Ja to sie boje takich nieobliczalnych przychlastów tracących kontakt z rzeczywistością.pr0metheus pisze:To jest to, dzieki chlopacy!yossarian84 pisze:
Słuchaj no, chuju niemyty i cweluchu na eskimoskim żołdzie! Ja szanuję regulamin i staram się nikogo nie obrażać. Ale jeszcze raz coś mojego wyleci ze strony youtube (zwłaszcza przy kawałkach Pagan/NSWPWW), tylko dlatego, że lewe kutasy czasem nie potrafią na moje argumenty wystosować kontry - to na najbliższych Szatańskich Biesiadach popytam znajomych, bardziej wyrobionych magów i dowiem się, kim jesteś, a wtedy w hermetycznym kręgu usmażymy cię tepafonem (Sataniści ze Śląska i z Pomorza od pół roku są mi winni przysługę) i zapewniam: nie jesteś w stanie Nam się przeciwstawić, bo jesteś na to za głupi, jak też żadna metafizyczna siła nie jest w stanie stłumić takiej raz wyzwolonej Mocy. A jak nie, to się "zabawimy" z twoją rodziną żywą i martwą, ciebie samego W TYM WYMIARZE nie tykając. I co, kurwo, pójdziesz naskarżyć na Policję?! Haha, to pokaż mi najpierw paragraf zakazujący używania Czarnej Magii! A może twój ryj wykrzywia się teraz w ironicznym śmieszku debila negującego istnienie wyższego wymiaru egzystencji? Zapewniam cię, maluczki robaczku, że ten świat ISTNIEJE nawet bardziej realnie niż nasz ziemski oraz odrębne, elitarne prawa nim rządzące (fizyka kwantowa się kłania!), tak że żebyś się czasem kurwa nie zdziwił...
Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Złote Wary Masterfula 2006
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdolę, zacytowałem jakiegos debila-brudasa z youtube, a przygłupy siedza i kminią "o yossarian się naćpał" :D :D :D Oj cięzko jest z umysłami, ciężko.
-
- weteran forumowych bitew
No tak, kontekst bez dwóch zdań wskazywał, że jest to cytat jakiegoś komentarza z jewtube. Jacy ci metalowcy gópi.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Po samym stylu wypowiedzi było widać przecież, że to nie yossi ;d
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
A jak przeczytałeś fragment "ale jeszcze raz coś mojego wyleci ze strony youtube (zwłaszcza przy kawałkach Pagan/NSWPWW)", to w twoim umyśle nie pojawiła się myśl "ej ten pojeb chyba kogoś cytuje"?kenediusze pisze:No tak, kontekst bez dwóch zdań wskazywał, że jest to cytat jakiegoś komentarza z jewtube. Jacy ci metalowcy gópi.
- Dragazes
- w mackach Zła
Brzmi jak metalowcowa wersja copypasty rozumu i godności człowieka.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Stoigniew
pr0metheus pisze:To jest to, dzieki chlopacy!yossarian84 pisze:
Słuchaj no, chuju niemyty i cweluchu na eskimoskim żołdzie! Ja szanuję regulamin i staram się nikogo nie obrażać. Ale jeszcze raz coś mojego wyleci ze strony youtube (zwłaszcza przy kawałkach Pagan/NSWPWW), tylko dlatego, że lewe kutasy czasem nie potrafią na moje argumenty wystosować kontry - to na najbliższych Szatańskich Biesiadach popytam znajomych, bardziej wyrobionych magów i dowiem się, kim jesteś, a wtedy w hermetycznym kręgu usmażymy cię tepafonem (Sataniści ze Śląska i z Pomorza od pół roku są mi winni przysługę) i zapewniam: nie jesteś w stanie Nam się przeciwstawić, bo jesteś na to za głupi, jak też żadna metafizyczna siła nie jest w stanie stłumić takiej raz wyzwolonej Mocy. A jak nie, to się "zabawimy" z twoją rodziną żywą i martwą, ciebie samego W TYM WYMIARZE nie tykając. I co, kurwo, pójdziesz naskarżyć na Policję?! Haha, to pokaż mi najpierw paragraf zakazujący używania Czarnej Magii! A może twój ryj wykrzywia się teraz w ironicznym śmieszku debila negującego istnienie wyższego wymiaru egzystencji? Zapewniam cię, maluczki robaczku, że ten świat ISTNIEJE nawet bardziej realnie niż nasz ziemski oraz odrębne, elitarne prawa nim rządzące (fizyka kwantowa się kłania!), tak że żebyś się czasem kurwa nie zdziwił...
o kurwa !!
wszak mamy helowen :):):):):):):):):):)
jest moc :D
co to kurwa jest TEPAFON ??????????????????
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tepafon? Pewnie jakiś miks telefonu i tamponu, ale ja sie nie znam....
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Przecież to kielecki kolega yusego:)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nie znam żadnego tepafona
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Anagram od patefon.Stoigniew pisze:co to kurwa jest TEPAFON ??????????????????

"og" albo "ov". Do kurwy ciężkiej. Trzymaj pan poziom dowcipu na forum (e).mysticcum pisze:Anagram od patefon.Stoigniew pisze:co to kurwa jest TEPAFON ??????????????????
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Forum nie jest po to by się śmiać jak pozerzy, którzy się cieszą, że żyją!!!!!11
Nie masz życia? Kolego. Tak jak ja?
To proszę, całe stado Złotych War...Nawet w pewnym momencie moją gębę widać.
[youtube][/youtube]
To proszę, całe stado Złotych War...Nawet w pewnym momencie moją gębę widać.
[youtube][/youtube]
-
ano. od razu się zorientowałem, że to jakiś cytatNerwowy pisze:Po samym stylu wypowiedzi było widać przecież, że to nie yossi ;d
- Harlequin
Teflonu :)Nasum pisze:Tepafon? Pewnie jakiś miks telefonu i tamponu, ale ja sie nie znam....
- longinus696
http://screenagers.pl/index.php?service ... ow&id=2610" onclick="window.open(this.href);return false;
Recka nowego Run the Jewels. Nie wiedziałem gdzie wrzucić, ale ten temat chyba jest najwłaściwszy. Chodzi o ten fragment:
Recka nowego Run the Jewels. Nie wiedziałem gdzie wrzucić, ale ten temat chyba jest najwłaściwszy. Chodzi o ten fragment:
Złote Wary dekady, może nie Masterfula, bo to nikt stąd, ale ogólnie rozumianej krytyki muzycznej.Katarzyna Walas pisze:Oklaski należą się też za brawurowe inspiracje i mam tu na myśli głównie Rage Against The Machine. Dla mnie ten zespół zawsze, nawet w latach głębokiego gimnazjum, był gdzieś obok System Of A Down i Nine Inch Nails synonimem niewybaczalnego obciachu. A tu proszę, chłopaki nie dość, że umieją wyciągnąć z żenującej dyskografii RATM interesujące elementy i ułożyć je w taki sposób, żeby nie tyle nie raziły, co powodowały autentyczny entuzjazm, to jeszcze zapraszają do współpracy Zacha de La Rocha. Posunięcie bardzo odważne i ryzykowne, ale ku mojemu zaskoczeniu kawałek z jego udziałem wcale nie wypada źle. Trust me, I’m a doctor.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Riven
- Kontakt:
-
- weteran forumowych bitew
Jak jestem fanem kobiet, to nie spotkałem jeszcze żadnej która potrafiłaby z sensem powiedzieć/napisać coś o muzyce.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- manieczki
a ja?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;