szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- empir
- zahartowany metalizator
Re: szmaty dla facetów
ale nikt mu nie każe zastępować korony cierniowej bananową ;)
No coś w ten deseń. Czasem można się też przebrać za metalowca.twoja_stara_trotzky pisze:macie problemy generalnie :D
przecież normalne jest, że inne buty człowiek do pracy ubiera, a inne jak na imprezę idzie. jeszcze inne, jak z psem do lasu biegnie. to samo z całym strojem.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
+1Conflagrator pisze:No coś w ten deseń. Czasem można się też przebrać za metalowca.twoja_stara_trotzky pisze:macie problemy generalnie :D
przecież normalne jest, że inne buty człowiek do pracy ubiera, a inne jak na imprezę idzie. jeszcze inne, jak z psem do lasu biegnie. to samo z całym strojem.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Kilka lat temu wypatrzyłem w sklepie ecco klapki. Design jak marzenie ale i cena mocno z dupy była - coś koło 3 stów - jak dla mnie za klapki to dużo za dużo. Chorowałem na nie kawał czasu, w końcu odżałowałem kasę i kupiłem. Chodzę w nich do dziś. Przeżyły X pijackich powrotów do domu - zdarzało się, że miałem stopy zmasakrowane od obijania o krawężniki a klapki były całe. O wygodzie nawet nie ma co pisać - są jak druga skóra. Niestety, jest to dość stary model i nie znalazłem jego zdjęć w necie. Teraz zupełnie inaczej [nomen omen] podchodzę do butów ecco. Nadal uważam, że są przechuj drogie, ale z każdym razem jak zakładam swoje klapki myślę, że gdy te dożyją swoich dni, odżałuje kasę na kolejne.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
antek_cryst pisze: ale z każdym razem jak zakładam swoje klapki myślę, że gdy te dożyją swoich dni, odżałuje kasę na kolejne.
Nie wiem czemu w pierwszej chwili spodziewałem sie puenty w stylu - "...gdy te dożyją swoich dni, okaże się że to też kres moich".
O wiele bardziej uwypukliło by to ich nieprzeciętną trwałość, nawet gdyby było to zdanie mocno przesadzone.
-
- rasowy masterfulowicz
A z innej beczki - jaka jest największa kwota, jaką wydaliście na ciucha i co to było? :D
HAILSA!!!!!
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
A co, pamiętnik piszesz?
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
To Ci powiem że raz kupiłem płaszcz za tysia. I raz garniak za półtora. I wczoraj koszulkę Rotting Christ za 59 :D
Give birth to something dead
-
Raczej donos do urzędu skarbowego;-)Morph pisze:A co, pamiętnik piszesz?
-
- rasowy masterfulowicz
-
A nie mówiłem?:D
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
myślę, że spokojnie mogliby ten model takim zdaniem reklamować ;)Nasum pisze:Nie wiem czemu w pierwszej chwili spodziewałem sie puenty w stylu - "...gdy te dożyją swoich dni, okaże się że to też kres moich".antek_cryst pisze: ale z każdym razem jak zakładam swoje klapki myślę, że gdy te dożyją swoich dni, odżałuje kasę na kolejne.
O wiele bardziej uwypukliło by to ich nieprzeciętną trwałość, nawet gdyby było to zdanie mocno przesadzone.
Sam się dziwię, że przetrwały aż tyle i jestem 100% pewien, że prędzej je zgubię po pijaku ( w czym mam już pewne doświadczenie ) niż zajeżdżę na śmierć.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
Zrób dobry opis i wrzuć na allegro od 1zł. Taki rarytas może mieć wzięcie.
-
- weteran forumowych bitew
akurat Bambi wkleja jedne z lepszych swiatowych marek, a że w Polsce mniej znanych to juz inna sprawa.dobry temat V choc szkoda ,ze ci go zasmiecą.Kurt pisze:Widzę po postach Bambiego, całe tony wręcz szydery ;)
No tak, taki poważny temat a my tutaj śmichy-chichy sobie urządzamy.
-
oczywiste jest ,że garnitur.jak wiemy może kosztować od powiedzmy 500 zł do ........................no i tu raczej dowolnośc dośc duza.za garnitur ze sklepu nie wydałem jeszcze więcej niż 2500 zł , bo za więcej to juz można sobie uszyc.Bambi pisze:A z innej beczki - jaka jest największa kwota, jaką wydaliście na ciucha i co to było? :D
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Coś Ty? Wiesz co to jest kpina?kakademona pisze:akurat Bambi wkleja jedne z lepszych swiatowych marek, a że w Polsce mniej znanych to juz inna sprawa.dobry temat V choc szkoda ,ze ci go zasmiecą.Kurt pisze:Widzę po postach Bambiego, całe tony wręcz szydery ;)
The madness and the damage done.
-
eh to żaden przytyk z mojej strony do nikogo.zakładam ,że temat miał być poważny.na tej zasadzie to mało który temat jest tutaj poważny bo jak niby poważnym określić rozmowy o gotowaniu, jedzeniu, piciu, motoryzacji, filmach,muzyce....przeciez to nie są sprawy ostateczne.Karkasonne pisze:No tak, taki poważny temat a my tutaj śmichy-chichy sobie urządzamy.
-
nie , ale zaraz sprawdze w google.Kurt pisze:Coś Ty? Wiesz co to jest kpina?kakademona pisze:akurat Bambi wkleja jedne z lepszych swiatowych marek, a że w Polsce mniej znanych to juz inna sprawa.dobry temat V choc szkoda ,ze ci go zasmiecą.Kurt pisze:Widzę po postach Bambiego, całe tony wręcz szydery ;)