Mam dziś urodziny!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: Mam dziś urodziny!
Cheers!
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- ultravox
Dzięki!Nasum pisze:ultravox pisze:Tego samego dnia się urodziliśmy.morbid pisze:23.11.1977
To najlepszego!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No to dzisiaj mam urodziny ja ;-) Jak otworzę Ballantinesa to pierwszy łyk będzie za Masterfula hehehe
- ultravox
Zatem wszystkiego najlepszego! Ile latek stuknęło?
- manieczki
Dla wszystkich masterfulowiczów obchodzących urodziny w miesiącu MAJ.
[youtube][/youtube]
Ja występuje, Plastek kręcił.
[youtube][/youtube]
Ja występuje, Plastek kręcił.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
I tu też
Weselmy się, weselmy się i radujmy się nim i radujmy się nim. Oto jest dzień, oto jest dzień, który dał nam Pan, który dał nam Pan!
[youtube][/youtube]
Może Pan Prezydent elekt też by zaśpiewał dla Pana Adama piosenkę tak jak z Arką Noego?
nic to, może jutro bardziej ambitnie będzie, bo przez tego łobuza blindfolda nie mogę się na niczym skupić, a po polikach leci woda słona...
Odmeldowuje się. Elo

Weselmy się, weselmy się i radujmy się nim i radujmy się nim. Oto jest dzień, oto jest dzień, który dał nam Pan, który dał nam Pan!
[youtube][/youtube]
Może Pan Prezydent elekt też by zaśpiewał dla Pana Adama piosenkę tak jak z Arką Noego?
nic to, może jutro bardziej ambitnie będzie, bo przez tego łobuza blindfolda nie mogę się na niczym skupić, a po polikach leci woda słona...
Odmeldowuje się. Elo

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- mistrz forumowej ceremonii
33 lata dzisiaj.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- nicram
O to Ty jeszcze młodziutki jesteś. Fajnie masz. :-) Wszystkiego dobrego!
all the monsters will break your heart
-
taki młody stary chuj;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Najlepszego i Twoje zdrowie Paniczu .
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- pr0metheus
Heh, a ja wczoraj:)[V] pisze:33 lata dzisiaj.
niech to miejsce niebawem zniknie
-
dzięki Panowie,zdrowie!
albo:SLAYER KURWA !
albo:SLAYER KURWA !
- Harlequin
Krystusowy wiek. A Kszysz na czole wypalony jest?
- SATYROS
- w mackach Zła
Najlepszego!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Castor
- weteran forumowych bitew
Brawo. Pewnie niewielu z zasłużonych użytkowników, zdobyłoby się na tak bezpośrednią deklarację...Zawsze mi się podobałeś...synu. Masz tu prezent od ojca. Może w końcu usłyszysz tam te własciwe paradiselosty i krwisty death metal pozbawiony zabawnnych lateksów z pentosem...Zdrowie.[V] pisze:33 lata dzisiaj.
[youtube][/youtube]
- Kurwaćukoglu
- postuje jak opętany!
DUUUŻO ZDROWIA, Panowie :) ! .
"Nigdy nie rozumiałem metalu" -
Baha Kurwaćukoglu
Baha Kurwaćukoglu
- manieczki
Specjalnie czekalem do konca wczorajszego dnia.... Niestety musze to napisac: wstyd mi za Was i to bardzo... nie jestem w stanie slowami opisac jak na dzien dzisiejszy Wami gardze :|
Rozumiem gdyby solenizant wspomnial/napisal, ze bedzie obchodzil urodziny czwartego(4) wrzesnia w temacie o niskim poziomie wyswietlen, ale jesli wystukal na klawiaturze o tym wydarzeniu w aktualnie jednym z najczesciej odwiedzanych watkow na forume to Wasi rodzice powinni sie wstydzic, ze nie potrafili Was wychowac na kulturalnych ludzi :|
Paniczu Sybir z ratzji, ze Sowenka nie dala rady wyslac Ci najwazniejszego prezentu urodzinowego na czas zastanawiam sie BARDZO powaznie nad wyczyszczeniem Ci karty u mnie (na dzien dzisiejszy jestes skreslony z powodu braku szanowania mojej osoby oraz dodatkowo jeszcze wiekszy wstyd powinien okryc Cie na wielki z powodu pisania o rzekomym szacunku do mnie, ktory okazal sie byc FALSZYWY).
Najlepszego!
PS. Zazdraszczam:: https://pl.wikipedia.org/wiki/4_wrze%C5 ... i_si.C4.99" onclick="window.open(this.href);return false;
Wole nie sprawdzac kto sie urodzil w dzien mojego poczecia, bo pewno beda to jakies gownojednostki nie wspominajac o personach typu Trynkiewicz, Wesolowski i inny o ktorych nikt nawet nie wspomina i nigdy nie wspomni :|
Rozumiem gdyby solenizant wspomnial/napisal, ze bedzie obchodzil urodziny czwartego(4) wrzesnia w temacie o niskim poziomie wyswietlen, ale jesli wystukal na klawiaturze o tym wydarzeniu w aktualnie jednym z najczesciej odwiedzanych watkow na forume to Wasi rodzice powinni sie wstydzic, ze nie potrafili Was wychowac na kulturalnych ludzi :|
Paniczu Sybir z ratzji, ze Sowenka nie dala rady wyslac Ci najwazniejszego prezentu urodzinowego na czas zastanawiam sie BARDZO powaznie nad wyczyszczeniem Ci karty u mnie (na dzien dzisiejszy jestes skreslony z powodu braku szanowania mojej osoby oraz dodatkowo jeszcze wiekszy wstyd powinien okryc Cie na wielki z powodu pisania o rzekomym szacunku do mnie, ktory okazal sie byc FALSZYWY).
Najlepszego!
PS. Zazdraszczam:: https://pl.wikipedia.org/wiki/4_wrze%C5 ... i_si.C4.99" onclick="window.open(this.href);return false;
Wole nie sprawdzac kto sie urodzil w dzien mojego poczecia, bo pewno beda to jakies gownojednostki nie wspominajac o personach typu Trynkiewicz, Wesolowski i inny o ktorych nikt nawet nie wspomina i nigdy nie wspomni :|