Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
Zdarzają się tacy, zapewne nawet na tym forum. Najważniejsze, że wiosna z każdym dniem coraz bliżej i znów obrodzi cebulą. Słyszałem o dużym niedostatku, szczególnie w tych najbardziej nieszczęśliwych krajach.
https://www.rp.pl/Rolnictwo/311059950-W ... rosna.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.rp.pl/Rolnictwo/311059950-W ... rosna.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- mistrz forumowej ceremonii
nie ma nic do roboty w firmie, w związku z tym wolne do środy. sam nie wiem co robić z wolnym czasem. zaraz chyba oszaleję
- nagrobek
- zahartowany metalizator
ja pomogę. wódke już kupiłeś więc najważniejsze masz z głowy. pozostaje gdzie i kiedy ją wypić. mały tip - dokup drugą by jak skończysz pierwszą od razu kontynuować dobrze rozpoczęty urlop. dobrego wypoczynku.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A mnie dziś wybitnie cieszy fakt, że mogłem zrealizować kupon prezentowy w pewnym sklepie, i jestem posiadaczem nowych, przystosowanych do górskich szlaków butów. Teraz nic tylko planować jakieś wyjście ;-)
-
następny się przypierdala.normalny klub abstynentów. panowie, litości :)nagrobek pisze:ja pomogę. wódke już kupiłeś więc najważniejsze masz z głowy. pozostaje gdzie i kiedy ją wypić. mały tip - dokup drugą by jak skończysz pierwszą od razu kontynuować dobrze rozpoczęty urlop. dobrego wypoczynku.
- uglak
przeciez uwaga nagrobka byla serdeczna i od serca - nie ma co od razu stosowac mowy nienawisci ;-)
Guilty of being right
- nagrobek
zgadza się. nie wiem zupełnie o co te nerwy.sam lubię wypić, znaczy do kolacji trochę tylko.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Prodi
- postuje jak opętany!
Cieszy mnie każdy dzień spędzony z moją półtoraroczną córką, patrzenie na to jak się rozwija, jakich nowych umiejętności z każdym miesiącem nabywa, a cowieczorna komenda: "tatuś! czitać!" kiedy zasiadamy na sofie i poczytuję jej jakieś krótkie bajki bądź oglądamy komiksy (Tytus rządzi!) jest stałym elementem, bez którego nie wyobrażam sobie dobrego zakończenia dnia. Fantastyczne uczucie.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Plastek
- Kontakt:
Dwa pytania - czy wychowasz córkę na punka i czy wieczorne czytanie obejmuje lekturę "Pasażera" i "Chaosu w mojej głowie"?Prodi pisze:Cieszy mnie każdy dzień spędzony z moją półtoraroczną córką, patrzenie na to jak się rozwija, jakich nowych umiejętności z każdym miesiącem nabywa, a cowieczorna komenda: "tatuś! czitać!" kiedy zasiadamy na sofie i poczytuję jej jakieś krótkie bajki bądź oglądamy komiksy (Tytus rządzi!) jest stałym elementem, bez którego nie wyobrażam sobie dobrego zakończenia dnia. Fantastyczne uczucie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Brzechwa z Beatlesami i wystarczy ;)
- Prodi
- postuje jak opętany!
Hmm...Wyczuwam podstęp;) i pewnie powinienem próbować skonstruować jakąś przenikliwą ripostę, ale napiszę szczerze i z pełnym przekonaniem: chciałbym by mała miała szczęśliwe dzieciństwo a wydaje mi się, że czytanie może się do tego przyczynić :). Może to banał, ale póki co, niech tematyka będzie dostosowana do jej rozwoju emocjonalnego, "Chaos" czy "Pasażer" musi na razie poczekać;) Co do "wychowania córki na punka"....Brr, to upychanie na siłę swoim dzieciom osobistych szajb zawsze mnie śmieszyło i gardzę tym. Chciałbym by wyrosła na myślącą, zdolną do samokrytycyzmu, mającą swoje zdanie jednostkę - wyborów tego typu niech dokonuje sama, ja jej mam towarzyszyć a nie prowadzić całe życie za rękę. Taki jest plan a jak będzie? Zobaczymy :)Plastek pisze:Dwa pytania - czy wychowasz córkę na punka i czy wieczorne czytanie obejmuje lekturę "Pasażera" i "Chaosu w mojej głowie"?Prodi pisze:Cieszy mnie każdy dzień spędzony z moją półtoraroczną córką, patrzenie na to jak się rozwija, jakich nowych umiejętności z każdym miesiącem nabywa, a cowieczorna komenda: "tatuś! czitać!" kiedy zasiadamy na sofie i poczytuję jej jakieś krótkie bajki bądź oglądamy komiksy (Tytus rządzi!) jest stałym elementem, bez którego nie wyobrażam sobie dobrego zakończenia dnia. Fantastyczne uczucie.
- Plastek
- Kontakt:
Powodzenia w taki razie; podjąłeś się trudnego zadania.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Bardzo przytomny facet, powodzenie się należy jak psu zupa.
- Plastek
- Kontakt:
Punk w końcu.byrgh pisze:Bardzo przytomny facet, powodzenie się należy jak psu zupa.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Prodi
- postuje jak opętany!
Plastek pisze:Powodzenia w taki razie; podjąłeś się trudnego zadania.
Dzięki panowie, przyda się :) Jednego tylko trochę żałuję w kontekście obowiązków rodzicielskich - że nie jestem te 10 lat młodszy:), no ale nie można mieć wszystkiego.byrgh pisze:Bardzo przytomny facet, powodzenie się należy jak psu zupa.
-
mógłbym napić się z tobą wódki. zdrowie córek.Prodi pisze:Hmm...Wyczuwam podstęp;) i pewnie powinienem próbować skonstruować jakąś przenikliwą ripostę, ale napiszę szczerze i z pełnym przekonaniem: chciałbym by mała miała szczęśliwe dzieciństwo a wydaje mi się, że czytanie może się do tego przyczynić :). Może to banał, ale póki co, niech tematyka będzie dostosowana do jej rozwoju emocjonalnego, "Chaos" czy "Pasażer" musi na razie poczekać;) Co do "wychowania córki na punka"....Brr, to upychanie na siłę swoim dzieciom osobistych szajb zawsze mnie śmieszyło i gardzę tym. Chciałbym by wyrosła na myślącą, zdolną do samokrytycyzmu, mającą swoje zdanie jednostkę - wyborów tego typu niech dokonuje sama, ja jej mam towarzyszyć a nie prowadzić całe życie za rękę. Taki jest plan a jak będzie? Zobaczymy :)Plastek pisze:Dwa pytania - czy wychowasz córkę na punka i czy wieczorne czytanie obejmuje lekturę "Pasażera" i "Chaosu w mojej głowie"?Prodi pisze:Cieszy mnie każdy dzień spędzony z moją półtoraroczną córką, patrzenie na to jak się rozwija, jakich nowych umiejętności z każdym miesiącem nabywa, a cowieczorna komenda: "tatuś! czitać!" kiedy zasiadamy na sofie i poczytuję jej jakieś krótkie bajki bądź oglądamy komiksy (Tytus rządzi!) jest stałym elementem, bez którego nie wyobrażam sobie dobrego zakończenia dnia. Fantastyczne uczucie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Castor
- weteran forumowych bitew
Czytanie dzieciom dobra sprawa, bo pomaga im w nauce mowy. Pierwszej córce czytaliśmy namiętnie, co przełożyło się na jej umiejętność mówienia. Gdy na świat przyszła druga córka, książki zastąpione zostały bajkami w telewizji, z wygody i braku czasu. No i z mową u niej jest tak kiepsko, że musimy korzystać z pomocy logopedy. Boje się powtórki przy najmłodszym synu i jak tylko mogę, wyłączam telewizor i łapie za wiersze Brzechwy.

- maciek z klanu
Ale nie czarujmy się rocznego dziecka do książki na długo nie przyciągniesz. Moja młoda jest bardzo ruchliwa i jedynie przy bajkach usiedzi w miarę spokojnie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Medard
Ale to chodzi o to, żeby czytać dwa lub trzy razy w tygodniu po 10 minut.maciek z klanu pisze:Ale nie czarujmy się rocznego dziecka do książki na długo nie przyciągniesz. Moja młoda jest bardzo ruchliwa i jedynie przy bajkach usiedzi w miarę spokojnie
Tyle wystarczy, poszerza się słownictwo,
uczy się wymowy i odmiany słów.
Die Welt ist meine Vorstellung.