][/youtube]
-
https://ndie.pl/rodzice-zamordowanej-pr ... zez-media/" onclick="window.open(this.href);return false;
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
chujowo że ją ktoś zajebał. nie powinno się zabijać ludzi w sumie.
-
Też, aczkolwiek uważam, że powinno paść na rodziców, dzisiaj dziecko może by żyło i miało normalną rodzinę :)
A propos, co mi właśne wpadło w oczy:
http://www.superstacja.tv/wiadomosc/201 ... nieugiety/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdechłem :D
A propos, co mi właśne wpadło w oczy:
http://www.superstacja.tv/wiadomosc/201 ... nieugiety/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdechłem :D
-
Japierdole aż się podgrzałem jak to przeczytałem.
-
Właśnie powinno. Patrz na kolesi z cultes des czaches, na pewno by dziecko diablu ofiarowali i rechotali przy tym. Chyba nie wymiekasz ziomeczku?yossarian84 pisze:chujowo że ją ktoś zajebał. nie powinno się zabijać ludzi w sumie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- COFFIN
Ale jakby znany listonosz pomalował mordę znowu i ogłosił powrót do korzeni, to byś popuścił no nie?:D
'Come the Blessed Madness'
-
to by była dopiero kpina,poza tym ostatnia płyta to kał. Ale zajrzyjmy za kurtynę,fajnie byłoby zabić dziecko dla diabła? no przecież cdg taki fajny nowy koszul ma? jak ty to odbierasz?COFFIN pisze:Ale jakby znany listonosz pomalował mordę znowu i ogłosił powrót do korzeni, to byś popuścił, no nie?:D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lucek
o jej, Srulture, jesteś takim dorosłym, dojrzałym człowiekiem, boje sie