Masa mode ON ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- PIoChuUu
- rozkręca się
Re: Masa mode ON ;)
Kiedyś sami naturale hehe no, a teraz jest jak jest.
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
Frankie Teardrop
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sport to smierc
https://www.sfd.pl/art/Fitplota/Nie_%C5 ... a2545.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sfd.pl/art/Fitplota/Nie_%C5 ... a2545.html" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Nie jest tajemnicą, że w tej branży sporo wiary się mocno szprycuje co dla mnie jest zaprzeczeniem sportu. Trening bez wspomagaczy, powoli i do celu, tak ja to akurat widzę.
Jebać żuli.
- Triceratops
No Poliquin byl milosnikiem pchana w siebie ton supli, omeg, i roznych polepszaczy zycia.
woodpecker from space
- Triceratops
Sport to niezdrowie :/
https://www.sfd.pl/art/Fitplota/Nie_%C5 ... a2688.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sfd.pl/art/Fitplota/Nie_%C5 ... a2688.html" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
-
- postuje jak opętany!
TRÓJBÓJ SIŁOWY - piękna dyscyplina sportu, niestety spierdolona przez fakt zezwalania na używanie na zawodach tzw. ''sprzętu'', czyli koszulek, kostiumów i bandaży nakolanowych, znacząco poprawiających wyniki, ale sprawiających, że zmagania trójbojowe stają sie raczej konkurenją w wykorzystaniu kostiumów, a nie konkurencją sprawdzającą czystą siłę. Na szczęście, organizuje się także mistrzostwa bez tego dziadostwa i wtedy nazywa się to ''trójbojem siłowym klasycznym''. Tylko trójbój bez ''sprzętu'' jest dyscypliną wartą, aby się w nią zaangażować i takim bezsprzętowym trójbojem sam się swego czasu zajmowałem. Udało mi się dojść do całkiem niezłych wyników 200+140+245 kg w kategorii wówczas do 82.5 kg. To pestka, bardziej lubię się chwalić tym, że jeden z moich klubowych kolegów został MISTRZEM ŚWIATA najbardziej prestiżowej federacji, czyli IPF w najwyższej kategorii wagowej - powyżej 125 kg, ale to już w mistrzostwach ze ''sprzętem'' w RPA w 2010 r. Wspaniały zawodnik i człowiek, kto poszuka ten znajdzie jego nazwisko.Triceratops pisze:Sport to niezdrowie :/
In God We Trust
- wolff
- rasowy masterfulowicz
" onclick="window.open(this.href);return false;
Klimat qlt eternal no i widać, że jest forma zacna.
Jebać żuli.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
wolff pisze:
jebaniutki ladnie cisnie
niech to miejsce niebawem zniknie
- wolff
- rasowy masterfulowicz
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobry harpagan, fajna forma. Idealny przykład, że w "norach" najlepiej załapać formę. Zresztą, sam od lat na kwadracie cisnę i nie widze powrotu na siłkę.
Dobry harpagan, fajna forma. Idealny przykład, że w "norach" najlepiej załapać formę. Zresztą, sam od lat na kwadracie cisnę i nie widze powrotu na siłkę.
32 na stronie , ładny ciężar choć wiadomo, że to nie jest najistotniejsze.pr0metheus pisze:
jebaniutki ladnie cisnie
Jebać żuli.
- Triceratops
Fajna miejscowa, ale cwiczenia w rekawiczkach nie pochwalam
woodpecker from space
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Wyjebałeś wiadro bimbru czy jak?
Rękawiczki muszą być, ja ćwiczę w rowerowych TechTexach, lepiej być skomentował te 32 a nie moda na siłce.
Rękawiczki muszą być, ja ćwiczę w rowerowych TechTexach, lepiej być skomentował te 32 a nie moda na siłce.
Jebać żuli.
- Triceratops
Rekawice, frotki itp gadzety sa dobre w silowniach dla modnych chlopcow, uzywanie rekawiczek to blokada jednej ze sciezek neuronalnych w komunikacji czuciowej na linii miesnie-mozg a co za tym idzie spowolnienie postepow. Np ciezarowcy albo miotacze nie cwiczcza w rekawiczkach, bo o tym dobrze wiedza.
woodpecker from space
- wolff
- rasowy masterfulowicz
hahah toś dojebał, skąd to info? Ja pierdole Tric, lepiej byś nadmienił coś o treningach przedwiosennych miast pierdolić takie czerstwe kocopoły.
Jebać żuli.
-
- rasowy masterfulowicz
Odciski od sztangi kult eternal, a nie jakieś rękawiczki. Jak machasz zarzut to też robisz w kondonach na łapach? :)wolff pisze:Wyjebałeś wiadro bimbru czy jak?
Czucie gryfu i ciężaru to podstawa, a tego nie wyćwiczysz opatulony w szmaty. To IMO taka sama zabawka jak poduszka na plecy przy przysiadach. No można, ale to daje -5 do siły i + 20 do bycia samcem betą ;)
Kolo ciśnie nieźle, choć te 32 x 6 to pierwsza seria, więc bez podniet, bo ciekawe jak skończył, a nie jak otworzył.
Na tym drugim filmiku już gościa widac lepiej i tu faktycznie, jak na kogoś w wieku 40+ zdaje się to i skórę ma elastyczną i bez obwisów i brzuch dobrze pocięty. Widać, że sam wszystko wypracował bez skrótów.
- Triceratops
Otoz to, zgadzam sie z kol Pelsonem w 100%, tak ogolnie to mialem ochote napisac, ze rekawiczki sa dla pedalow. Poza tym nie wyobrazam sobie robienia czegokolwiek kettlami w rekawiczkach, tam czucie jest jeszcze istotniejsze, inna sprawa, ze po miesiacu snatchow albo pressow ma sie skore twarda jak kamien.Pelson pisze:Odciski od sztangi kult eternal, a nie jakieś rękawiczki. Jak machasz zarzut to też robisz w kondonach na łapach? :)
Czucie gryfu i ciężaru to podstawa, a tego nie wyćwiczysz opatulony w szmaty. To IMO taka sama zabawka jak poduszka na plecy przy przysiadach. No można, ale to daje -5 do siły i + 20 do bycia samcem betą ;)
woodpecker from space
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Pomijając kwestię pedałów do których nie mam awersu, ćwiczę w rękawiczkach (rowerowych) bo mam najzwyczajniej w świecie delikatne dłonie. Czy to również podchodzi pod pedalstwo znawcy?
Jebać żuli.
- Triceratops
To nie sa kocopoly tylko podstawy treningu silowego. Jako amator mozesz miec na to wyjebane, dla zawodowcow kazdy % zysku jest istotny a czucie i polaczenie neuronalne mozg-miesnie to istotna kwestia. Widziales kiedys ciezarowca, miotacza, oszczepnika, gimnastyka itp cwiczacego w rekawiczkach?wolff pisze:hahah toś dojebał, skąd to info? Ja pierdole Tric, lepiej byś nadmienił coś o treningach przedwiosennych miast pierdolić takie czerstwe kocopoły.
Kazdy ma delikatne dlonie zanim nie zacznie targac zelaza. No chyba, ze na pianinie grasz po treningach to rozumiem.wolff pisze:Pomijając kwestię pedałów do których nie mam awersu, ćwiczę w rękawiczkach (rowerowych) bo mam najzwyczajniej w świecie delikatne dłonie. Czy to również podchodzi pod pedalstwo znawcy?
Ja np cwicze bez rekawic nawet w najwieksze mrozy a na moim strychu w zimie potrafi niezle pizgac.
woodpecker from space
Kurcze. Byłem przekonany, że łapy wyrabiają się od łopaty, siekiery i taczek. Tymczasem takie zaskoczenie. W tym momencie takie pytanie do fachowców. Jest u mnie w pracy gościu. Budowa atletyczna, taki byczek ze siłowni. Tymczasem boję się mu podawać rękę, bo za każdym razem mam wrażenie, że w trakcie uścisku jego dłoń pęknie i wyleje się z niego wanna wody. O co chodzi? Gdzie jest pułapka?
-
- rasowy masterfulowicz
Ale próbowałeś to zmienić, czy też tę delikatność dostałeś gratis aż do trumny? :)wolff pisze: ćwiczę w rękawiczkach (rowerowych) bo mam najzwyczajniej w świecie delikatne dłonie.
Jak kolega Tricepartos słuszne lewi, zarzut, rwanie i magnezja i za chwilę masz dłonie na widok których kobiety same pozwalają Ci zagrać solówkę na clitorisie.