Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: Złote Wary Masterfula 2006
Ale to przecież prawda - w obrębie twórczości Gateways to Annihilation może być królem nudy, bo to ich najsłabsza i najbardziej zachowawcza płyta. Oczywiście bardzo dobra, jeśli rozszerzymy obręb z ich twórczości na całą sceną metalową
- DST
- rasowy masterfulowicz
O ja pierdolę... Po lekturze Twoich postów naprawdę myślałem, że się znasz na muzyce (o ile nikt się teraz pod Ciebie nie podszywa).Maria Konopnicka pisze:Ale to przecież prawda - w obrębie twórczości Gateways to Annihilation może być królem nudy, bo to ich najsłabsza i najbardziej zachowawcza płyta. Oczywiście bardzo dobra, jeśli rozszerzymy obręb z ich twórczości na całą sceną metalową
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
+1Maria Konopnicka pisze:Ale to przecież prawda - w obrębie twórczości Gateways to Annihilation może być królem nudy, bo to ich najsłabsza i najbardziej zachowawcza płyta. Oczywiście bardzo dobra, jeśli rozszerzymy obręb z ich twórczości na całą sceną metalową
this is a land of wolves now
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Debil i pedał stulecia.Maria Konopnicka pisze:Ale to przecież prawda - w obrębie twórczości Gateways to Annihilation może być królem nudy, bo to ich najsłabsza i najbardziej zachowawcza płyta. Oczywiście bardzo dobra, jeśli rozszerzymy obręb z ich twórczości na całą sceną metalową
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- trup
musze kiedys posłuchać tego Morbid Angel. Od czego zacżąc?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Plastek
- Kontakt:
Od Illud Divinum Insanus.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- zaczyna szaleć
To już wiemy, napisz teraz o sobie coś nowego. :)Plastek pisze:Debil i pedał stulecia.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
To nie Marian. "Gateaways..." to obok 1ki i 2ki najlepszy MA. Powiedziałbym, że tak płodni w pomysły na granie nie byli ani wcześniej, ani później.DST pisze:O ja pierdolę... Po lekturze Twoich postów naprawdę myślałem, że się znasz na muzyce (o ile nikt się teraz pod Ciebie nie podszywa).Maria Konopnicka pisze:Ale to przecież prawda - w obrębie twórczości Gateways to Annihilation może być królem nudy, bo to ich najsłabsza i najbardziej zachowawcza płyta. Oczywiście bardzo dobra, jeśli rozszerzymy obręb z ich twórczości na całą sceną metalową
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- zaczyna szaleć
THIS.Lykantrop pisze:"Gateaways..." to obok 1ki i 2ki najlepszy MA.
-
F jest wprawdzie nieco lepsza, ale G również zajebista.
- Riven
- Kontakt:
a ja calkowicie rozumiem, ze G moze kogos nudzic. osobiscie bardzo ja lubie (mimo katastrofalnego brzmienia perkusji), ale na pewno nie jest to arcydzielo typu Formulas czy Blessed.
-
może. ja tam jestem bezkrytyczny wobec tego zespołu. nawet H bardzo lubię. tylko na I spuszczam zasłonę milczenia :)
- Riven
- Kontakt:
wlasnie z H musze sobie zrobic powtorke, bo czuje ze kompletnie tej plyty nie zrozumialem jak wyszla :).
I to nie jest album Morbid Angel , wiec nie ma problemu :). w takim swietle wychodzi na to, ze maja niemal bezbledna dyskografie (nie jestem fanem Domination ale nie odmowie jej wartosci)
I to nie jest album Morbid Angel , wiec nie ma problemu :). w takim swietle wychodzi na to, ze maja niemal bezbledna dyskografie (nie jestem fanem Domination ale nie odmowie jej wartosci)
-
MASA doskonałych riffów, no i perkusja, wiadomo... trzeba się tylko przebić przez to brzmienie, które mi już w tym momencie praktycznie nie przeszkadza.Riven pisze:wlasnie z H musze sobie zrobic powtorke, bo czuje ze kompletnie tej plyty nie zrozumialem jak wyszla :).
- Riven
- Kontakt:
Zapamietalem jeszcze wyjebiste, przestrzenne solowki. Dzis do obiadu poleci.
- Gore_Obsessed
- pr0metheus
To jest to, dzieki chlopacy!
i returnyossarian84 pisze:
Słuchaj no, chuju niemyty i cweluchu na eskimoskim żołdzie! Ja szanuję regulamin i staram się nikogo nie obrażać. Ale jeszcze raz coś mojego wyleci ze strony youtube (zwłaszcza przy kawałkach Pagan/NSWPWW), tylko dlatego, że lewe kutasy czasem nie potrafią na moje argumenty wystosować kontry - to na najbliższych Szatańskich Biesiadach popytam znajomych, bardziej wyrobionych magów i dowiem się, kim jesteś, a wtedy w hermetycznym kręgu usmażymy cię tepafonem (Sataniści ze Śląska i z Pomorza od pół roku są mi winni przysługę) i zapewniam: nie jesteś w stanie Nam się przeciwstawić, bo jesteś na to za głupi, jak też żadna metafizyczna siła nie jest w stanie stłumić takiej raz wyzwolonej Mocy. A jak nie, to się "zabawimy" z twoją rodziną żywą i martwą, ciebie samego W TYM WYMIARZE nie tykając. I co, kurwo, pójdziesz naskarżyć na Policję?! Haha, to pokaż mi najpierw paragraf zakazujący używania Czarnej Magii! A może twój ryj wykrzywia się teraz w ironicznym śmieszku debila negującego istnienie wyższego wymiaru egzystencji? Zapewniam cię, maluczki robaczku, że ten świat ISTNIEJE nawet bardziej realnie niż nasz ziemski oraz odrębne, elitarne prawa nim rządzące (fizyka kwantowa się kłania!), tak że żebyś się czasem kurwa nie zdziwił...
:DRiven pisze:Josi to taki lokalny pajac który zaraz to wszystko obroci w żart / będzie jeszcze bardziej wulgarny żeby udowodnić przed ludźmi którzy i tak mają go za spierdoline że nie przegrał gry. A przegrał, wstrzykujac sobie marihuanine.
niech to miejsce niebawem zniknie
-
Dobre, w jakim to temacie?
-
- weteran forumowych bitew
co tu się odpierdala
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- pr0metheus
WitchmasterNasum pisze:Dobre, w jakim to temacie?
niech to miejsce niebawem zniknie