Wybitnie mnie śmieszy
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybitnie mnie śmieszy
w moshpitcie - wybitnie mnie śmieszy pisany polglish i w ogóle odmiana angielskich wyrazów na polską modłę
w moszpiździe?
w moszpiździe?
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
- rasowy masterfulowicz
Mosh nowy ? Ni mom
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
- dzik
- nagrobek
przez chwilę pomyślałem że to robota trupa ale on namalowałby całego
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Aktywność kakalarzy na forume. W ilości tak z 5ciu. Normalnie chłopaki się dwoją i troją po tych wyborach (choć oczywiście przed wyborami, w tematach niemuzycznych, bo to przecież forum niemuzyczne jest, też sobie nie żałowali). Pisząc sami ze sobą, taplając się w wiadomo czym, i kwicząc na przemian. A taki trocki, dla odmiany, 41 tysiaków polubień, 39 tysi. obserwatorów. Internet sam wybrał? Oczywiście nic nie sugeruję, takie hehe, wiecie, stanowski w pyte, troll-fejk twitty we wklejkach, memiki z braunem, hehe, "jebać ścierwo" hehe, dystansik, hehe, tylko takie, hehexD spostrzeżonko, hehe. A i te scenerstwo. Hehe, bracie, hehe, jesteśmy jednym środowiskiem, ale kurwa Noiseeeee ... to gówno, hehe. Wiecie, rozumiecie, potrollujmy razem, hehe Itd. Itp.
Elo dla kumatych. Po raz trzeci.
Elo dla kumatych. Po raz trzeci.
Poro
-
Agrozjeby blokujące drogi.
- TheDude
^ Rano w drodze do roboty (z Koszalina w okolice Mielna) jechały traktory z flagami w kierunku miasta. Skończyłem wcześniej i udało mi się ominąć tych kaziuków i zenków. Z daleka zobaczyłem, że blokują wjazd do miasta i wioskami to okrążyłem i chuj i elo. Już w bazie 

- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Wybitnie mnie śmieszy, że poszedłem se kupić jakies gówno do jedzenia i dorzuciłem do zakupów energola. Przyszła jakaś pani, popatrzyła na mnie groźnym wzrokiem i poprosiła o dowód - zdębiałem, bo będąc bliżej czterdziestki niż trzydziestki myślałem, że takie historie już za mną. Dowód miałem, więc sprzedała i mogłem tego Tigera ojebać przed klasówką z matmy. Anyway, warto myć regularnie ryj i się czasem golić.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Lord Gorloj pisze: ↑06-05-2024, 08:59Wybitnie mnie śmieszy, że poszedłem se kupić jakies gówno do jedzenia i dorzuciłem do zakupów energola. Przyszła jakaś pani, popatrzyła na mnie groźnym wzrokiem i poprosiła o dowód - zdębiałem, bo będąc bliżej czterdziestki niż trzydziestki myślałem, że takie historie już za mną. Dowód miałem, więc sprzedała i mogłem tego Tigera ojebać przed klasówką z matmy. Anyway, warto myć regularnie ryj i się czasem golić.
Do około 34 roku życia miałem tak kilka razy przy zakupie alko
Everyone loves you when you are dead
- Sgt. Barnes
Odkąd posiwiałem na skroniach, to mi się takie akcje już nie zdarzają
wcześniej to i owszem, grubo po trzydziestce.

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Ascetic
Jak nie jedno, wiadomo co, notorycznie tutaj uprawiane łikendowo - w szczególności, to ruskokonfiarska propagandówa na pełnym akcepcie.
Chwile to nawet pocieszne było. Teraz to jak w temacie topicu.
Chwile to nawet pocieszne było. Teraz to jak w temacie topicu.
Poro
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Ascetic
- Stoigniew
hehe, ja od piętnastu lat noszę zarost na ryju (wtedy postanowiłem się nie golić) bo jeszcze po 30tce zdarzało się że proszono mnie o dowód w sklepieSzalony Opos pisze: ↑06-05-2024, 09:12Lord Gorloj pisze: ↑06-05-2024, 08:59Wybitnie mnie śmieszy, że poszedłem se kupić jakies gówno do jedzenia i dorzuciłem do zakupów energola. Przyszła jakaś pani, popatrzyła na mnie groźnym wzrokiem i poprosiła o dowód - zdębiałem, bo będąc bliżej czterdziestki niż trzydziestki myślałem, że takie historie już za mną. Dowód miałem, więc sprzedała i mogłem tego Tigera ojebać przed klasówką z matmy. Anyway, warto myć regularnie ryj i się czasem golić.
Do około 34 roku życia miałem tak kilka razy przy zakupie alko![]()

i to zdziwienie jednej z kasjerek "ale pan młodo wygląda, myślałam że średnia przed maturą"

nie powiem - miły komplement

- Lukass
Mi już od lat się nie zdarza, ale mam znajomą, też już bliżej czterdziestki niż trzydziestki, i wciąż bywa pytana o dowód. Dla faceta to taka tam popierdółka, ale jej takie coś ustawia cały dzień w dobrym nastrojuStoigniew pisze: ↑23-05-2024, 21:29hehe, ja od piętnastu lat noszę zarost na ryju (wtedy postanowiłem się nie golić) bo jeszcze po 30tce zdarzało się że proszono mnie o dowód w sklepie
i to zdziwienie jednej z kasjerek "ale pan młodo wygląda, myślałam że średnia przed maturą"![]()
nie powiem - miły komplement![]()

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Stoję właśnie w Biedronce na linii kas samoobsługowych. Czekam na rodziców, bo za bardzo nie ogarniają tych kas i obserwuję ludzi. Przypominają kręcące się mrówki z tym, że mrówki są zorganizowane 
Everyone loves you when you are dead
- bartwa
Mam siorę młodszą o 5 lat, jak ktoś nas nie zna, to zwykle myśli, że jest na odwrót, co oczywiście doprowadza ją do pasji. Loteria genowa to cudownie niesprawiedliwa sprawa.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Ascetic
Regularnie podejmowane próby prowokowania. Na które przy braku reakcji, odpowiedzią są kolejne i kolejne.

Cel jeden. Tych prób.

Cel jeden. Tych prób.
Poro
- ozob
Jako tu jesteś przewidywalny. Tera czekam na atak drugiego ciebie. Czy może schowałas do szuflady w mózgownicy? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.