Rozumiem, że jak oglądasz dobry horror, to jesteś przekonany, że np główny aktor żyje tym, co robi w filmie. Ok. Niektóre rodzaje muzyki niosą ze sobą takie, a nie inne treści i chyba nic nowego w tym temacie. Bawi mnie to oburzenie, szczególnie tutaj, w tym miejscu.[V] pisze:to by była dopiero kpina,poza tym ostatnia płyta to kał. Ale zajrzyjmy za kurtynę,fajnie byłoby zabić dziecko dla diabła? no przecież cdg taki fajny nowy koszul ma? jak ty to odbierasz?COFFIN pisze:Ale jakby znany listonosz pomalował mordę znowu i ogłosił powrót do korzeni, to byś popuścił, no nie?:D
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
'Come the Blessed Madness'
-
Wydaje mi się,że spłycasz temat porównując to do horroru który ma wywolac określony efekt ale wiadomo,że jest to fake. W przypadku cdg nie sądzę aby towarzyszył temu ludyczny,zabawowy aspekt.CI ludzie podchodzą chyba do tego z śmiertelną powagą,co nie wzbudza bynajmniej mojego oburzenia tylko rozbudza zainteresowanie ich kondycją psychiczną.COFFIN pisze:Rozumiem, że jak oglądasz dobry horror, to jesteś przekonany, że np główny aktor żyje tym, co robi w filmie. Ok. Niektóre rodzaje muzyki niosą ze sobą takie, a nie inne treści i chyba nic nowego w tym temacie. Bawi mnie to oburzenie, szczególnie tutaj, w tym miejscu.[V] pisze:to by była dopiero kpina,poza tym ostatnia płyta to kał. Ale zajrzyjmy za kurtynę,fajnie byłoby zabić dziecko dla diabła? no przecież cdg taki fajny nowy koszul ma? jak ty to odbierasz?COFFIN pisze:Ale jakby znany listonosz pomalował mordę znowu i ogłosił powrót do korzeni, to byś popuścił, no nie?:D
Zakładając,że na serio są ambasadorami takich treści,pytam jeszcze raz; Zabijanie dzieci dla diabła jest ok czy nie?
Ostatnio zmieniony 30-09-2018, 22:26 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lucek
- weteran forumowych bitew
zabijanie głupich ludzi na pewno jak najbardziej ok
- COFFIN
Zastanawiam się czasem dlaczego równie ambitnie nie analizujesz tekstów i ogólnie rzecz biorąc, otoczki co niektórych kapel. Odpowiedź wydaje mi się prosta. Co do Twojego pytania - taka, a nie inna konwencja, jak najbardziej pasująca do samej muzyki. Chyba trochę śmiesznie by było, gdyby śpiewali o miłości na skłotach, której jak widać tutaj niektórym brakuje.[V] pisze:
Wydaje mi się,że spłycasz temat porównując to do horroru który ma wywolac określony efekt ale wiadomo,że jest to fake. W przypadku cdg nie sądzę aby towarzyszył temu ludyczny,zabawowy aspekt.CI ludzie podchodzą chyba do tego z śmiertelną powagą,co nie wzbudza bynajmniej mojego oburzenia tylko rozbudza zainteresowanie ich kondycją psychiczną.
Zakładając,że na serio są ambasadorami takich treści,pytam jeszcze raz; Zabijanie dzieci dla diabła jest ok czy nie?
-
Ale wiele kapel która słucham ma idiotyczne teksty, obracają sie one wokół określonej konwencji i to ma służyć rozrywce nic więcej. Wydaje mi się,że kolesie pokroju CDG wciagają to jednak na inny poziom i są w tym śmiertelnie poważni, tu pojawia się moje pytanie jak ty sie z tym czujesz. Słuchasz Slayer czy King Diamond i wiesz ,że to farsa, teatr.Ale jeśli ktoś to bierze dosłownie to co o tym sądzić?COFFIN pisze:Zastanawiam się czasem dlaczego równie ambitnie nie analizujesz tekstów i ogólnie rzecz biorąc, otoczki co niektórych kapel. Odpowiedź wydaje mi się prosta. Co do Twojego pytania - taka, a nie inna konwencja, jak najbardziej pasująca do samej muzyki. Chyba trochę śmiesznie by było, gdyby śpiewali o miłości na skłotach, której jak widać tutaj niektórym brakuje.[V] pisze:
Wydaje mi się,że spłycasz temat porównując to do horroru który ma wywolac określony efekt ale wiadomo,że jest to fake. W przypadku cdg nie sądzę aby towarzyszył temu ludyczny,zabawowy aspekt.CI ludzie podchodzą chyba do tego z śmiertelną powagą,co nie wzbudza bynajmniej mojego oburzenia tylko rozbudza zainteresowanie ich kondycją psychiczną.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- rasowy masterfulowicz
moment, profesor stuleja juz ustalil ze black metal to nie zabawa. Wiec jak to w koncu jest?COFFIN pisze: Rozumiem, że jak oglądasz dobry horror, to jesteś przekonany, że np główny aktor żyje tym, co robi w filmie. Ok. Niektóre rodzaje muzyki niosą ze sobą takie, a nie inne treści i chyba nic nowego w tym temacie. Bawi mnie to oburzenie, szczególnie tutaj, w tym miejscu.
KVLT lizania CZASZKI
- COFFIN
Tobie, jak widać po temacie o CDG, wcześniej też nic nie przeszkadzało. Skąd nagle ten dól bupy?
-
- rasowy masterfulowicz
bol dupy widze u wszystkich, korzy mowili, ze to kogos oburza. Problemy z czytaniem wciaz obecne wsrod gimnazjalnej mlodziezy.COFFIN pisze:Tobie, jak widać po temacie o CDG, wcześniej też nic nie przeszkadzało. Skąd nagle ten dól bupy?
porownujesz to do horroru - czyli rozrywki - wiec w koncu zabawa czy nie? Pytam bez zlosliwosci, po prostu usiluje zrozumiec.
KVLT lizania CZASZKI
-
- zahartowany metalizator
Przecież ten niedojeb niecodzienny był jednym z tych tytanów intelektu, co twierdzili, że nie da się słuchać metalu bez ideologii ;)))
Jeżeli bożyszczem gatunku, (słusznie zresztą) jest pospolity morderca, to ja się was wszystkich grzecznie kurwa pytam, o czym wy w ogóle próbujecie rozmawiać w ten niedzielny wieczór?
- COFFIN
Film to tylko pierwszy z brzegu przykład. Poniekąd takie samo pytanie zadalem Ci w temacie o CDG. Dla mnie to jest zwykła hipokryzja i tyle. Dojebać się do jednego tworu, podczas gdy sto innych, których słuchasz przekazuje podobne, albo jeszcze gorsze treści.Pan_Kimono pisze:
porownujesz to do horroru - czyli rozrywki - wiec w koncu zabawa czy nie? Pytam bez zlosliwosci, po prostu usiluje zrozumiec.
-
- rasowy masterfulowicz
i tak samo to oceniam - gdzie tu hipokryzja. A ze padlo na cdg, coz, mialem wolna chwile w pracy, nudzilo mi sie i zagladnalem na forume.COFFIN pisze:Pan_Kimono pisze: Dla mnie to jest zwykła hipokryzja i tyle. Dojebać się do jednego tworu, podczas gdy sto innych, których słuchasz przekazuje podobne, albo jeszcze gorsze treści.
i tak btw, wiecej diabla (zla, a nie jaselka ze zdechlym szczurem) widzialem w roznych tancbudach niz na jakimkolwiek koncercie bm.
KVLT lizania CZASZKI
- COFFIN
Trzeba było tak od razu, to bym Ci szybciej powiedział, że to strata czasu. Przynajmniej dla mnie.Pan_Kimono pisze: A ze padlo na cdg, coz, mialem wolna chwile w pracy, nudzilo mi sie i zagladnalem na forum.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dziwne, że kolega doktór nie przepisał sporej części:

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sybir
Nie skomentuję tego. I wcale nie mam na myśli czegoś na - ekhem - rozluźnienie, zamiennie :X
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- maciek z klanu
Może chociaż zleci doktorek lewatywę profilaktycznie?Sybir pisze:Nie skomentuję tego. I wcale nie mam na myśli czegoś na - ekhem - rozluźnienie, zamiennie :X
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sybir
Można ją wykonać samemu (że tak powiem - na własną rękę), zlecenie ku temu niepotrzebne :)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Ciekawe, nigdy tak ich twórczości nie odbierałem. Szczera fascynacja - tak, ale śmiertelna powaga, taka w stylu Euronymousa? Nie tak mi się kojarzą.[V] pisze: Ale wiele kapel która słucham ma idiotyczne teksty, obracają sie one wokół określonej konwencji i to ma służyć rozrywce nic więcej. Wydaje mi się,że kolesie pokroju CDG wciagają to jednak na inny poziom i są w tym śmiertelnie poważni,
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Sybir
Z daleka ponoć lepiej widać :>
- maciek z klanu
Gdzie tam masz zabijanie dziecka??[V] pisze:to by była dopiero kpina,poza tym ostatnia płyta to kał. Ale zajrzyjmy za kurtynę,fajnie byłoby zabić dziecko dla diabła? no przecież cdg taki fajny nowy koszul ma? jak ty to odbierasz?COFFIN pisze:Ale jakby znany listonosz pomalował mordę znowu i ogłosił powrót do korzeni, to byś popuścił, no nie?:D
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo