Wybitnie mnie cieszy v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
535

Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2

06-01-2019, 19:11

Zdarzają się tacy, zapewne nawet na tym forum. Najważniejsze, że wiosna z każdym dniem coraz bliżej i znów obrodzi cebulą. Słyszałem o dużym niedostatku, szczególnie w tych najbardziej nieszczęśliwych krajach.

https://www.rp.pl/Rolnictwo/311059950-W ... rosna.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-01-2019, 21:37

Mowa nienawisci
woodpecker from space
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

08-02-2019, 16:17

nie ma nic do roboty w firmie, w związku z tym wolne do środy. sam nie wiem co robić z wolnym czasem. zaraz chyba oszaleję
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

08-02-2019, 16:25

ja pomogę. wódke już kupiłeś więc najważniejsze masz z głowy. pozostaje gdzie i kiedy ją wypić. mały tip - dokup drugą by jak skończysz pierwszą od razu kontynuować dobrze rozpoczęty urlop. dobrego wypoczynku.
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

08-02-2019, 16:30

A mnie dziś wybitnie cieszy fakt, że mogłem zrealizować kupon prezentowy w pewnym sklepie, i jestem posiadaczem nowych, przystosowanych do górskich szlaków butów. Teraz nic tylko planować jakieś wyjście ;-)
Heretyk

08-02-2019, 16:37

nagrobek pisze:ja pomogę. wódke już kupiłeś więc najważniejsze masz z głowy. pozostaje gdzie i kiedy ją wypić. mały tip - dokup drugą by jak skończysz pierwszą od razu kontynuować dobrze rozpoczęty urlop. dobrego wypoczynku.
następny się przypierdala.normalny klub abstynentów. panowie, litości :)
Awatar użytkownika
uglak

08-02-2019, 16:40

przeciez uwaga nagrobka byla serdeczna i od serca - nie ma co od razu stosowac mowy nienawisci ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

08-02-2019, 17:01

zgadza się. nie wiem zupełnie o co te nerwy.sam lubię wypić, znaczy do kolacji trochę tylko.
[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

10-02-2019, 20:49

Cieszy mnie każdy dzień spędzony z moją półtoraroczną córką, patrzenie na to jak się rozwija, jakich nowych umiejętności z każdym miesiącem nabywa, a cowieczorna komenda: "tatuś! czitać!" kiedy zasiadamy na sofie i poczytuję jej jakieś krótkie bajki bądź oglądamy komiksy (Tytus rządzi!) jest stałym elementem, bez którego nie wyobrażam sobie dobrego zakończenia dnia. Fantastyczne uczucie.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

10-02-2019, 20:52

Prodi pisze:Cieszy mnie każdy dzień spędzony z moją półtoraroczną córką, patrzenie na to jak się rozwija, jakich nowych umiejętności z każdym miesiącem nabywa, a cowieczorna komenda: "tatuś! czitać!" kiedy zasiadamy na sofie i poczytuję jej jakieś krótkie bajki bądź oglądamy komiksy (Tytus rządzi!) jest stałym elementem, bez którego nie wyobrażam sobie dobrego zakończenia dnia. Fantastyczne uczucie.
Dwa pytania - czy wychowasz córkę na punka i czy wieczorne czytanie obejmuje lekturę "Pasażera" i "Chaosu w mojej głowie"?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
byrgh
zahartowany metalizator

10-02-2019, 20:53

Brzechwa z Beatlesami i wystarczy ;)
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

10-02-2019, 21:17

Plastek pisze:
Prodi pisze:Cieszy mnie każdy dzień spędzony z moją półtoraroczną córką, patrzenie na to jak się rozwija, jakich nowych umiejętności z każdym miesiącem nabywa, a cowieczorna komenda: "tatuś! czitać!" kiedy zasiadamy na sofie i poczytuję jej jakieś krótkie bajki bądź oglądamy komiksy (Tytus rządzi!) jest stałym elementem, bez którego nie wyobrażam sobie dobrego zakończenia dnia. Fantastyczne uczucie.
Dwa pytania - czy wychowasz córkę na punka i czy wieczorne czytanie obejmuje lekturę "Pasażera" i "Chaosu w mojej głowie"?
Hmm...Wyczuwam podstęp;) i pewnie powinienem próbować skonstruować jakąś przenikliwą ripostę, ale napiszę szczerze i z pełnym przekonaniem: chciałbym by mała miała szczęśliwe dzieciństwo a wydaje mi się, że czytanie może się do tego przyczynić :). Może to banał, ale póki co, niech tematyka będzie dostosowana do jej rozwoju emocjonalnego, "Chaos" czy "Pasażer" musi na razie poczekać;) Co do "wychowania córki na punka"....Brr, to upychanie na siłę swoim dzieciom osobistych szajb zawsze mnie śmieszyło i gardzę tym. Chciałbym by wyrosła na myślącą, zdolną do samokrytycyzmu, mającą swoje zdanie jednostkę - wyborów tego typu niech dokonuje sama, ja jej mam towarzyszyć a nie prowadzić całe życie za rękę. Taki jest plan a jak będzie? Zobaczymy :)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

10-02-2019, 21:20

Powodzenia w taki razie; podjąłeś się trudnego zadania.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
byrgh
zahartowany metalizator

10-02-2019, 21:21

Bardzo przytomny facet, powodzenie się należy jak psu zupa.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

10-02-2019, 21:22

byrgh pisze:Bardzo przytomny facet, powodzenie się należy jak psu zupa.
Punk w końcu.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

10-02-2019, 21:46

Plastek pisze:Powodzenia w taki razie; podjąłeś się trudnego zadania.
byrgh pisze:Bardzo przytomny facet, powodzenie się należy jak psu zupa.
Dzięki panowie, przyda się :) Jednego tylko trochę żałuję w kontekście obowiązków rodzicielskich - że nie jestem te 10 lat młodszy:), no ale nie można mieć wszystkiego.
[V]

10-02-2019, 23:53

Prodi pisze:
Plastek pisze:
Hmm...Wyczuwam podstęp;) i pewnie powinienem próbować skonstruować jakąś przenikliwą ripostę, ale napiszę szczerze i z pełnym przekonaniem: chciałbym by mała miała szczęśliwe dzieciństwo a wydaje mi się, że czytanie może się do tego przyczynić :). Może to banał, ale póki co, niech tematyka będzie dostosowana do jej rozwoju emocjonalnego, "Chaos" czy "Pasażer" musi na razie poczekać;) Co do "wychowania córki na punka"....Brr, to upychanie na siłę swoim dzieciom osobistych szajb zawsze mnie śmieszyło i gardzę tym. Chciałbym by wyrosła na myślącą, zdolną do samokrytycyzmu, mającą swoje zdanie jednostkę - wyborów tego typu niech dokonuje sama, ja jej mam towarzyszyć a nie prowadzić całe życie za rękę. Taki jest plan a jak będzie? Zobaczymy :)
mógłbym napić się z tobą wódki. zdrowie córek.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

11-02-2019, 00:29

Czytanie dzieciom dobra sprawa, bo pomaga im w nauce mowy. Pierwszej córce czytaliśmy namiętnie, co przełożyło się na jej umiejętność mówienia. Gdy na świat przyszła druga córka, książki zastąpione zostały bajkami w telewizji, z wygody i braku czasu. No i z mową u niej jest tak kiepsko, że musimy korzystać z pomocy logopedy. Boje się powtórki przy najmłodszym synu i jak tylko mogę, wyłączam telewizor i łapie za wiersze Brzechwy.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
maciek z klanu

11-02-2019, 07:09

Ale nie czarujmy się rocznego dziecka do książki na długo nie przyciągniesz. Moja młoda jest bardzo ruchliwa i jedynie przy bajkach usiedzi w miarę spokojnie
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Medard

11-02-2019, 10:00

maciek z klanu pisze:Ale nie czarujmy się rocznego dziecka do książki na długo nie przyciągniesz. Moja młoda jest bardzo ruchliwa i jedynie przy bajkach usiedzi w miarę spokojnie
Ale to chodzi o to, żeby czytać dwa lub trzy razy w tygodniu po 10 minut.
Tyle wystarczy, poszerza się słownictwo,
uczy się wymowy i odmiany słów.
Die Welt ist meine Vorstellung.
ODPOWIEDZ