TATUAŻE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
Re: TATUAŻE
Tatoo z Jesuskiem zawsze spoko.
- Mental
- weteran forumowych bitew
chętnie się dowiem jaki wpływ i jakie skłonności.Triceratops pisze: tatuaze maja wplyw na osobowosc i sklonnnosci do pewnych zachowan.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- Ubzdur
- w mackach Zła
To oczywiste- komórki mylnie odbierają zawarte w tuszu substancje jako mediatory kacheksji nowotworowej- w efekcie czego następuje wtórne wyniszczenie psychiczne ofiary, której organizm daje znać, że już pora do piachu.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Polak usunął sobie penisa i jądra. Teraz ma problemy zdrowotne i prosi internautów o pieniądze
https://www.wprost.pl/kraj/10143788/pol ... iadze.html" onclick="window.open(this.href);return false;
balbym sie naprawiac zeba w Maroku, a gosc pojechal do Meksyku na duzo powazniejszy zabieg i teraz zdziwienie, ze sa komplikacje i dej pieniondze - mam hora dupe :D
https://www.wprost.pl/kraj/10143788/pol ... iadze.html" onclick="window.open(this.href);return false;
balbym sie naprawiac zeba w Maroku, a gosc pojechal do Meksyku na duzo powazniejszy zabieg i teraz zdziwienie, ze sa komplikacje i dej pieniondze - mam hora dupe :D
Guilty of being right
- Medard
Tragifarsa.uglak pisze:Polak usunął sobie penisa i jądra. Teraz ma problemy zdrowotne i prosi internautów o pieniądze
Już nie wiem, czy to smutne, czy zabawne.
Hemoroidy mógł sobie zaleczyć przed zabiegiem. Penisa mógł ofiarować jako wotum do świątyni jakichś meksykańskich lokalnych bóstw.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Tania sensacja, ściema, chęć pokazania jakim to się jest awangardowcem/poszukiwaczem własnej ścieżki i tożsamości, skrajne przećpanie lub klasyczny skok na dynię z dachu wieży kościelnej.
Zasadniczo niewiele zachowań mnie rusza ale kurwa trzeba przyznać, że po tym świecie łazi sporo zjebanych umysłów. Mógł iść w jeszcze bardziej niedostepne rejony i po prostu wsadzić kule do maszynki do mielenia mięsa.
Onkologia jak jasny ch. czyli innymi słowy rokowania na wyleczenie zerowe, zalecenia, widły i piec.
Zasadniczo niewiele zachowań mnie rusza ale kurwa trzeba przyznać, że po tym świecie łazi sporo zjebanych umysłów. Mógł iść w jeszcze bardziej niedostepne rejony i po prostu wsadzić kule do maszynki do mielenia mięsa.
Onkologia jak jasny ch. czyli innymi słowy rokowania na wyleczenie zerowe, zalecenia, widły i piec.
Jebać żuli.
- Mental
kurwa, czyli niedługo pierdolnę sobie w łeb? żegnajcie koledzy z masterfula ;(Ubzdur pisze:To oczywiste- komórki mylnie odbierają zawarte w tuszu substancje jako mediatory kacheksji nowotworowej- w efekcie czego następuje wtórne wyniszczenie psychiczne ofiary, której organizm daje znać, że już pora do piachu.
- Ubzdur
- w mackach Zła
Odpowiem cytatemMental pisze:kurwa, czyli niedługo pierdolnę sobie w łeb? żegnajcie koledzy z masterfula ;(Ubzdur pisze:To oczywiste- komórki mylnie odbierają zawarte w tuszu substancje jako mediatory kacheksji nowotworowej- w efekcie czego następuje wtórne wyniszczenie psychiczne ofiary, której organizm daje znać, że już pora do piachu.
wolff pisze:Onkologia jak jasny ch. czyli innymi słowy rokowania na wyleczenie zerowe, zalecenia, widły i piec.
:)
- Hatefire
Mnie natomiast rozbiło to:uglak pisze:Polak usunął sobie penisa i jądra. Teraz ma problemy zdrowotne i prosi internautów o pieniądze
Naraz kurwa :-DMężczyzna pracuje samodzielnie jako psycholog, kosmetolog, tatuażysta, fryzjer a nawet piosenkarz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- pr0metheus
psycholog :D odcial sobie jadra i udziela porad ludziom. brzmi sensownie.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Ubzdur
- w mackach Zła
Tatuażysta- przypadek? Nie sondze ;)
- dzik
No i to jest prawdziwy człowiek renesansu. Brakuje jedynie - krawaty wiąże, usuwa ciąże :)Hatefire pisze:
Mnie natomiast rozbiło to:
Naraz kurwa :-DMężczyzna pracuje samodzielnie jako psycholog, kosmetolog, tatuażysta, fryzjer a nawet piosenkarz.
dobry kościół to kościół spalony
- Mental
no teraz to na pewno pierdolnę sobie w łeb ;((((Ubzdur pisze:Odpowiem cytatemMental pisze:kurwa, czyli niedługo pierdolnę sobie w łeb? żegnajcie koledzy z masterfula ;(Ubzdur pisze:To oczywiste- komórki mylnie odbierają zawarte w tuszu substancje jako mediatory kacheksji nowotworowej- w efekcie czego następuje wtórne wyniszczenie psychiczne ofiary, której organizm daje znać, że już pora do piachu.wolff pisze:Onkologia jak jasny ch. czyli innymi słowy rokowania na wyleczenie zerowe, zalecenia, widły i piec.
:)
edit:
no i chuj wasze teorie strzelił
https://www.antyradio.pl/Film/News/Zomb ... erci-24670" onclick="window.open(this.href);return false;
- TheDude
„Chcę być samowystarczalny” - wykastrowany człowiek węgielek :)
- Medard
Mental, wręcz przeciwnie, skoro nie popełnił samobója, to dysponował wyjątkowo niepełnosprawnym umysłem,
że nie pomyślał, że można wypaść.
Jednak opinia policji jak najbardziej prawdopodobna. Rodzina i znajomi,
mogą nie dopuszczać pewnych faktów.
że nie pomyślał, że można wypaść.
Jednak opinia policji jak najbardziej prawdopodobna. Rodzina i znajomi,
mogą nie dopuszczać pewnych faktów.
- Mental
Chyba nie sądzisz, że w którymkolwiek momencie pisałem poważnie?
- Medard
To ok,Mental pisze:Chyba nie sądzisz, że w którymkolwiek momencie pisałem poważnie?
dobrze, bo pewnie zombie boy słuchał Mansona w chwili śmierci.
Tak robią wszyscy samobóje.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Lukass
^ Nawet na tym chujowym zdjęciu widać retusz na całej długości napisu.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja prosty chlop ze wsi, w dodatku niedowidzacy, gdzie mi tam oceniac retusze i fotoszopy. Na szczescie inni potrafia.
woodpecker from space