a tobie co ? :Dtwoja_stara_trotzky pisze:aha masa ok w sumie :DDDD535 pisze:[V] pisze:aha.
Bożyszcze nastolatek i norweskiej sceny...
Osobowość roku 2011
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Osobowość roku 2011
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
nic, w życiu bym ich sobie na półce nie postawił, ale na każdej imprezie ze łzami wzruszenia w oczach przyjmuję fakt odpalenia przez kogoś np. Take on Me czy The Sun Always... :D
i nie chcę tego klasyka :D
i nie chcę tego klasyka :D
- Triceratops
Bron boze! co by sobie koledzy pomysleli! Towarzyski niefarttwoja_stara_trotzky pisze:nic, w życiu bym ich sobie na półce nie postawił,
Filtruj dalej dupa a nie sercem, za 2 lata znowu beda wielkie wyprzedaze :Dtwoja_stara_trotzky pisze: ale na każdej imprezie ze łzami wzruszenia w oczach przyjmuję fakt odpalenia przez kogoś np. Take on Me czy The Sun Always... :D
Tak jak myslalem, zadne tam klasyki tylko pewnie nowe nile i immolation to beda te klasyki. No nic, dorosniesz-zrozumiesz ale ja jej juz nie bede mial.twoja_stara_trotzky pisze:i nie chcę tego klasyka :D
woodpecker from space
- COFFIN
W związku z powrotem, głos na założyciela najlepszych tematów o kapelkach prosto z dupy ;)
'Come the Blessed Madness'
- twoja_stara_trotzky
hahaha, to nie on, to jego kuzyn :Dtwoja_stara_trotzky pisze:a ktoś wie, kim był Brzachwo, bo mam pewne podejrzenia, ale... R J. M?
lol
A ja właśnie w przypadku niektórych płyt nawet dla tych trzech razy na dziesięć lat lubię je mieć. W tym roku naszło mnie na Ironów i przesłuchałem sobie całą ich dyskografię. Przejrzałem książeczki, przeczytałem teksty. Jakoś chujowo bym się czuł jakby mi którejś brakowało.evildead pisze:U mnie to nawet nie tyle kwestia kasy, co przydatności - dość szybko dałem sobie siana z tzw. kompletowaniem kolekcji bo nie chcę słuchania muzyki zamienić w zbieranie znaczków. Na chuj mi The Number Of The Beast na CD, skoro od 10 lat przesłuchałem to może ze 3 razy?
Czyli dokładnie tak jak ja. :)evildead pisze:Kupuję tylko to co ma szansę regularnie zakręcić się w odtwarzaczu, czy to nowości, czy to klasyka.
Pytanie czy był sobą kiedyś, czy jest nim teraz. :))) A może udawał i kiedyś i teraz udaje? :) Ech, ten internet... tak łatwo oceniać w nim ludzi, tworzyć sobie jakieś osobowościowe rysy, sympatie i antypatie, a wszystko tak naprawdę gówno warte i przypomina zachowanie 12-letnich dziewczynek zakochujących się w chłopakach z plakatów zamieszczanych w BRAVO. Dlatego ja zagłosowałem na kogoś kogo znam - wiem, że jest inteligentny, błyskotliwy i zawsze mogę na niego liczyć. :)))Drone pisze:Zagłosowałem z czystym sumieniem na Mariana. Podoba mi się jego nowa inkarnacja, tj. Maria Konopnicka w wersji 2.0. Zniknął gdzieś żonglujący stosami zafoliowanych płyt, arogancki i krewki karateka z podwarszawskich przedmieść, a na jego miejscu pojawił się wyważony meloman, obyty i kulturalny, pobłażliwy i wyrozumiały dla własnych oraz cudzych słabości. Tak trzymać!
- Riven
- Kontakt:
- maciek z klanu
- nicram
Godny następca Łólfkana, bo nawet nowa inkarnacja Łólfa nie dorównuje jemu samemu. :-)
all the monsters will break your heart
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Widzę że przybyło parę głosów na Drone, dołożyłem też swój bo brakuje mi go na tym forum.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Loathe
- postuje jak opętany!
Nie pisz tak, bo przeczyta to 'z partyzanta' i pomyśli, że ktoś go tutaj lubił. ;)
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- maciek z klanu
Wg mnie zefir to tez wolf.nicram pisze:Godny następca Łólfkana, bo nawet nowa inkarnacja Łólfa nie dorównuje jemu samemu. :-)maciek z klanu pisze:Zephyrous
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Góral
- w mackach Zła
Przecież to oczywiste.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
według mnie zefir to nie wolf. głosuję na Drona.
komu jak komu, ale tobie w tej sprawie można wierzyć ;)Pöstmörtem pisze:według mnie zefir to nie wolf.
- manieczki
ale kręcicie karuzelą :D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
W tej konkurencji wynik może być tylko jeden. Bezdyskusyjne dwa pierwsze równorzędne miejsca, a potem długo, długo, długo nic.
I słowa "nie będzie niczego" brzmią niczym proroctwo. Trzeba będzie jakieś nagrody ufundować. Ja proponuję wręczyć laureatom
po worku gnijących ziemniaków, zwanych także kartoflami, względnie pyrami.

I słowa "nie będzie niczego" brzmią niczym proroctwo. Trzeba będzie jakieś nagrody ufundować. Ja proponuję wręczyć laureatom
po worku gnijących ziemniaków, zwanych także kartoflami, względnie pyrami.

- twoja_stara_trotzky
:DDDD
- longinus696
- zahartowany metalizator
Dziwaczna ta ankieta. Jakiś Castor i Wolfkhan, którego praktycznie nie kojarzę i który chyba niczego rozsądnego o muzyce nie napisał, zamiast [V] i Skauta - dwóch starych wyjadaczy. Jakiś Maleficio, który strzela posta w temacie Allegro, zamiast maniaka takiego jak Riven, który robi sporo pozytywnego zamieszania. Bida.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;